kızlar grip olduğum için giremiyordum nete.. yatıp dinlenmek zorundaydım. fakat sizlere bi haberim var beklenen adet tarihim 7 mayıstı. fakat ben dün reglim oldum. tam 22 gün sonra tekrar adet oldum.iyce şaştı benim hormonlar sanırım. çok canım sıkıldı. tamam çok ümitli değildim bu ay için ama ne bilim üzüldüm işte.. sizlere sölemeden edemedim. nazcım bi daha ki beklenmeyen adet tarihim tam da evlilik yıldönümümüze denk geliyor. 29 mayıs gibi gözüküyor şimdilik. tabi yine erkenden olmazsam. bellimi olur belki evlilik yıldönümü hediyemiz olarak gelir bu ay bebeğimiz....çok ama çok istiyorum.bu ay olsun inşallah.. dua edin kızlarrr...unutulmayacak bi hediye olsun bizeee..
Ayyy sorma canım yaa bende birde grip oldum bugün felaket sesim falan kısıldı.. Havalar bir güzel sıcacık bi serin yağmurlu uyamadım sanırım değişikliğe.. E bir yandanda hiç loğusalık yaşamadım ki ben.. 2 günlük ken bile hastanelerde oğluşumun başında bekledim saatlerce.(( Yok mezarlık yok taziyeler falan derken ne birgün bile yatıp dinlenemedim kki ağla ağla helak oldum bir yandan da ..Offff sonunda patladı işte bir yerden ateş 39 derece ses yok bide bu çıktı başıma canım yaa..Ama hep diyorum Allahım beterinden korusun...
Dinlen canım dinlen vallaha bu dünyada kendimizden başka kimse yok bize yardımcı olacak...
cnmm dur sakin ol ilişkiden hemen sonramı oldu kanama bide yoğunluğu nasıl?geçmiş olsun canım ya kızlar benim bugün ilişki sonrassı kanamam oldu neden bilemiyorum ben daha yıkanalı 16 gün oldu moralim çok bozuldu kızlar hem korkmaya başladım ilişki sırasında yine yanma var acaba hastaneyemi gitsem kızlar bilen yazsın lütfen gerçekten kafam allak bullak oldu
kızlar grip olduğum için giremiyordum nete.. yatıp dinlenmek zorundaydım. fakat sizlere bi haberim var beklenen adet tarihim 7 mayıstı. fakat ben dün reglim oldum. tam 22 gün sonra tekrar adet oldum.iyce şaştı benim hormonlar sanırım. çok canım sıkıldı. tamam çok ümitli değildim bu ay için ama ne bilim üzüldüm işte.. sizlere sölemeden edemedim. nazcım bi daha ki beklenmeyen adet tarihim tam da evlilik yıldönümümüze denk geliyor. 29 mayıs gibi gözüküyor şimdilik. tabi yine erkenden olmazsam. bellimi olur belki evlilik yıldönümü hediyemiz olarak gelir bu ay bebeğimiz....çok ama çok istiyorum.bu ay olsun inşallah.. dua edin kızlarrr...unutulmayacak bi hediye olsun bizeee..
btaşkır we htpınarcım çok geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize hawalarda tam hastalık hawası gerçi.. bnde dünden beri hapşurup duruyom bnde gripmi olcam ne???
btaşkırcım cnmm işlhhh önümüzdeki ay en gzl hediyeni alırsın dualarım seninle....
kızlar dün yoktum çnkü çok yakın bi arkadaşımın doğumu wardı bnde gittim ayaklarım bir adım gidiyosa 2 adım geri gitti tmm çok sewiyorum arkadaşımı bu mutlu günündede yanında olmak zorundaydım ama bn gitmek istemedim ne yalan söliim o anı yaşamak zor gelecekti biliyodum
ama zorda olsa gittim
epidurelle sezeryanla aldılar erkekimizi kızlar nasıl anlatacağımı inanın şaşırdım
odada beklerken hemşire geldi we kucağında meleği getirdi küçücük minnacık ve bembeyaz herkes kucağına aldı ama bn alamadım onu görünce ağlamaya başladım
tabii bni görenler al teyzesi sen onun ciciannesisin sew seninde olacak yeniden olucak fln filan tesellimi yoksa daha çok yürek dağlamamı ne..
neyse snr anneyide getirdiler odaya hmn emzir dedi hemşire o ağzını dilini görseniz nasıl emiyo annesinin memesinicnmm bnmmm gözleri elleri minnacıktı yaaa avucuna dokundum pamuk gibiydi çok gzldii....
ya o an okdr içten dua ettimki içimden allahım dedim banada btn isteyenlerede forumdaki kızlarada böle sağlıklı bbi ewlat nasip et dedim
amam akşam ewe geldiğimde hıçkıra hıçkıra ağladım......ama isyan etmiyorum tabikiii herşey allahtan gene olucak bilyorum:......
geçmiş olsun canım ya kızlar benim bugün ilişki sonrassı kanamam oldu neden bilemiyorum ben daha yıkanalı 16 gün oldu moralim çok bozuldu kızlar hem korkmaya başladım ilişki sırasında yine yanma var acaba hastaneyemi gitsem kızlar bilen yazsın lütfen gerçekten kafam allak bullak oldu
napiim cnmm içim kan ağladı ama çok yakın arkadaşımdı gitmk zorundaydım ama gerçktende bnde kndime inanamadım daysnıklılığıma eşim bile dedi güçlü dirayetli karım bnm diyeCanım benim nasıl dayandın??? Ayyyy ben geçen doğuma gidemedim sonrada arkadaşımın bebeğini görmeye.. Yani öyle içimden geçirmem tabi ama tv de bile görünce yenidoğan bebekleri bi tuhaf oluyorum ben ağlamaya başlıyorum hemen..
