• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

bu arada folbiol kullanmaya başladım bi de vitamin alıyorum toparlanmamda yararlı olur diye düşünüyorum eğer herşey normal giderse 2 ayım kaldı korunmayı bırakmaya ama korkular beni bırakacak gibi değil

iyilik canım sen nasılsın ben bahsettim biraz kendimden

tskkr edrim cnm sükür iy olmaya calısıyorum regl olmussun bekletmemiş seni aynı gün regl olmusuzz 43sonra oldum bende 3gün lekelenmeden sonra adetim geldi bi geldiki sorma aniden bosaldı üstüm falan battı alllahtan evdeydim seninde cok geliyormu?

nazcımm:3::3: nasılsın cnm nasıl oldun ilac fayda ettimi kanaman azaldımı biraz?

mrb arkadaşlar ben regli oldum cumartesi bugün 3.günü bakalım benim kaç gün sürecek orange gibi kanama yeniden başlayacak mı bekleyip görücez
hadi gözün aydın :9
slm kızlar nasılsınızz?
slm cnm hg:)
bu arada folbiol kullanmaya başladım bi de vitamin alıyorum toparlanmamda yararlı olur diye düşünüyorum eğer herşey normal giderse 2 ayım kaldı korunmayı bırakmaya ama korkular beni bırakacak gibi değil
ii düşünmüşsn cnm folbiole we vitamine az kaldı tabi korunma sürecin hayırlısı....
nazcımm:3::3: nasılsın cnm nasıl oldun ilac fayda ettimi kanaman azaldımı biraz?
iyilik cnmm ewet ilaç çok şükür işe yarıyo galiba cnmm bgn baya azaldıı :46: sen nasılsın?

slm cnm hg:)
iyilik cnmm ewet ilaç çok şükür işe yarıyo galiba cnmm bgn baya azaldıı :46: sen nasılsın?

h.b cnm sükür iyiyim ilacların iyi gelmesine sevindim bende regl oldum sonunda ya bi rahtladımki sorma 43 sonra geldi gelişi muhtesem oldu ama sarıl sarıl:1::1::1:

h.b cnm sükür iyiyim ilacların iyi gelmesine sevindim bende regl oldum sonunda ya bi rahtladımki sorma 43 sonra geldi gelişi muhtesem oldu ama sarıl sarıl:1::1::1:
:) ewet cnm ilk bi kaç ay öle çok geliyomuş hiç telaş yapma:)
walla bn nasıl mutluyum anlatamam çok şükür temizleniyorum

:) ewet cnm ilk bi kaç ay öle çok geliyomuş hiç telaş yapma:)
walla bn nasıl mutluyum anlatamam çok şükür temizleniyorum

evet cnm öyle oluyormus cok gelmesine telas yapmıorum az az gelse telas yapıcqaktım bişeymi oldu diye :1:

eftelya: demek aynı gün adet olmuşuz benim 32 gün sonra geldi baya hızlı çıktı ama çok kanamam yok normal adet gibi doğumdan sonra dr kürtaja da alnmıştı içerisi iyice temizlensin diye ne bileyim ilk defa böyle bişi yaşıyorum umarım bi daha ki sefere kucağımıza alıp sağlıkla büyütmek nasip olur

naz: senin ikiz olduğu için biraz geç olabilir toparlanman inşallah en kısa sürede sağlıkla korunmayı bırakırsın. canım ben korunmayı bıraksam bile kolay hamile kalamıyorum ki bu bebeği 3 sene de bulmuştum işim biraz zor bakalım görücez

eftelya: demek aynı gün adet olmuşuz benim 32 gün sonra geldi baya hızlı çıktı ama çok kanamam yok normal adet gibi doğumdan sonra dr kürtaja da alnmıştı içerisi iyice temizlensin diye ne bileyim ilk defa böyle bişi yaşıyorum umarım bi daha ki sefere kucağımıza alıp sağlıkla büyütmek nasip olur

naz: senin ikiz olduğu için biraz geç olabilir toparlanman inşallah en kısa sürede sağlıkla korunmayı bırakırsın. canım ben korunmayı bıraksam bile kolay hamile kalamıyorum ki bu bebeği 3 sene de bulmuştum işim biraz zor bakalım görücez
ewet cnmm geç toparlanacakmış rahmim bnm aman geç olsunda güç olmasın:)
o hiç belli olmaz cnmm bakarsın hmn oluwerir hayırlısı olsun

merhaba arkadaşlar nasılsssınız

$3dmt57nd.gif

iyiyiz cnmm sen nasılsın nerlerdesin ne zmndır uğramıyosun?

canım valla uzun zamandır nete giremiyorum görümcemi tekrardan çağırdım yemeğe gelip bi gece bende kaldılar bu iki haftadır baya bi dolu geçti
günlerim ama neyseki geçti sen nasılsın canım iyisin inşallaa

Selamalar canım ne kadar güzel şeyler buluyorsun böyle ekleyecek..Bayılıyorum..
Eee gittimi görümcen?? Benidme kuzenim burda o nedenle pek giremiyorum nete
arada bi okuyorum kapatıyorum.. Güzel haberlerinizi okumak beni mutlu ediyor da ondan ... :69::69:

tşk ederim canım benim daha mersine gitmedi ama benim misafirim çok şükür bitti
baya yorucu geçti canım :61::61::61:

tşk ederim canım benim daha mersine gitmedi ama benim misafirim çok şükür bitti
baya yorucu geçti canım :61::61::61:

Ayyy sorma canım yaa bende birde grip oldum bugün felaket sesim falan kısıldı.. Havalar bir güzel sıcacık bi serin yağmurlu uyamadım sanırım değişikliğe.. E bir yandanda hiç loğusalık yaşamadım ki ben.. 2 günlük ken bile hastanelerde oğluşumun başında bekledim saatlerce.:((( Yok mezarlık yok taziyeler falan derken ne birgün bile yatıp dinlenemedim kki ağla ağla helak oldum bir yandan da ..Offff sonunda patladı işte bir yerden ateş 39 derece ses yok bide bu çıktı başıma canım yaa..Ama hep diyorum Allahım beterinden korusun...
Dinlen canım dinlen vallaha bu dünyada kendimizden başka kimse yok bize yardımcı olacak...:71::71::71:

Back