Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

eşine aktırma sonra kızıyolar sezen aksunun güvercin isimli şarkısını dinliyorum şimdi evdekiler dışarda
normal doğummu oldu cnm?bide memleket neresi?

ewet artık akşamları giremicem ama geceleri gelirim eşim yatıncaa
ahh ahhh o şarkılarda olmasa....

normal doğummu oldu cnm?bide memleket neresi?

ewet artık akşamları giremicem ama geceleri gelirim eşim yatıncaa
ahh ahhh o şarkılarda olmasa....

doya doya ağlatmadılar bile kaynanam annem eşim görüncelerim hepsi delirme yine olcak diye avutmaya çalışıyolar sinir oluyorum yaaa.bu şarkı da çok güzelmiş ağlayayım diye dinliyorum kimse yokken ama antideprasan kullanıyorum ağlayamadım bi türlü

normal doğum old rutin kontrolde öğrendim yıkıldım tabi 17.00dan 03.00a kadar sancı çektim ve bebeğim gitti noldu da oldu bilmiyoruz kan verdik kanda bişi çıkmadı pıhtılaşma gibi genetik ve patolaji sonucunu bekliyoruz dr tansiyondan şüpheleniyo

ewet cnmmbnde aynı ağlayamadım içime attım hep eşimde çok kötüydü bnm bide o görmüş bebkleri hatta bndende kötüydü aman o üzülmesin diye gizli gizli ağladım...
etraftan eş dosttan duyulan hep aynı sözler yaşın daha genç gene olur sen 3 tane daha doğurursun ama napsınlar onlarada kızmıyorum ki...
ahh cnm benim yaaa gene olucak allahın izniylee napalım buda bzm kaderimiz....

üzüldüm neyse iyi olalım da belki hamileyken görüşürüz.doğumda benim eşim yanımdaydı herşeyi gördü o benden daha çok üzüldü garibim çaresiz kaldı bi daha yaşatmasın rabbim kimseye bu acıları Allah beterinden saklasın AMİN

amin cnmm görüşürüz tabi cnmm nasip olursa..
NAZ SENİN İKZDİ DİMİ doğal mı tüpmüydü
ewet cnm ikizdi yoo kendiliğinden olmuştu kızlarım..

amin cnmm görüşürüz tabi cnmm nasip olursa..

ewet cnm ikizdi yoo kendiliğinden olmuştu kızlarım..

ben çok uğraşmıştım bak sen çok şanslısın en azından millet tüp bebekle yapıyor senin kendiliğinden olmuş ikiz kızların inş. yine olacak hayırlısıyla kucağına alacaksın öptüm ben çıkıyorum sonra yine görüşürüz

hakkımızda hayırlısı cnm bnm
tmm bnde öptm her fırsatta gel
grşrz...

aslında ağlamak iyi olurdu.canım....çok geçmiş olsun, başınız sağolsun, rabbim sabrını veriri inşallah..

benim eşimde hep yanımdaydı ablam gelmişti gitmek istemedi kaldı kendisi...o kadar çok üzülüyordu ki sabahlara kadar ateşlendim hiç düşmedi ateşimdüşürmek için çırpındı her wc ye kalktığımda oda uyanıyordu kkapıda bekliyodu allahtan özel hastaneydi wc odadaydı...ama çok zor du oda onları görünce herşeyi daha iyi anladı..acısıda zorluğuda gördü...hakkını ödeyemem o konudaa...ben ağladıkça oda ağlıyordu..
neysee inşallah bir daha doğum haneye girip sağlıcaklar kucaklarımızda bebeklerimizle döneriz..rabbim o duyguyuda nasip etsin inşallah...

hadi yaaa kmler geldi ailelermi? hafta sonu bnde yoktum zaten

canım görümcem mersinden gelmişti bigün bi eltim yemeğe çağırdı sonraki gün diyer eltim çağırdı bnizi yemeğe bende hafta sonu yemeğe çağırdım çok kalabalıktı ev neyseki atlattım çok şükür baya bi yorucu geçti benim için

kaç kardeş eşin yahu?

ee oralarda öle bilirim hergün biri yemeğe alır misafiri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…