cnmm yaa olruna bırak hep böle düşünürsen daha kötü olur drada gitme allahım yazdıysa olucaktır tabii biliyorum elde değil ama brz kndi kendimizi dinlememliyiz wücut bazen dengesini yitiriyo belkide hiçbşy yok yanii adetin şaşmışta olabilirçok saol .gercekten cok canım sıkıldı 3 ayı gecırecegım derken zaten canım cıktı bırde adet duzensizliği gırdı araya birçok yerde okudum adet duzene gırmeden gebe kalmayın yazıyordu bende sevınıyordum benımkı duzenlı die ınsan bır kere kaybedınce hemen tekrar olsun ıstıyor bu kadar cocuk olmasını ıstedıgıme bazen sasırıyorum allah allh ne kadar cok ıstıyormusum dıyorum ocak ayından bu yana bu sıtelerı okuyup duruyorum süreklı aklım hamılelıkte cocukta.doktora gıttım yumurtalıkların temız hemen kalabılırsın bu kadar beklemene gerek yoktu dıyor ama kendı doktorum 3 ay demıstı bu kanamadan sonra devlete gıttım kal bırşey olmaz diyor hamıle bıle kalsam o kanamayı ondan oncekı adetımı baz alıcam onu bıle bılmıyorum soruyorlar ya muayene en son ne zamn adet oldun dıe aklım cok karısık buna benzer bırseyler yasayanlar varmı
sen bol dua et allah doğru zmnda hepimize bebişlerimizi wericek bn inanıyrm....
Selam arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun. Gözlerim doldu yazdıklarınızı okuyunca. Yaşamayan bilemez. Bizde 2 yıllık tedavi süresinden sonra geçen yıl mart ayında aşılama ile gebelik elde ettik. çokta sevindik ama. Sonu hüsranla bitti. 10 haftalıkken kontrol sınarsında kalbinin durduğunu öğrendik. Sanki bizimde kalbimiz durmuştu. Aşılamadan sonra ohss yaşadım. Hastane köşelerinde haftalarım geçti. Sesimi çıkarmadım sadece o iyi olsun diye. Hissediyodum. Oğlum olacaktı. Adı kerim olacaktı. Rüyamda mezarlığın kapısında görmüştüm. Ben oğluma yalvarıyodum. Oğlum izin ver annemi görüp geleyim diye. Yavrum beni göndermedi anne bana gel diye ağlıyodu. Nerden bileyim sonunun böyle biteceğini. Hala anlatırken bile gözlerim dolu dolu. Ama nasip işte. Rabbim ne verirse en iyisini verir. Kimseye evlat acısı yaşatmasın. Toparlanmam bir yılı budu. şimdi yeniden aşılama denedik kısmet olursa 28 nisanda sonuç belli olacak. Rabbim dileyen isteyen herkese evlat sevgisini yaşatsın. Kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah. Hepinize sevgiler yolluyorum.

sewinçlerimizide üzüntümüzüde hep beraber yaşıyoruz
umarım we dilerim allahtan 28 nisanda yüzümüz gülseünn....