Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınızz?
iyilik canım sen nasılsın ben bahsettim biraz kendimden
hadi gözün aydın :9mrb arkadaşlar ben regli oldum cumartesi bugün 3.günü bakalım benim kaç gün sürecek orange gibi kanama yeniden başlayacak mı bekleyip görücez
slm cnm hg:)slm kızlar nasılsınızz?
ii düşünmüşsn cnm folbiole we vitamine az kaldı tabi korunma sürecin hayırlısı....bu arada folbiol kullanmaya başladım bi de vitamin alıyorum toparlanmamda yararlı olur diye düşünüyorum eğer herşey normal giderse 2 ayım kaldı korunmayı bırakmaya ama korkular beni bırakacak gibi değil
iyilik cnmm ewet ilaç çok şükür işe yarıyo galiba cnmm bgn baya azaldıınazcımmnasılsın cnm nasıl oldun ilac fayda ettimi kanaman azaldımı biraz?
slm cnm hg:)
iyilik cnmm ewet ilaç çok şükür işe yarıyo galiba cnmm bgn baya azaldıısen nasılsın?
:) ewet cnm ilk bi kaç ay öle çok geliyomuş hiç telaş yapma:)h.b cnm sükür iyiyim ilacların iyi gelmesine sevindim bende regl oldum sonunda ya bi rahtladımki sorma 43 sonra geldi gelişi muhtesem oldu ama sarıl sarıl![]()
:) ewet cnm ilk bi kaç ay öle çok geliyomuş hiç telaş yapma:)
walla bn nasıl mutluyum anlatamam çok şükür temizleniyorum
ewet cnmm geç toparlanacakmış rahmim bnm aman geç olsunda güç olmasın:)eftelya: demek aynı gün adet olmuşuz benim 32 gün sonra geldi baya hızlı çıktı ama çok kanamam yok normal adet gibi doğumdan sonra dr kürtaja da alnmıştı içerisi iyice temizlensin diye ne bileyim ilk defa böyle bişi yaşıyorum umarım bi daha ki sefere kucağımıza alıp sağlıkla büyütmek nasip olur
naz: senin ikiz olduğu için biraz geç olabilir toparlanman inşallah en kısa sürede sağlıkla korunmayı bırakırsın. canım ben korunmayı bıraksam bile kolay hamile kalamıyorum ki bu bebeği 3 sene de bulmuştum işim biraz zor bakalım görücez
iyiyiz cnmm sen nasılsın nerlerdesin ne zmndır uğramıyosun?
iyiyiz cnmm sen nasılsın nerlerdesin ne zmndır uğramıyosun?
Selamalar canım ne kadar güzel şeyler buluyorsun böyle ekleyecek..Bayılıyorum..
Eee gittimi görümcen?? Benidme kuzenim burda o nedenle pek giremiyorum nete
arada bi okuyorum kapatıyorum.. Güzel haberlerinizi okumak beni mutlu ediyor da ondan ...![]()
tşk ederim canım benim daha mersine gitmedi ama benim misafirim çok şükür bitti
baya yorucu geçti canım![]()