btaşkır we htpınarcım çok geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize hawalarda tam hastalık hawası gerçi.. bnde dünden beri hapşurup duruyom bnde gripmi olcam ne???
btaşkırcım cnmm işlhhh önümüzdeki ay en gzl hediyeni alırsın dualarım seninle....
kızlar dün yoktum çnkü çok yakın bi arkadaşımın doğumu wardı bnde gittim ayaklarım bir adım gidiyosa 2 adım geri gitti tmm çok sewiyorum arkadaşımı bu mutlu günündede yanında olmak zorundaydım ama bn gitmek istemedim ne yalan söliim o anı yaşamak zor gelecekti biliyodum
ama zorda olsa gittim
epidurelle sezeryanla aldılar erkekimizi kızlar nasıl anlatacağımı inanın şaşırdım
odada beklerken hemşire geldi we kucağında meleği getirdi küçücük minnacık ve bembeyaz herkes kucağına aldı ama bn alamadım onu görünce ağlamaya başladım
tabii bni görenler al teyzesi sen onun ciciannesisin sew seninde olacak yeniden olucak fln filan tesellimi yoksa daha çok yürek dağlamamı ne..
neyse snr anneyide getirdiler odaya hmn emzir dedi hemşire o ağzını dilini görseniz nasıl emiyo annesinin memesini

cnmm bnmmm gözleri elleri minnacıktı yaaa avucuna dokundum pamuk gibiydi çok gzldii....
ya o an okdr içten dua ettimki içimden allahım dedim banada btn isteyenlerede forumdaki kızlarada böle sağlıklı bbi ewlat nasip et dedim
amam akşam ewe geldiğimde hıçkıra hıçkıra ağladım......

ama isyan etmiyorum tabikiii herşey allahtan gene olucak bilyorum:......