bnm durumumun tam tersi işte bnmde çok olduğu için aldılar bebeklerimi allah bidaha yaşatmasın cnmm
allah yerlerini doldursun
seni mrk ederim hbr wer bana cnm ya dr ne dicek bakalım 9 gün geçmiş azda değil 6 ay korundunuzmu szde
hadi bakalım şimdide yrnı beklicezcanım bizim 9ay kadar oldu korunmamız doktordan yeni geldim hcg istedi ama sonucum yarın 2de cıkacakmış hayırlısı bakalım ne olacak....
slm cnm öncelikle geçmiş olsun bzn öle adet uzayabiliyor burda da okudum çoğu arkadaş 2 ay olmamış kimisi 15 gnde olmuş her wücut farklı anca düzene giriyo olabilir kanaman çok sürdümü kürtajdan snr? göğüslerim bnm çok şişmişti hatta sütlerm gelmişti dr bna 2 tek ilaç werdi onları içince geçmişti ama senin çok erken olmuş ilaca gerek yok druna onuda sorsaydınslm kızlar.. bende 20 şubatta 8 haftalık bebeğimi kaybettim. şimdi ise regli olmayı bekliyorum.45 gün oldu ama ben hala regli göremedim. dr. aradım. ilaç verdi ama ben kullanmamakta direniyorum.bide göğüslerim hamile olduğum dönemdeki gibi halen.sizce bana neler oluyor. bende bir an önce düzene girip çalışmalara başlamak istiyorum. ama halen regli görememek çok canımı sıkıyor...
slm cnm öncelikle geçmiş olsun bzn öle adet uzayabiliyor burda da okudum çoğu arkadaş 2 ay olmamış kimisi 15 gnde olmuş her wücut farklı anca düzene giriyo olabilir kanaman çok sürdümü kürtajdan snr? göğüslerim bnm çok şişmişti hatta sütlerm gelmişti dr bna 2 tek ilaç werdi onları içince geçmişti ama senin çok erken olmuş ilaca gerek yok druna onuda sorsaydın
ayy cnm e ozmn ilacı ya bekle bakalım olmazsa yrn bi test yap belki korunmadığınız zmn tutmuştur belli olmaz göğülerin niye öle olsunki başka bi belirtiin warmı gerçi çok yeniyse olmaz henüz belirtide ama içme ilaçı blki bebk wardıır:)))teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun allah bir daha hiçbirimize böle acılar yaşatmasın.. göğüslerim sütten değil başka bi türlü yani nasıl anlatayım. utandım şimdi.. şeyy böle renkli kısmı baya bi genişledi.uç kısmındaki kabarcıklar geçmedi. dr. söledim. o adet olmam için forlutal verdi. ama o ilaçta migren hastaları için pek uygun değilmiş.korkttum. çünkü migren ağrım gelince çok kötü oluyorum ben. ama bide şüphem var aslında içimde. pek korunmadık.aama 20 gün ilişkiye girmedik.sonrada nasıl olsa artık regli olurum diye korunmadık.normalde 26 günde bir olurdum. dr. da kürtajdan sonra normal gününde en fazla 30 gün içinde olursun deyince korunmadık. ama ilişkiden sonra ben yinede hemen temizlenmiştim.bide hemen hamile kalamadığım için bişey olmaz diye düşündük.ama olurmu olurvalla ilacı hem içip hemen hasta olmak istiyorum hemde korkuyorum. uzun oldu biliyorum ama bişey daha var göğüs ağrım geçmişti kürtajdan sonra fakat şimdi 2 gündür öle çok acıyor ki ben tamam olucam herhalde dedim ama göğüs uçlarımdaki değişiklik korkutuyor benii.. kürtajdan sonrada 7 gün sürdü sürmedi kanamam.
korkulck ne warki cnm sen brz daha bkle gene olmazsan test yap cnm işlhh hamilesindir allah hakkında hayırlısını wersin işlhhvalla çok korkuyorum.. evet yeniyse çıkmaz diye yapmadım bende. ama inan ne gibi belirtile oluyordu unutmuş gibiyim. yani vücudumda artık neler olduğunu anlayamıyorum.sadece ateşler basıyor ama onuda uzun süredir hasta olmamama yoruyorum. başkada bişey yok. benim hamileykende hiç midem bulanmadı kokudan hiç etkilenmedim. o yüzden çok belirti yaşamadığım için bilmiyorum.bide kokusuz bi akıntım var o da yeni oldu.ya inan hangi birlikteliğimizden olabilir bilemediğim için gün bile hesaplayamıyorum. ama dediğin gibi yapıcam. 1 hafta daha ilaç için beklicem. sonuçta ne kaybederimki. bu kadar zaman olmadı 1 hafta daha atsın bakalım :) ya hakkımda hayırlısı neyse o olsun. ama çok korkuyorum ...
