amin cnmm amiin korkma hiç işlhh hamilesindir cnm yaa:)benim sonucun yarın belli olacak hamilemiyim değilmiyim eğer hamileysem yine eskisi gibi olacak mı hep onlar aklımda rabbim bir daha yaşatmasın aynı durumları inşşşş.....hayırlı sağlıklı evlatlar allah hepimize nasip etsin
arkadaşlar bn çıkıyorum gzl sohbetleriniz için teşekkürler allaha emanet olsun grşrz
arkadaşlar bn çıkıyorum gzl sohbetleriniz için teşekkürler allaha emanet olsun grşrz
canım hamileyken gittiğim dr. rahimde perde olabileceğini söledi. sonra düşük yapınca biraz o dr. la olaylar farklıydı yani ona devam etmeyecektim zaten. düşükten sonra iyi bi başka dr. a gittim ona anlattım gebe iken şekilen ultrason görüntüsünüde gösterdim o pek perdeden şüphelenmedi iyice kontrolde etti beni. fakat dediki bi rahim anormalliğin olabilir büyük ihtimallede arkuat rahim yani kalp şeklinde rahim olabilir ama yinede perdenin olup olmadığını ya da gerçekten kalp şeklinde olduğunu anlamak için histereskopi ve laporoskopi yapmamız lazım. eğer perde varsa ben onu hemen halleder alırım yok eğer kalp şeklindeyse bişey yapmam bakıp çıkmış olurum dedi. fakat bu operasyonunda kendine göre sıkıntıarı var okuduğum kadarıyla o yüzden herkes bekle bi kez daha deneyin diyolar.aslında dr.larda kendi aralarında 2 ye ayrılıyor kimisi hemen perde için operasyon yaparken kimiside 2 kez düşük yapmayı bekliyor.benim dr. biraz cerrahi müdahalelere ilgili o yüzden hemen yapmak istedi.ama du düşüğümü kesinlikle buna bağlamadı. çünkü perdeden kaynaklı düşükler genellikle ilerleyen gebelik haftalarında olurmuş. ben tamam olayaım dedim ama biraz da aslında kaderci bi yönüm var. allahım ol derse oluyor eğer kucağıma almayı nasip edecekse bana ne olursa olsun verir. eğer yine kaderimde böle acılar yaşamak varsa ne kadar operasyon olsamda o istemezse yine olmaz. 1 hafta önce bi arkadaşımda 6 aylık bebeğini kaybetti hiçbir sıkıntısı yoktu öncesinde. ama allah o kadar ömür biçmiş o kadar yaşayabildi işte. ne bilim çok kararsızdım eşimde allaha bırakalım deyince tamam demiştim. ayyy çenem düştü yine kusura bakma ya lütfen
iyi akşamlar dr kim inegöde
kavga ettiğimmi canım.. buralıysan tanımamana imkan yok mustafa kır..
yok hiç birşey yapılmadı hafif perde varmış sanırım.benim ilk düşüğümden sonra 6 sene olmadı şimdi 19 aylık bir kızım var.kızımdan sonra 2 kez düşük oldu biri 12 haftalık diğeri 17 haftalık .ben dedimki düzeltme yapılsa nasıl olur.dr gerek yok ondan olmayabilir dedi.genelde ilk 3 ayda etkiliyormuş.
yani canım perde olduğu nasıl anlaşıldı. sen bursadamısın inegöldemi? nasıl 6 sene denedin ve olmadımı? kızında nasıl geçti peki hamileliğin allah bağışlasın . benim doktorumda benim düşüğüm için normal bi düşük olabilir dedi. 8 haftalık bebek perde yüzünden düşmez . genellikle buna bağlı düşükler ilerleyen gebelik haftalarında bebeğin anne rahmine perde yüzünden sığamamasından olur dedi. bi de çok düşük ihtimalle erken gebelik haftalarında perdeye bağlı düşükler bebeğin perdenin hemen yanında döllenmesi sonucunda olabilir çünkü perde yanına yakın olan keseyi perde dışarı itebilir dedi. ama bu daha düşük bi ihtimal dedi. senin düşüklerinin sebebi neymiş ne dedi dr.un. bide seninki kimdi doktor olarak
günaydın kızlaarnasılsınız anneme kahwaltıya gidiyoum size yazmadan çıkamadım nasılsınız?
nisanuur seni mrk ediyorum sonucu aldınmı cnmm???
taşkır gelen giden bşler warmı cnm?
günaydın canımm.. benim yerimede sohbet edin ana kız... dertleşin şöle biii :)) yok canım gelen giden yookk.. bu sabah kasıklarımın ağrısına uyandım. ama yok böle bi ağrı sanki bi an yine düşük yapıyomuş gibi hissettim aynı düşük yaparken hissettiğim ağrıydı. şimdi geçti. ne oluyor valla anlamadım. dik yürüyemez oldum.dik yürüdüğümde bişeyler çekiliyor sanki orda geriliyor gibi oluyor ayyyy artık kafayı yicem ya.. olacaksa olsun olmayacaksa bi msj yollasın :)
günaydın canım geçmiş olsun.çok kafaya takma.kendine biraz dikkat.dr bir gidip görünseydin.
kandan bir baktırsaydın en azından için rahat ederdi.soru işareti insanı çok tedirgin ediyo.benim adetim 33 gün sonra geldi ama biraz anormeldi normalde azalarak 10 günü bulurdu ama 4 günde bitti.sonra bir hafta sonra az kanma ve 2 gün boyunca kahverengi leke geldi.yani buda normal bir durum değil bakalım bir dahaki nasıl olcak.teşekkür ederim canım hepimize geçmiş olsun. gitmedim ama telde sordum ilac verdi ben ilacı içmek için bu haftasonuna kadar beklemeyi düşünüyorum. dün çıktın sen sanırım konuşamadık.
günaydın kızlaarnasılsınız anneme kahwaltıya gidiyoum size yazmadan çıkamadım nasılsınız?
nisanuur seni mrk ediyorum sonucu aldınmı cnmm???
taşkır gelen giden bşler warmı cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?