Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Yok canım yok hiçbişi yaşamadım ..Sadece sabah bi kalktım kanama gelmiş evdeydim bide iş bile yapmadım..Rafa bile uzanmadım ( on ballarla cevizlerle beslemiştim ama... ((

aaaa süpermısss bende ıste evlenecek yıgenlerım kuzenlerım var onların ceyıze yardım edıyorum ıste ne yapayım kafamı dagıtmak ıcın ama yelek zor ya yapamam :) eşimde cok kızıo ozellıkle bu sıtelerı okutmuyor o yuzden genelde yagece yada gunduz gırıyorum akşam gorunce kızıo :):)

eşinle aranız ii demi cnmm biara açıktı brz sanki

eşinle aranız ii demi cnmm biara açıktı brz sanki

kayınvalıdem sağolsun 2007 den berı tanıdıgım sevdıgım ınsandan nefret eder hala getırdı cok kotu bır zaman gectı ağlamaktan canım cıktı kayınvalıdemle ıı oldugum zamanlarda kocamlada ıyıyım olmaz dedıgım seyler basıma geldı yapmam dedıklerımı yaptım kaynanamın ayagına gıttım ıı olduk artık tabı karsıdan bakısta ıcımdekılerı kımse bılemez o yuzden ıyıyız canım..

Canım benim hep diyorum ya güzel şeyler söyleyin iyi şeyler düşünün diye... Yapacak birşey yok güzelim o da onun annesi.. İşte oda anne sen iyi ol her zaman kazanırsın ... İçinde de tutma ..Zamanla geçer herşey merak etme...
İnşallah en kısa sürede Allahım sana mutlu sağlıklı bir hamilelik vve kucağına bebek verir de acıların sıkıntıların birazcıkda olsa geçer..O zaman dünyalar senin olur canım benim İnşallah.....

walla cnm içeriğini bnde çok bilmiyom ama bebek kemik we gelişimi için iimiş sonuçda ii bşy olsa gerek

arkadaşlar folbiol ve folik asit markasında iki hap var 3 aya kadar bunlardan birini veriyor doktor.folbiol ucuz 1.14 mü ne.ikisi de ayni içerikte fakat folbiol 1 mg fazla.bu haplar anne karnında fetal nöral defektleri önleyebiliyor.kesin değil ama önlediği görülmüş.bazen folık asıtı anne alsa da yeterli de gelmeyebiliyor vucut reddebiliyor.folık asıt genelde koyu yeşil sebzede,et,kuru baklagillerde yoğun olarak bulunuyor...ben bebeğimin kafatası kemikleri gelişmeyince bunları o kdar derin araştırdım ki artık kurdu oldum diyebilirim.bende içtim ama olacağı varmış ne yapalım.

Yok canım yok hiçbişi yaşamadım ..Sadece sabah bi kalktım kanama gelmiş evdeydim bide iş bile yapmadım..Rafa bile uzanmadım ( on ballarla cevizlerle beslemiştim ama... ((

ah ah aynı ben otururdum ceviz fındık yerdım cevizi sevmediğim halde onun için yemiştim.hala o günlerim gözümün önünde gitmiyor allah bi daha yaşatmasın

canım folbiole dedinde aklıma geldi bende doktoruma bana yazmasını istedim yazdı
ne için o hap acaba anlatırmısın canım

senin şimdi tekrar hamile misin nasılmış bebeğin peki kaç aylık? ya bende bu aralar bişeyler hissediyorum inş hamileyimdir. bu arada hayırlı olsun allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin

ah ah aynı ben otururdum ceviz fındık yerdım cevizi sevmediğim halde onun için yemiştim.hala o günlerim gözümün önünde gitmiyor allah bi daha yaşatmasın

Amin canım amin..son bir aydır neredeyse her gece sabah ezanı uyanıyorum.. Allahıma yalvarıyorum bir daha bu acıyı yaşatmasın diyorum... Sadece ona sığınıyorum o verdi o aldı..Bize sadece şükretmek düşer diyorum...Ama kan ağlayan yerlerim hiiiç dinmedi hiiç..

senin şimdi tekrar hamile misin nasılmış bebeğin peki kaç aylık? ya bende bu aralar bişeyler hissediyorum inş hamileyimdir. bu arada hayırlı olsun allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin

Ayyyyyy haydi bakalım canım ver müjdeyi bize artık gelsin gebe haberleri yavaş yavaş da bizde ümitlenelim..

hayırlı cumalar cnm..bugun kan verdim çıkar mı çıkmaz mı bılmıyorum ama çok acele ediyorum.adetime daha 10 gün var ama verdiiiim gitti.napıyım hissettim sanki ne biliyim

hayırlı cumalar cnm..bugun kan verdim çıkar mı çıkmaz mı bılmıyorum ama çok acele ediyorum.adetime daha 10 gün var ama verdiiiim gitti.napıyım hissettim sanki ne biliyim
hadi yaaa hadi bakalım hyrlısı olsun işlhh kaçta çıkıcak sonuç peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…