korkulck ne warki cnm sen brz daha bkle gene olmazsan test yap cnm işlhh hamilesindir allah hakkında hayırlısını wersin işlhh
bnm de ilk belirtilerimde akıntım oluyodu hmde çok hatta her akıntı geldiğinde tuwalete koşuyodum hastalandım die bide bnde çok gaz oluyodu aklında kalsın bide kasıklarım ağrımıştı çok
içini ferah tut korkuluck bşy yok herşey allahtan cnm:)
cnm laporoskipi ne için yaptırman gerek?canım daha hani hiç adet görmedim ya o yüzden korkuyorum ya bişey olursa diye. ne bilim benim bide aslında histereskopi laporoskopi yaptırmam gerek ama dün vazgeçtim. aslında bi vazgeçiyorum bi yaptırayım diyorum..aynen bende akıntı oluyor hıııh tamam geldi diyorum wc ye gidiyorum bişey yok. kasığım ağrıyor ama böle büzülüyor ya da hani düşük yaparken ki gibi kasılırmış gibi oluyor bende tamam sanırım geliyor diyorum .) ay kafayı yicem artık.45 gündür rahmimle bozdum kafayı :) ama gögüslerim korkutuyor beni valla gidip en son dr. açıp gösteresim geliyor. adama anlatmaya çalışıyorum ama utanıp rahat rahat anlatamıyorum ki :)
yok cnm ne kusuru est. olurmu öle şey ne gzl konuşuyoruzcanım hamileyken gittiğim dr. rahimde perde olabileceğini söledi. sonra düşük yapınca biraz o dr. la olaylar farklıydı yani ona devam etmeyecektim zaten. düşükten sonra iyi bi başka dr. a gittim ona anlattım gebe iken şekilen ultrason görüntüsünüde gösterdim o pek perdeden şüphelenmedi iyice kontrolde etti beni. fakat dediki bi rahim anormalliğin olabilir büyük ihtimallede arkuat rahim yani kalp şeklinde rahim olabilir ama yinede perdenin olup olmadığını ya da gerçekten kalp şeklinde olduğunu anlamak için histereskopi ve laporoskopi yapmamız lazım. eğer perde varsa ben onu hemen halleder alırım yok eğer kalp şeklindeyse bişey yapmam bakıp çıkmış olurum dedi. fakat bu operasyonunda kendine göre sıkıntıarı var okuduğum kadarıyla o yüzden herkes bekle bi kez daha deneyin diyolar.aslında dr.larda kendi aralarında 2 ye ayrılıyor kimisi hemen perde için operasyon yaparken kimiside 2 kez düşük yapmayı bekliyor.benim dr. biraz cerrahi müdahalelere ilgili o yüzden hemen yapmak istedi.ama du düşüğümü kesinlikle buna bağlamadı. çünkü perdeden kaynaklı düşükler genellikle ilerleyen gebelik haftalarında olurmuş. ben tamam olayaım dedim ama biraz da aslında kaderci bi yönüm var. allahım ol derse oluyor eğer kucağıma almayı nasip edecekse bana ne olursa olsun verir. eğer yine kaderimde böle acılar yaşamak varsa ne kadar operasyon olsamda o istemezse yine olmaz. 1 hafta önce bi arkadaşımda 6 aylık bebeğini kaybetti hiçbir sıkıntısı yoktu öncesinde. ama allah o kadar ömür biçmiş o kadar yaşayabildi işte. ne bilim çok kararsızdım eşimde allaha bırakalım deyince tamam demiştim. ayyy çenem düştü yine kusura bakma ya lütfen
yok cnm ne kusuru est. olurmu öle şey ne gzl konuşuyoruz
bnm arkadaşımada kalp rahim war sende bebğin erken doğabilir riskleri war dedi ama ark hiç kafasına takmadı we şimdi 34 haftalık we çok normal rahmide bebeğide bncede bekle cnm herşey allahtan drlar çok meraklı hmn ameliyata
bnm bebeklerimde 6. ayımıza girmişti allah bnm kızlarımada okdr ömür biçmiş bu dünyada yiyecek ekmekleri yokmuş öle teselli ediyorum kndimi napiim