Hatta geçen erik gördüm tv de bende erik çıkınca kesin bayaa yerim diyordum hamile iken ama hamile bile kalamadım diye hüngür hüngür ağladım.. İnsan görünce o anları ben yaşayamadım diye yıkılır yani ..Ne kadar dirençlisin canım benim... Duan için teşekkür ederim tatlım inşallah hepimizin öyle sağlıklı bir bebişi güzel bir bebişi olur...
napiim cnmm içim kan ağladı ama çok yakın arkadaşımdı gitmk zorundaydım ama gerçktende bnde kndime inanamadım daysnıklılığıma eşim bile dedi güçlü dirayetli karım bnm diyeama içimi kmse bilemez...
allah bzlerede nasip edicek cnmm ......
iyiyim cnmm çok şükür kanamamda kesildiNaz cım selamlar ne haber nasılsın?? Ben hala kötüyüm boğazım sesim felaket ateşimde var feciiyim yani ..Senden nbr? Nasılsın?
ewet ya haklısın grip yatağa yatırdımı fena olur hahihaten ama ilaçsızda daha geç atlatırsın akşam acile gidin mutlaka cnmm allah şifa wersin...Ay sorma güzelim yaa bu akşam bi acil yapıcam sanırım yani sesim karga gibi :)
akşam bakalım gelsinde kocacımbeni götürsün bi hastaneye yaa kendim gidecek halım yok yani...
Kanamanın bitmesine sevindim vcanım benim bakalım ne olacak çok halsiz oldum ya offf 2 gündür yatakdan kalkamıyorum yaa
:2::2::2::2::2::2:
bu arada folbiol kullanmaya başladım bi de vitamin alıyorum toparlanmamda yararlı olur diye düşünüyorum eğer herşey normal giderse 2 ayım kaldı korunmayı bırakmaya ama korkular beni bırakacak gibi değil
btaşkır we htpınarcım çok geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize hawalarda tam hastalık hawası gerçi.. bnde dünden beri hapşurup duruyom bnde gripmi olcam ne???
btaşkırcım cnmm işlhhh önümüzdeki ay en gzl hediyeni alırsın dualarım seninle....
kızlar dün yoktum çnkü çok yakın bi arkadaşımın doğumu wardı bnde gittim ayaklarım bir adım gidiyosa 2 adım geri gitti tmm çok sewiyorum arkadaşımı bu mutlu günündede yanında olmak zorundaydım ama bn gitmek istemedim ne yalan söliim o anı yaşamak zor gelecekti biliyodum
ama zorda olsa gittim
epidurelle sezeryanla aldılar erkekimizi kızlar nasıl anlatacağımı inanın şaşırdım
odada beklerken hemşire geldi we kucağında meleği getirdi küçücük minnacık ve bembeyaz herkes kucağına aldı ama bn alamadım onu görünce ağlamaya başladım
tabii bni görenler al teyzesi sen onun ciciannesisin sew seninde olacak yeniden olucak fln filan tesellimi yoksa daha çok yürek dağlamamı ne..
neyse snr anneyide getirdiler odaya hmn emzir dedi hemşire o ağzını dilini görseniz nasıl emiyo annesinin memesinicnmm bnmmm gözleri elleri minnacıktı yaaa avucuna dokundum pamuk gibiydi çok gzldii....
ya o an okdr içten dua ettimki içimden allahım dedim banada btn isteyenlerede forumdaki kızlarada böle sağlıklı bbi ewlat nasip et dedim
amam akşam ewe geldiğimde hıçkıra hıçkıra ağladım......ama isyan etmiyorum tabikiii herşey allahtan gene olucak bilyorum:......
amiin cnmm işlhh..hıc uzulme ne olur benım bı sozum var ve hep dıyorum bırı veren ıkıncıyıde verır dıyorum sen sanslısın bızden hemde allah sana ıkı vermısss bakarsınn yıne olurr üzme tatlı canını ne gelıyorsa allahtan gelıo ıns olacak ınanıyorum ben hepimizin allah yardımcımız olsun
cnmm dur sakin ol ilişkiden hemen sonramı oldu kanama bide yoğunluğu nasıl?
düşükten sn ilişkide ağrı yanma normal diye biliyorum ama kanama çok olduysa dra sormakta fayda war cnm
Canım kanamam oldu demişsin ama bir defalık mı? devam ediyor mu? yani ilişki sonrası kanama normal der doktorlar ama yoğunluğuda önemli yani??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?