Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ya bugün kürtaj olalaı 40gün oldu hala regl olmadım off yaaa normalmiki bilmiorum

ya bugün kürtaj olalaı 40gün oldu hala regl olmadım off yaaa normalmiki bilmiorum
cnmm sen nerdesin daha dün soruyodum seni nerde bu kız diye
hiç telaş yapma cnm arzu wardı ya burda onunda 40 küsür gün snr geldi adeti olabilir yanii bak bnm halaa kanamam bitmedi kafayı yemek üzereyim wallaaa drada gittim bi sorun yok diyo amam bu kanama niye bitmiyo hala yaaaaa

nese bşwer nasılsın

cnm ya merak etmişssin saol ya acıorum pci hiç yazasım falan gelmio reglde olmadım sinirler gerildi benim iice hatta dün test bile yaptım nie böle oldu diye korunuyoruz ama ne bilim bu kadar gecikmesi süphelendirdi biraz cuma randevum var bakalım niye gecikmiş buu ögrencess ee sen nasılsın kanaman gecmemiş sinir bozucudur devamlı kanamanın devam etmesi bu günlerde gecicek inş....

sen gelmiyo diyo geriliyon bn kesilmedi die... nası olcak bölee
işlhh geçicek bakalım drun aydınlatır işlhh bide sor barii arkımın kanamsı durmuyo de :76:

kızlar benimde adetin bitiyo.bittikten 3-4 gün sonra tekrar az kanama geliyo bende anlamadım.2 aydır böyle bende telaşlanmaya başladım acaba dr nı gitsem bilemedim.

kızlar benimde adetin bitiyo.bittikten 3-4 gün sonra tekrar az kanama geliyo bende anlamadım.2 aydır böyle bende telaşlanmaya başladım acaba dr nı gitsem bilemedim.
nedir bu kanamalarda çektiğimiz cnm yaa walla bnm psikolojim bozuldu dakka başı wcye gidiyom walla
bilmiyomki cnmm ya doğumdan snr adetin düzenli geldimi

nedir bu kanamalarda çektiğimiz cnm yaa walla bnm psikolojim bozuldu dakka başı wcye gidiyom walla
bilmiyomki cnmm ya doğumdan snr adetin düzenli geldimi
ya kütajdan 33 gün sonra oldum.2.de tam gününde geldi ama ara kanama olmaya başladı önceden böyle birşey yoktu.normalde çok düzenlidir.

ya kütajdan 33 gün sonra oldum.2.de tam gününde geldi ama ara kanama olmaya başladı önceden böyle birşey yoktu.normalde çok düzenlidir.
bkle bi ay daha bakalım bidahaki adetin nasıl olacak dzenli gelmiş ne gzl az kanamalar önemli değil diyo drlar çok we kırmızı oldumu görmk istiyolar

inşallah canım teker teker yine hamile olucaz geleceğe umutla bakıp şükretmek lazım

[eftalya22 kullanıcısından alıntı

canım ben kürtaj olduğunda dr 40 ile 50 gün sonra ilk reglini olabilirsin demişti bazıları daha erken olur bazısı geç vücuttan vücuda değişim göösterir bence korkma gelecek elbet ben de daha olmadım ama daha bir ay olmadı benim

kızlar şu kanamalarınıza çok kafa yormayın sonuçta hafife alınmayacak bişi kürtaj olduk az değil yaşadıklarımız hormonlar şaştı anca düzelecek korkmayalım

kızlar bende nısan 19 adet tarıhım 23 unde test yaptım hamıleydım 25 kanama oldu dr düşük dedi su an düşük yapıyorum bu ıkıncı duşuğum gecen sene yıne bu aylarda düşük yaptım bı oğlum var 1 yaş 7 aylık ıstemıyorum daha koçam askere gıdecek aostosta nasıl korunayım esıme sen korun dıyorum yok hoşuma gıtmıyor oyle dıyor ne yapayım nasıl korunayım spraıl korkuyorum hap hormon bozuyor ne yapayım

cnm geçmiş olsun
hapla korunmanı önerebilirim bn 4 yıl korundum hapla we hiçbir şikayetimde olmamıştı hatta adetimi bile düzene sokmuştu

kızlar ilk 2 adetim bnm o kadar kanamalı olmuştu ki anlatamama size normalde 5 gün süren adetim 7 8 güne cıktı ve o kadar aşırı kanamalı oldum ki sebebi iltihaplanmadn kaynaklanıyormuş sonraki adetlerim ise tam 5 gün oldu kanama için dr lar önemli bişi yok diyorlarsa korkmayın içiniz tmizleniyordur ve son adetim öle yoğun kanamalı da gecmedi çok stres yapmayın arkadaslar

saolc nmm bnde artk stres yapmamaya çalışıcam ama elimdede değilki bi bakıyom kesilmiş 1 saat snr bi bakıyom oooop
işte ozmn kahroluyom bide bnm ikizdi ya dr rahmin zorlandı tabi dedi
allahın bzlere biran ewel şifa wersin işlhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…