Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Canım benim bende o kadar korkuyorumki yavaş yavaş şimdi birdaha hamilelik düşünebiliris diyorum ama ya aynı şeyleri yaşarsak diye yeniden naparım diyorum...
Allahım bir daha yaşatmasın bu günleri...

Sevgili Naz benide eklermisin bu acı tabloya??

htpinar 33 yaş İstanbul 31.03.2011 de normal doğum yaparak doğurduğum oğluşum 9 gün yaşadı ve 09.04.2011 de vefat etti.

Canım benim bende günlerdir hani Candan'ın bir şarkısı varya ''Kul kurar kadar gülermiş'' diye başlıyor o şarkıyı dinleyip ağlıyorum..Biz hayaller kurarken alışverişler yaparken yavrumuzu hiç kucağımıza alamayacağımız belliymiş..Oysa biz hayaller kurup alışverişler yaptık.. Allahım o aldıklarımı hiç giydiremeyeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi.. O kadar özenle hayranlıkla aldığım ciciler bi kutuya kapanıp kaldırılmak kaderimiş

Merhaba arkadaslar benide aranıza alırmısınız?Bende 16. haftamda düsük yaptım.27 martta yasadım o kötü olayı.Halada kendime gelebilmis deilim.Nasıl kendime gelicem bilmiyorum

Canım..Bizim gibi melek annelerini görmek çok üzüntü verici ama bu acıları yaşayan tek biz değiliz diye birazda olsa acımızı paylaşıyoruz... Çok yeni acımız elbette geçmicek sadece üzeri örtülecek ama bitmicek asla.. Burda dertleşip acılarımızı birazda olsa rahatlarız belki.. Allahım tekrar vermesin böyle bir acı inşallah..

Canım yaa bende aynı senin gibi düşünüyordum ve acaba bende bir tuhaflık mı var diyordum. Bende bu olayı yaşadıktan sonra herkes kendi hikayelerini anlatmaya başladı.. Neredeyse çevremdeki herkesin ilk bebekleri düşmüştü..Bende onları duydukça azda olsa ümitlenmiyor değilim..
Hatta karşı komşum bebeğini 38 haftada doğurmuş ve iki kez ağzını açmış kapatmış ve birden kalbi durmuş dr lar hiçbişi yapamamış bişi yokken sağsağlam doğan bebk 3 sn de ölüvermiş koca bebekdi diyor 3,5 kilo doğmuş hemde... Neredeyse çoğu kadın bu acıyı tatmış inşallah allahım birdaha yaşatmaz ve dediğin gibi sağlıklı güzel bebeklerimiz kucağımıza alabiliriz..
Hastaneden herkes kucaklarında bebekleri ile dönerken biz boş döndük inşallah Allahım o günleri bizde görürüz kucağımızda sağlıklı canlarımızla evimize gelip onları büyüttüğümüz günleri...

Canım doktor bana kanaman birkaç gün kesilip sonra yeniden gelebilir azalıp çoğalabilir demişti.. Sanırım o kadar erken gelmesi mümkün değildir. Ama yinede doktora sormak en doğrusu tabi..

Burada dertlesmek bana iyi geliyo.Sadece ben yasamamısım diyorum ama yinede üzülüyorum.O kadar ümitle bekliyordum ki düsük tehlikem olmama rağmen düseceğini sanmıyordum.Rüyalarımda bebeğimi görüyordum onu severken öperken düsmeyecek diyordum.Taki düsürmeden bir kaç gün önce gördüğüm rüyada anladım düseceğini ama kimseye anlatmadım rüyamda anneme anne karnıma bak bombos rahatlamısım diyordum.Sonrada düstü zaten.

Sevgili Naz benide eklermisin bu acı tabloya??
tabiiki eklerim cnmm hg aramıza:)
htpinar 33 yaş İstanbul 31.03.2011 de normal doğum yaparak doğurduğum oğluşum 9 gün yaşadı ve 09.04.2011 de vefat etti.

bu bzm kaderimiz cnmm bzde neler almıştık eşimle kızlarımıza hala bu ay son taksidini ödedik aldığımız ayakkabıların ne acı demi bebeklerim yook ama bn onlara aldığım ayakkabanın taksidini ödüyorum annem hepsini hurçlara koyup sakladı
hele elimde ördüğüm battaniyem bile yarım kaldı onu bile kaldırmış annem

pınarcım bilgilerin eksik ne kdrlıktı bebeğin we korunma süreniz ne kdr bide adetin bellimi?

