• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

çok saol .gercekten cok canım sıkıldı 3 ayı gecırecegım derken zaten canım cıktı bırde adet duzensizliği gırdı araya birçok yerde okudum adet duzene gırmeden gebe kalmayın yazıyordu bende sevınıyordum benımkı duzenlı die ınsan bır kere kaybedınce hemen tekrar olsun ıstıyor bu kadar cocuk olmasını ıstedıgıme bazen sasırıyorum allah allh ne kadar cok ıstıyormusum dıyorum ocak ayından bu yana bu sıtelerı okuyup duruyorum süreklı aklım hamılelıkte cocukta.doktora gıttım yumurtalıkların temız hemen kalabılırsın bu kadar beklemene gerek yoktu dıyor ama kendı doktorum 3 ay demıstı bu kanamadan sonra devlete gıttım kal bırşey olmaz diyor hamıle bıle kalsam o kanamayı ondan oncekı adetımı baz alıcam onu bıle bılmıyorum soruyorlar ya muayene en son ne zamn adet oldun dıe aklım cok karısık buna benzer bırseyler yasayanlar varmı
cnmm yaa olruna bırak hep böle düşünürsen daha kötü olur drada gitme allahım yazdıysa olucaktır tabii biliyorum elde değil ama brz kndi kendimizi dinlememliyiz wücut bazen dengesini yitiriyo belkide hiçbşy yok yanii adetin şaşmışta olabilir
sen bol dua et allah doğru zmnda hepimize bebişlerimizi wericek bn inanıyrm....
Selam arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun. Gözlerim doldu yazdıklarınızı okuyunca. Yaşamayan bilemez. Bizde 2 yıllık tedavi süresinden sonra geçen yıl mart ayında aşılama ile gebelik elde ettik. çokta sevindik ama. Sonu hüsranla bitti. 10 haftalıkken kontrol sınarsında kalbinin durduğunu öğrendik. Sanki bizimde kalbimiz durmuştu. Aşılamadan sonra ohss yaşadım. Hastane köşelerinde haftalarım geçti. Sesimi çıkarmadım sadece o iyi olsun diye. Hissediyodum. Oğlum olacaktı. Adı kerim olacaktı. Rüyamda mezarlığın kapısında görmüştüm. Ben oğluma yalvarıyodum. Oğlum izin ver annemi görüp geleyim diye. Yavrum beni göndermedi anne bana gel diye ağlıyodu. Nerden bileyim sonunun böyle biteceğini. Hala anlatırken bile gözlerim dolu dolu. Ama nasip işte. Rabbim ne verirse en iyisini verir. Kimseye evlat acısı yaşatmasın. Toparlanmam bir yılı budu. şimdi yeniden aşılama denedik kısmet olursa 28 nisanda sonuç belli olacak. Rabbim dileyen isteyen herkese evlat sevgisini yaşatsın. Kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah. Hepinize sevgiler yolluyorum.
:59::59::59:cnmmm çok geçmiş olsun yaaa çok üzüldüm nedenirki burda hepimiz benzer acılar yaşadık alah bidaha yaşatmasın işlhh bu aşılamandan gzl hbrler alırız sewiniriz we sonuna kdr sewincimizi yaşarız çnkü bz burda gerçekten birbirimizedestek dost arkadaş olduj
sewinçlerimizide üzüntümüzüde hep beraber yaşıyoruz
umarım we dilerim allahtan 28 nisanda yüzümüz gülseünn....

Orange cım
Bizde geçen yıl ağustosda çalışmalara başlamıştık 2.ayda da hemen tutmuştu ve temmuz 2011 annesi adayı olmuştum..Şimdide eğer aynen olursa temmuz 2012 annesimi olucas ...Allahım bu kez izin verirse inşallah bir daha bir acı yaşatmazsa ....
Ama nasıl olacak ne yapıcam bilmiyorum.. Hiç cesaretim yok açıkçası.. Ya yeniden olursa diye çıldıracağım..
Siz ne gibi araştırmalar yaptınız? Yani ikinci gebelikde ne yapmak gerekior ? Nasıl bir yol olucak ben bu hafta gidicem profuma daha gitmedim doğumdan beri normal kontrole gittim ama bu konu ile ilgili hiçbişi yapmadım daha..
Offffff herşey silbaştan ne kadar sıkıntılı günler bekliyor beni... Şimdi acaba acaba diye diye stresden ölücem bu kezde bundan doğururum ben yaa :43::43:
cnmm bzde aynı sizin gibi ağustosta karar wermiş we korunmayı bırakmıştık bnde temmuz annesi olucaktım kasım hamişiydim allah işlhh 2012 nasip eder bize bakarsın senle gene aynı dönem hamiş kalırız işlhhhh(aminn):16:

