Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

amin cnmm amiin korkma hiç işlhh hamilesindir cnm yaa:)

arkadaşlar bn çıkıyorum gzl sohbetleriniz için teşekkürler allaha emanet olsun grşrz

iyi akşamlar dr kim inegöde

yok hayır canım o inegöldeki doktorum hamileyken gidiyordum malesef kürtajımıda o yaptı iğrenç bir şekilde. şimdiki doktorum doruk hastanesindeki erdoğan aslan. dediğim gibi cerrahi operasyonlara biraz eğilimli ama çok iyi bir doktor. herşeyi konuşup anlatıyor. her soruma cvp veriyor. istediğim zaman cebinden rahatlıkla ulaşabiliyorum her soruma yardımcı oluyor. senin sorunun için kesin tanı kondumu. yani histereskopi yapıldımı. sonuç ne kalp mi perdemi.

yok hiç birşey yapılmadı hafif perde varmış sanırım.benim ilk düşüğümden sonra 6 sene olmadı şimdi 19 aylık bir kızım var.kızımdan sonra 2 kez düşük oldu biri 12 haftalık diğeri 17 haftalık .ben dedimki düzeltme yapılsa nasıl olur.dr gerek yok ondan olmayabilir dedi.genelde ilk 3 ayda etkiliyormuş.

yani canım perde olduğu nasıl anlaşıldı. sen bursadamısın inegöldemi? nasıl 6 sene denedin ve olmadımı? kızında nasıl geçti peki hamileliğin allah bağışlasın . benim doktorumda benim düşüğüm için normal bi düşük olabilir dedi. 8 haftalık bebek perde yüzünden düşmez . genellikle buna bağlı düşükler ilerleyen gebelik haftalarında bebeğin anne rahmine perde yüzünden sığamamasından olur dedi. bi de çok düşük ihtimalle erken gebelik haftalarında perdeye bağlı düşükler bebeğin perdenin hemen yanında döllenmesi sonucunda olabilir çünkü perde yanına yakın olan keseyi perde dışarı itebilir dedi. ama bu daha düşük bi ihtimal dedi. senin düşüklerinin sebebi neymiş ne dedi dr.un. bide seninki kimdi doktor olarak

inegöldeyim.kızımda ilk 3 ay risk vardı ama rahat bir hamilelik geçirdim.evet çeşitli tedaviler gördüm olmadı.sonra süpriz oldu.

günaydın kızlaar nasılsınız anneme kahwaltıya gidiyoum size yazmadan çıkamadım nasılsınız?
nisanuur seni mrk ediyorum sonucu aldınmı cnmm???
taşkır gelen giden bşler warmı cnm?

günaydın kızlaar nasılsınız anneme kahwaltıya gidiyoum size yazmadan çıkamadım nasılsınız?

günaydın canımm.. benim yerimede sohbet edin ana kız... dertleşin şöle biii :)) yok canım gelen giden yookk.. bu sabah kasıklarımın ağrısına uyandım. ama yok böle bi ağrı sanki bi an yine düşük yapıyomuş gibi hissettim aynı düşük yaparken hissettiğim ağrıydı. şimdi geçti. ne oluyor valla anlamadım. dik yürüyemez oldum.dik yürüdüğümde bişeyler çekiliyor sanki orda geriliyor gibi oluyor ayyyy artık kafayı yicem ya.. olacaksa olsun olmayacaksa bi msj yollasın :)

günaydın canım geçmiş olsun.çok kafaya takma.kendine biraz dikkat.dr bir gidip görünseydin.

günaydın canım geçmiş olsun.çok kafaya takma.kendine biraz dikkat.dr bir gidip görünseydin.

teşekkür ederim canım hepimize geçmiş olsun. gitmedim ama telde sordum ilac verdi ben ilacı içmek için bu haftasonuna kadar beklemeyi düşünüyorum. dün çıktın sen sanırım konuşamadık.

teşekkür ederim canım hepimize geçmiş olsun. gitmedim ama telde sordum ilac verdi ben ilacı içmek için bu haftasonuna kadar beklemeyi düşünüyorum. dün çıktın sen sanırım konuşamadık.
kandan bir baktırsaydın en azından için rahat ederdi.soru işareti insanı çok tedirgin ediyo.benim adetim 33 gün sonra geldi ama biraz anormeldi normalde azalarak 10 günü bulurdu ama 4 günde bitti.sonra bir hafta sonra az kanma ve 2 gün boyunca kahverengi leke geldi.yani buda normal bir durum değil bakalım bir dahaki nasıl olcak.

canım saat 2de alacam eger hamile değilsem kötü bişe cıkmasın ondan cok korkuyorum ....

canım topiğini görünce bende geleyim dedim...bu zor günlerimizde ve gelecek umutlu günlerimizde birbirimize burdan destek olalım...

bende 20 haftalık bebeğimi kaybettim daha doğrusu gebeliğim sonlandırıldı..1,5 ay oldu doktor 1 ay ilişkiyi yasaklamıştı ve kontrolden sonra bi problem yok dedi.ardından hemen regli oldum ve reglim 3 gün oldu biteli ve ilk ilişkimizi yaşadık ama çok kötü bi psikolojim vardı eşime yansıtmamaya çalıştım ama anladımki ben doğumdan çok etkilenmişim ve kendimi çok kastım ..bundan sonra nasıl olcak bilmiyorum ve korkuyorum hep bu psikolojiyle devam ederse o durum diye.:26:
tekrar hamile kalıp o duyguları sonuna kadar yaşayıp bebeğimi kucağıma almak istiyorum ama zaman olarak bişi aklımızda yok sadece hayırlısını isitiyoruz ve sağlıklısını diliyoruz.rabbim hepimize yardım etsin..sabır versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…