Canım benim bende o kadar korkuyorumki yavaş yavaş şimdi birdaha hamilelik düşünebiliris diyorum ama ya aynı şeyleri yaşarsak diye yeniden naparım diyorum...
Allahım bir daha yaşatmasın bu günleri...
ben eşime dün dedim korkuyorum çünkü doktor eşime korun dedi ama nolur nolmaz ya tutarsa diye beklemeden tutsa doktor korkmayın dedi bi sorun olmaz dedi ama folbiol vermişti mutlaka kullan dedi ben de acaba lasammı dedim eşime şimdiden yaza düşüneceğiz korunmayı temmuz ağustos gibi bırakıcaz ama bizim ilki de çabuk tutmuştu..o yüzden. eşimde mayıs gibi folbiol u kullanmaya başla haziran sonu gibide doktora gideriz ok verirse başlarız dedi..bir yandan çok korkuyorum ama bir yandanda folik aciti kullanmaya başlarsam belki o moda çabuk girerim azda olsa vcudumu hazır hissederim diye düşünüyorum..
sana doktor ne kadar korunma süresi verdi kuzum..
şuan burda biizim aramızda olmana çok üzülüyorum ama her zaman destek olacağız burda bu zor günler geçicek..
canım sanki başımıza geleceklerden dolayı biz hiç hazırlık yapmadık sadece bir zıbın takımı var yavrumun...isim bile düşünmemiştik hayeller kuramadık...
ve şimdi şunu düşünüyorum kayahanın bi şarkısında var..sanki bizi anlatıyo ......
Sen benim en GiZLi SADAKAM ve cehennemle arama set olacak en tatlı gözyaşımsın !!!Sen benim solumda saklı,SECDEDEKI DUAMSIN !!!Sen kalbimin en mahrem yanı, Rabbimin armağanı ve en güzel yangınımsın..!!! Herkes gitsede ,Sen bana kalansın...:)

evet canım bu acıyı yaşayan bir biz değiliz..şimdi biraz daha kulak kabartıyoruz olanlara ve neler neler...
..ben bu sitede çok iyi oluyorum kendimi buluyorum..hepinizi çok seviyorum...

Canımsın bende bir gece önce ruyamda oğlumu görmüştüm herkes ona bakıp hayran oluyor ne kadar güzel bir bebek muhammed mustafa ya benziyor (SAV) demişlerdi..Bende sevinmiştim allahım onu bana verecek adını mustafa koyucam demiştim..Koydumda Mustafa MErt koydum ama meğer rabbim onu melek yapacakmışda ondan bana öyle göstermiş..ben de salak gibi sevinmiştim ... Sonradan anladım onu meleği yapacağı için öyle gördüm diye Düşükde çok zor allahım ama ya benim gibi onu 9 gün görüp dokunup yaşasaydın canım o dahada zor inan ki.. Koca bebekdi o çokta güzeldi.. elleri ile parmağımı sıkışı o gözlerinin doluşu hiç gözümün önünden gitmiyor hala....

pınarcım bilgilerin eksik ne kdrlıktı bebeğin we korunma süreniz ne kdr bide adetin bellimi?

Bebeğim tam 24 haftalık olduğu gün doğdu 780 gr 39 cm di boyuda oyyy kuzum benim minik paşamdı o benim yaa Ona ben paşam dicektim...
korunma için 6 ay dedi doktor adetim belli değil henüz ama 40 gün dersek 10.05 gibi olması muhtemel

Orange cım
Bizde geçen yıl ağustosda çalışmalara başlamıştık 2.ayda da hemen tutmuştu ve temmuz 2011 annesi adayı olmuştum..Şimdide eğer aynen olursa temmuz 2012 annesimi olucas ...Allahım bu kez izin verirse inşallah bir daha bir acı yaşatmazsa ....
Ama nasıl olacak ne yapıcam bilmiyorum.. Hiç cesaretim yok açıkçası.. Ya yeniden olursa diye çıldıracağım..
Siz ne gibi araştırmalar yaptınız? Yani ikinci gebelikde ne yapmak gerekior ? Nasıl bir yol olucak ben bu hafta gidicem profuma daha gitmedim doğumdan beri normal kontrole gittim ama bu konu ile ilgili hiçbişi yapmadım daha..
Offffff herşey silbaştan ne kadar sıkıntılı günler bekliyor beni... Şimdi acaba acaba diye diye stresden ölücem bu kezde bundan doğururum ben yaa