saol arkadaşın ii dileklerin we duaların için AMİİİN yarabbim bidaha kmseye yaşatmasın ewet bnm daha çok yeni tabii bnde çok acı gnler yaşadım hareketlerini hissdiyodum we bnm ikiz olduu için karnım kocama olmuştu ama bnde kendimi öle teselli ediyorum bnden daha kötüleride war diyorum hep allah hapimize sabırlar wersinben ilk günler o kadar çok üzülmüştüm ki anlatamam.onun varlığını hissetmemden sonra 4 hafta hamileliği yaşadım. 7 haftada kalp atışlarını duydum. bunlar için o kadar çok üzüldüm ki. ama buraya girip sen ve senin gibi ilerleyen haftalarda ya da doğum yaptıktan sonra bebeklerini kaybedenleri okuyunca dedim ki dur senden daha kötü halde insanlar var. ya onlar ne yapsın. sen bu kadara bu derecede üzülüp ağlarsan allahın gücüne gider. derler ya beterin beteri var. ondan sonra üzülmemeye çalıştım zor da olsa. gerçekten ben sana ve senin gibi bebeğini bu kadar zman hissedip içinde olduğunu bilip hareketlerini görüp kaybedenlere allahımdan gani gani sabır diliyorum. çok zordur. allah yardımcın olsun arkadaşım allah sana sabır ve güç versin. en hayırlı zamandada tekrar bebek nasip etsin. kucağına almayı nasip etsin. sanırım sende martın 18 de kaybetmişsin daha çok tae acın.ama dediğin gibi yiyecek ekmekleri o kadarmış. allahım o kadar büyük ki tek ettiğim duamtekrar aynı acıları ne bana ne de başkalarına yaşatmasın. arkadaşın hamileyken mi öğrendi rahim şeklini yoksa önceden biliyormuydu. evet bazı dr.lar kesmeye biçmeye çok meraklı ama ne yapım bu adamda bu alanda uzmandı. tabi bu kadar çok operasyon yapmasada kendini geliştiremezdi dimi :) olursam yine kesin bu dr. a giderim. amaa böle meraklı olan dr. lar beklemeye sabırlı olmuyorlar. onlar için o kadar kolayki hemen yapalım bu riski ortadan kaldıralım. eğer operasyon sonrası riskler olursa da onları o zman düşünürüz diye düşünüyorlar. operasyon olanlarrın çoğunda burda okudum rahim ağzı yetmezliği oluyormuş. daha zor hamile kalınıyormuş.eğer rahim ağzı yetmezliğini erken davranıp anlarlara o zmanda serklaj yani rahim ağzını dikme işlemi yapılıyormuş. tabi bununda kendi içinde riskleri var. bebeği irite etmek gibi. yani ne kadar kurcalarsan o kadar çok sıkıntı çıkıyor. o yüzden allahıma sığınıp bir kez daha denemeyi düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı artık
bnm normal doğum oldu cnmmgerçekten bu iş sağlıklı olup olmamaya bakmıyor allahın takdiri işte. peki sen nasıl sezeryanlamı aldılar bebekleri yoksa doğummu yaptın. varmı ağrın sızın. yanlız değilsindir inşallah. yani ailenden uzak değilsindir.
bnm normal doğum oldu cnmm
çok acı hissettim resmen kızlarım içimden koptu gitti
annem kaldı yanımda ilk bir hafta snr istemedim psikolojim daha kötü oldu şüküe ağrım fln yok ama kanamam bitmedi işte yani aslında çok yoğun değil ama kahwerengi akıntı bitmedi halaaannem çok yakın arka sokakta oturuyoo
ayy cnm gerçekten yalnızlık zor ama olsun şin yanında siz ii olun oda yeter arada gidiyosundur ailenin yanınaay canım ne güzel annen yakın sana. ben eşimin işleri sebebiyle inegölde yaşıyorum. benim ailem ve eşimin ailesi ise istanbulda. burda kimsem yok anlayacağın. yanlızlık çok zor o yüzden sordum. normal doğum yapman çok zor olmuştur canım.. bide sonunun kötü olacağını bilmek çok daha zorlaştırmıştır. sağlıkla kucağına alacağımızı bilince çekemeyeceğimiz acı olmaz sanırım. onların gelmesi için çekilen acılar geldikleri anda unutulur gider.. ağrın sızın olmaması iyi en azından bu aşamada bide fiziki acılarla uğraşmıyorsun..
saol cnmm allah razı olsun sanada geçmiş olsun cnmm ne gzl kızın war tesellin allah bağışlasın işlhhnazcım yazdıklarını okudum çok üzüldüm inann rabbm sabır versnn bende 2 kere düşük yaşadım hatta 2. düşügümü dün oldu 5 haftalık hamileydm kanmm başladı ve bugnde pedime düşmüş gördm yanii ama çok şükürr dünyalar güseli bi kızım var 2 yaşında rabbm onu bana bağışlasın onn varlığı bütün sıkıntımı alıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?