ben geldim şimdide sizler yoksunuz..... karşılaşamıyoruz yaa..nazcım dediğin gibi yaptım balı limonu ama hala çok öksürüyorum. ben uyuyamıyorum kocamıda uyutmuyorum öksürmekten... yazıkk o oda uykusuz kalıyor..eee nerdesiniz yaa
canım sneı korkutmak ıstemem ama benım kanamam başladıgında devlet hastahanesıne gıttım bana hıc hap vermedıler benımde hıc bır bılgım yoktu megersem benım kanamam cok olunca ve uzun surunce o gebelıgı sağlıklı bulmadıkları ıcın ılaç bile vermıyorlarmıs ben dedım yokmu bır cozumu kanamam var verın bırsey dedım gerek yok sağlıklı değilse atar vucut dedı özele gittim doktor bana ilaç verdı şansımızı deneyelım devlet hastahanelerı sonucları yuksek ıhtımalle bıldıklerı ıcın vermıyorlar dedı demek istediğim kanaman varsa mutlaka üstüne gıtt..
ya çok saçma olacak biliyorum ama hangı gun tuttgunu nasıl anlıyorsunuz ben korunmuyordum mesela genelde ılışkı yasıyorsun aama meselahangı gun anlamam yanı
allah buyuk sabırlar versın bız hiç görmeden yandık kavrulduk senı dusunemıyorum allah yardımcın olsun
cnm mrb nie böle olusuno bilmiorumkii ama bence durumun hiç normal degil kansızda kalmıssın doktorunada sastım kaldım walla acilen iyi bi doktora git iyice kansız kalıczaksın
kızlar dra gittim ama başka bi dracanım bence başka bir dr git .hemde hemen bu adetin bu kadar uzun sürüyormuyduki
kızlar dra gittim ama başka bi dra
muayene etti rahmin tertemiz dedi korkulacak bşy yok dedi ama ikiz doğum yaptığım için rahmim geç toparlanıyomuş
3 tane ilaç werdi hem kanamamı durdurmak hemde rahmi toparlamak için
umarım ilaçlar fayda ederde kanamam kesilir.....
cnmm bnmm allah hayırlısıyla bebeğini sağlıkla kucaına almayı nasip etsin işlhhbebeğimi 26 haftalıkken 28.06.2010 tarihinde kaybettığimi öğrenmiştim normal bir şekilde doğurdum. Ölüm nedeni belirlenemedi herşey normaldi birden bire kaybettik. 6 ay korunma süresi verildiii. Söylenen tarihte adet olmuştum. kontrolüme gittim herşey normaldi. doğumdan 5ay sonra yeni bir meleğe hamile olduğumu öğrenmiştim. Çok sevindim şuanda 22 haftalık hamileyim Allahı'm inşallah bebeğimi kucağıma almayı nasip eder... Gerekten çok acı günlerdi, Allah kimsenin başına vermesin inşallah bebek isteyen herkese nasip olur bu güzel duygu... Allah herkese sabır versin...
hadi hayırlı olsun cnm bnmm:)uğramıyosun ne zmndır nerelerdesin iyi diyelimde iyi olalım işlhhh:)selam kızlar...
herkesler iyidir umarım..
bende iyiyim çok şükür..bugünden itibaren folbiol kullanmaya başlıyorum...
2-3 ay sonrada korunmayı bırakırız ama şuan çok akrışıkğım haliyle..artık hayırlısı iyi düşünüp iyi olmasını dileyeceğim..
işlhhhh cnm bnmmİyi olmus cnm farklı bi doktora gitmen ins ilaclar fayda ederde kanaman kesilirr...
kızlar dra gittim ama başka bi dra
muayene etti rahmin tertemiz dedi korkulacak bşy yok dedi ama ikiz doğum yaptığım için rahmim geç toparlanıyomuş
3 tane ilaç werdi hem kanamamı durdurmak hemde rahmi toparlamak için
umarım ilaçlar fayda ederde kanamam kesilir.....
bebeğimi 26 haftalıkken 28.06.2010 tarihinde kaybettığimi öğrenmiştim normal bir şekilde doğurdum. Ölüm nedeni belirlenemedi herşey normaldi birden bire kaybettik. 6 ay korunma süresi verildiii. Söylenen tarihte adet olmuştum. kontrolüme gittim herşey normaldi. doğumdan 5ay sonra yeni bir meleğe hamile olduğumu öğrenmiştim. Çok sevindim şuanda 22 haftalık hamileyim Allahı'm inşallah bebeğimi kucağıma almayı nasip eder... Gerekten çok acı günlerdi, Allah kimsenin başına vermesin inşallah bebek isteyen herkese nasip olur bu güzel duygu... Allah herkese sabır versin...
Canım bu bilimsel bir gerçek yani ben onu uygulamıştım ve 2.ayda hamile kalmıştım.. Sizede anlatiim.. Şimdi adetiniz kaç gün sürüyor ve düzenlimi o çok önemli .. İki ya da üç ay adetinizin tarihini ve kaç gün sürdüğünü yazın bir yere.. Sonra bir sonraki adetinizin muhtemel tarihi belli olucaktır.. Yani yeni ay başlayacak adetinizin 1. gününü baz alarak 14 gün geriye gidiceksiniz.. İşte muhtemel yumurtlama tarihi bu tarih.. Ama tam o gün olmama ihtimalini değerlendirerek 12.-13.-14.-15. -16. günleri değerlendirmek gerekiyor. Yani biliyorsunuz spermler 2 gün yaşayabiliyor onun için o günlerde gün aşırı denerseniz tutma ihtimali çoook yüksek canım...
Ya da bu adetinizin birinci gününden 13 gün sonrasından başlayarak 4-5 gün deneyin ..İnşallah hemen tutar canlarım..
Canımm sorma her gece yatağa yattığımda yüzü gözümün önüne geliyor.. O küvezdeki hali..elini tuttuğum zaman o titreyip gerinmesi.. O minicik gözleri ayakları... Offff canım yaa o kadar zor ki ..Allahım nolur bir dahası olmasın yarabbim yalvarırım....
ewet cnm metiler bitanesi sende kullandınmı bana 3 gün içicen bunu dedi 2 tane daha werdi bakalım işe yarıcakmıOhh canım iyi çok sevindim bari en azından için rahat der artık..İlacının adı Metiler mi?? sana zaten ilaç vermediler mi ?? Neyse umarım işe yararda bu kez sıkıntıların biter ...
cnmm bnmm allah hayırlısıyla bebeğini sağlıkla kucaına almayı nasip etsin işlhh
bzlerede nasip etsin ....
Hadi hayırlı olsun cnm bnmm:)uğramıyosun ne zmndır nerelerdesin iyi diyelimde iyi olalım işlhhh:)
işlhhhh cnm bnmm
cnmm öle oluyomuş arada burda bi arkasaşda demişti kmdi unuttum şimdi ama adetim bittim 3 4 gn snr gene geldi diye olabiliyomuş arada korkmagünaydın herkese...
Evet canım pek girmiyorum ...esiyo bazen işte öylee...
...ya benim reglim bitmişti 3 gün durdu sonra bi daha başladı dün anlamadım ben bu işi...ne güzel düzene girdi diye sevinmiştim...:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?