cnmm sen nerdesin daha dün soruyodum seni nerde bu kız diyeya bugün kürtaj olalaı 40gün oldu hala regl olmadım off yaaa normalmiki bilmiorum
cnmm sen nerdesin daha dün soruyodum seni nerde bu kız diye
hiç telaş yapma cnm arzu wardı ya burda onunda 40 küsür gün snr geldi adeti olabilir yanii bak bnm halaa kanamam bitmedi kafayı yemek üzereyim wallaaa drada gittim bi sorun yok diyo amam bu kanama niye bitmiyo hala yaaaaa
nese bşwer nasılsın
sen gelmiyo diyo geriliyon bn kesilmedi die... nası olcak böleecnm ya merak etmişssin saol ya acıorum pci hiç yazasım falan gelmio reglde olmadım sinirler gerildi benim iice hatta dün test bile yaptımnie böle oldu diye korunuyoruz ama ne bilim bu kadar gecikmesi süphelendirdi biraz cuma randevum var bakalım niye gecikmiş buu ögrencess ee sen nasılsın kanaman gecmemiş sinir bozucudur devamlı kanamanın devam etmesi bu günlerde gecicek inş....
sen gelmiyo diyo geriliyon bn kesilmedi die... nası olcak bölee
işlhh geçicek bakalım drun aydınlatır işlhh bide sor barii arkımın kanamsı durmuyo de :76:
nedir bu kanamalarda çektiğimiz cnm yaa walla bnm psikolojim bozuldu dakka başı wcye gidiyom wallakızlar benimde adetin bitiyo.bittikten 3-4 gün sonra tekrar az kanama geliyo bende anlamadım.2 aydır böyle bende telaşlanmaya başladım acaba dr nı gitsem bilemedim.
ya kütajdan 33 gün sonra oldum.2.de tam gününde geldi ama ara kanama olmaya başladı önceden böyle birşey yoktu.normalde çok düzenlidir.nedir bu kanamalarda çektiğimiz cnm yaa walla bnm psikolojim bozuldu dakka başı wcye gidiyom walla
bilmiyomki cnmm ya doğumdan snr adetin düzenli geldimi
bkle bi ay daha bakalım bidahaki adetin nasıl olacak dzenli gelmiş ne gzl az kanamalar önemli değil diyo drlar çok we kırmızı oldumu görmk istiyolarya kütajdan 33 gün sonra oldum.2.de tam gününde geldi ama ara kanama olmaya başladı önceden böyle birşey yoktu.normalde çok düzenlidir.
Evet canım aslında üzülme artık yeter, bir daha yaparsınız, yaşın daha çok genç,daha ne bebekleriniz olacak diyen yalancı yüzler akrabalar ailelerimiz hatta bize daha çok acı veriyorlar... Ne biliim yani kanaması bitip korunmayı bırakan arkadaşlarımızın hamile kalma heyecanları hangimizin acısını dindirmezki ?
Ayrıca size bişi söyleyeyim buraya girmeden önce hergece ağlıyordum..Allahım neden ben?? Bu koca dünyada herkes sağlıkla alırken bebişini neden ben diyordum ki??? Görüyorum ki hiçde yalnız değilim.. Bu büyük yük ..bu büyük acı benim gibi daha nice arkadaşıma da verilmiş.. Böyle bişeye insan elbette sevinemez ..Ama ne biliim en azından benim gibi olan çok kimse varmış onu gördüm .. Yani bu büyük acı sadece bana verilmemişti onu gördüm... Ne biliim artık acısını kabullenip yeni günlere yelken açan arkadaşları gördükçe bende artık toparlanmalıyım diyorum..
Ne biliim ben sizi çok seviyorum.. İnşallah birbirimizin acısını paylaştığımız bu satırlardan mutluluklarımızı sevinçlerimizi paylaşma şansını da buluruz....
slm pileo canım listeye baktım demişsin ben liste nerde bilmiyorum söylermisin ben de bakayım
haklısın cnmm ama elde değilki yaaakızlar şu kanamalarınıza çok kafa yormayın sonuçta hafife alınmayacak bişi kürtaj olduk az değil yaşadıklarımız hormonlar şaştı anca düzelecek korkmayalım
ilk sayfada cnmm:)slm pileo canım listeye baktım demişsin ben liste nerde bilmiyorum söylermisin ben de bakayım
cnm geçmiş olsunkızlar bende nısan 19 adet tarıhım 23 unde test yaptım hamıleydım 25 kanama oldu dr düşük dedi su an düşük yapıyorum bu ıkıncı duşuğum gecen sene yıne bu aylarda düşük yaptım bı oğlum var 1 yaş 7 aylık ıstemıyorum daha koçam askere gıdecek aostosta nasıl korunayım esıme sen korun dıyorum yok hoşuma gıtmıyor oyle dıyor ne yapayım nasıl korunayım spraıl korkuyorum hap hormon bozuyor ne yapayım
saolc nmm bnde artk stres yapmamaya çalışıcam ama elimdede değilki bi bakıyom kesilmiş 1 saat snr bi bakıyom oooopkızlar ilk 2 adetim bnm o kadar kanamalı olmuştu ki anlatamama size normalde 5 gün süren adetim 7 8 güne cıktı ve o kadar aşırı kanamalı oldum ki sebebi iltihaplanmadn kaynaklanıyormuş sonraki adetlerim ise tam 5 gün oldu kanama için dr lar önemli bişi yok diyorlarsa korkmayın içiniz tmizleniyordur ve son adetim öle yoğun kanamalı da gecmedi çok stres yapmayın arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?