arkadaşlar merhaba bende aranıza yenı katıldım.28 ocak 2011 ilk hamılelıgım kurtajla sonuclandı hala kendıme gelemedım subat ve martta adetlerım cok duzenlı ıdı martta adetımı olması gereken zamanda gordum ama adet bıtımınden bıkaç gun sonra tekrar başladı ve bı hafta kadarda o surdu kafam cok karıstı doktor a gıttım olabılır dedı sadece yumurtalıkların temız gebe kalabılırsın dedı ama benım kafam allak bullak 3.ayın dolmasını beklerken tamda son zmaanlarına yaklasmısken kotu oldu bu kurtajdan sonra doktorum 3 ay vermıstı onun bıtmesını beklerken bu olay benı cok uzdu aranızda buna benzer bır durumla karsılasan oldumu

canım bize amniyosentez yapıldı...bebeğimde hidrosefali oluşmutu biliyosun ve başka anomalide olunca genetik yada kromozomsal olma durumu varmı diye..çok şükür testler temiz çıktı..doktor muayenede bi problem olmadığını rahmin kendini topaldığını söylemişti...birde folbiol verdi ve hamile kaldığımda gerekli vitaminler almam gerekecek fazlasıyla..onun dışında korkulacak bi durum yok bir bir daha olma ihtimali herkeste olabilecek kadar dedi.. ama ne zaman cesaret edicez bilemiyom..hayırlısı olsun ne zaman olursa beklicez sabırla sağlıkla...

sizin içinde erken doğuma neden olan bir durum için bişiler yapmaları gerkiyormudur acaba..doktorun bişi dedi mi..ama çok da takma tedbiride elden bırakma..canım herşey düzelecek allahım yardımcımız olsun inş.

çok geçmiş olsun cnm öncelikle wallahi cnm bilemedin ne diyeceğimi enn iisini dr söler

çok saol .gercekten cok canım sıkıldı 3 ayı gecırecegım derken zaten canım cıktı bırde adet duzensizliği gırdı araya birçok yerde okudum adet duzene gırmeden gebe kalmayın yazıyordu bende sevınıyordum benımkı duzenlı die ınsan bır kere kaybedınce hemen tekrar olsun ıstıyor bu kadar cocuk olmasını ıstedıgıme bazen sasırıyorum allah allh ne kadar cok ıstıyormusum dıyorum ocak ayından bu yana bu sıtelerı okuyup duruyorum süreklı aklım hamılelıkte cocukta.doktora gıttım yumurtalıkların temız hemen kalabılırsın bu kadar beklemene gerek yoktu dıyor ama kendı doktorum 3 ay demıstı bu kanamadan sonra devlete gıttım kal bırşey olmaz diyor hamıle bıle kalsam o kanamayı ondan oncekı adetımı baz alıcam onu bıle bılmıyorum soruyorlar ya muayene en son ne zamn adet oldun dıe aklım cok karısık buna benzer bırseyler yasayanlar varmı

Selam arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun. Gözlerim doldu yazdıklarınızı okuyunca. Yaşamayan bilemez. Bizde 2 yıllık tedavi süresinden sonra geçen yıl mart ayında aşılama ile gebelik elde ettik. çokta sevindik ama. Sonu hüsranla bitti. 10 haftalıkken kontrol sınarsında kalbinin durduğunu öğrendik. Sanki bizimde kalbimiz durmuştu. Aşılamadan sonra ohss yaşadım. Hastane köşelerinde haftalarım geçti. Sesimi çıkarmadım sadece o iyi olsun diye. Hissediyodum. Oğlum olacaktı. Adı kerim olacaktı. Rüyamda mezarlığın kapısında görmüştüm. Ben oğluma yalvarıyodum. Oğlum izin ver annemi görüp geleyim diye. Yavrum beni göndermedi anne bana gel diye ağlıyodu. Nerden bileyim sonunun böyle biteceğini. Hala anlatırken bile gözlerim dolu dolu. Ama nasip işte. Rabbim ne verirse en iyisini verir. Kimseye evlat acısı yaşatmasın. Toparlanmam bir yılı budu. şimdi yeniden aşılama denedik kısmet olursa 28 nisanda sonuç belli olacak. Rabbim dileyen isteyen herkese evlat sevgisini yaşatsın. Kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah. Hepinize sevgiler yolluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…