:59::59::59:cnmmm çok geçmiş olsun yaaa çok üzüldüm nedenirki burda hepimiz benzer acılar yaşadık alah bidaha yaşatmasın işlhh bu aşılamandan gzl hbrler alırız sewiniriz we sonuna kdr sewincimizi yaşarız çnkü bz burda gerçekten birbirimizedestek dost arkadaş olduj
umarım we dilerim allahtan 28 nisanda yüzümüz gülseünn....[/QUOTE]

EVET CANIM ÇOK HAKLISIN BİZ BİRBİRİMİZE BURDA HEM DOST HEM ARKADAŞ HEM SIRDAŞ BİRAZDA KADER ORTAĞI OLUYORUZ. ÜZÜNTÜMÜZDE SEVİNCİMİZDE ORTAĞIZ. 2012 ANNELER TOPİĞİNDE BULUŞURUZ İNŞALLAH.... :70:

EVET CANIM ÇOK HAKLISIN BİZ BİRBİRİMİZE BURDA HEM DOST HEM ARKADAŞ HEM SIRDAŞ BİRAZDA KADER ORTAĞI OLUYORUZ. ÜZÜNTÜMÜZDE SEVİNCİMİZDE ORTAĞIZ. 2012 ANNELER TOPİĞİNDE BULUŞURUZ İNŞALLAH.... :70:[/QUOTE]
işlhh cnmmm:49:

Selam arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun. Gözlerim doldu yazdıklarınızı okuyunca. Yaşamayan bilemez. Bizde 2 yıllık tedavi süresinden sonra geçen yıl mart ayında aşılama ile gebelik elde ettik. çokta sevindik ama. Sonu hüsranla bitti. 10 haftalıkken kontrol sınarsında kalbinin durduğunu öğrendik. Sanki bizimde kalbimiz durmuştu. Aşılamadan sonra ohss yaşadım. Hastane köşelerinde haftalarım geçti. Sesimi çıkarmadım sadece o iyi olsun diye. Hissediyodum. Oğlum olacaktı. Adı kerim olacaktı. Rüyamda mezarlığın kapısında görmüştüm. Ben oğluma yalvarıyodum. Oğlum izin ver annemi görüp geleyim diye. Yavrum beni göndermedi anne bana gel diye ağlıyodu. Nerden bileyim sonunun böyle biteceğini. Hala anlatırken bile gözlerim dolu dolu. Ama nasip işte. Rabbim ne verirse en iyisini verir. Kimseye evlat acısı yaşatmasın. Toparlanmam bir yılı budu. şimdi yeniden aşılama denedik kısmet olursa 28 nisanda sonuç belli olacak. Rabbim dileyen isteyen herkese evlat sevgisini yaşatsın. Kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah. Hepinize sevgiler yolluyorum.

çok zor gercekten allah sabırlar versın.bende oğlum olacak diye hissediyordum hamıle oldugumu öğrenmeden daha mavı çok güzel bır kundak gordum ben hamıleyım bu benım olsun die annemden istedim kundagı.benım adetım duzensızdı korunmuyorduk ama hemen olacagı hıc aklıma gelmemıstı sonra ruya gorunce test yaptım ama allah nasip etmedı işte inş. en yakın zamanda tekrar anne adayı oluruz hep birlikte...

cnmm yaa olruna bırak hep böle düşünürsen daha kötü olur drada gitme allahım yazdıysa olucaktır tabii biliyorum elde değil ama brz kndi kendimizi dinlememliyiz wücut bazen dengesini yitiriyo belkide hiçbşy yok yanii adetin şaşmışta olabilir
sen bol dua et allah doğru zmnda hepimize bebişlerimizi wericek bn inanıyrm....

ocakta kurtaj oldum hala korunuyorum ama ben bu ay başlayacaktım adetımden sonra yıne adet oldum çok yakınım çok para vererek alanında deneyımlı bi doktora gıttı demıskı adet olduktan sonra korunmayın ama adetınıze yakın zaman da bı ıkı hafta kala ılışkılerınızde korunun demıs yumurtlama zamanı felan o zaman lar daha sağlıklı oluyormus bebekler bende tam başlayacaktım adet oldum 2 defa ust uste olunca korunmaya devam ediyorum allah kısmet ederse bı daha adet olayım başlayacagım ılkınde hemen oldu bakalım bunda ne olacak allahım yaaa

:) kendime yelek örüyom cnmm ewde giymek için sen anlarmısın bn yeni yeni başladım öreniyom

yok güzelim ya nerdeeeee keşke anlasam da yapsam.ama bu aralar merak sardım bende.bişeler öresim var.kafamı dağıtırım en azından diyorum.annem çok beceriklidir bu konuda. ondan öğrenecem inşallah.

kızlar herkese günaydınlar ,,
hayırlı haftalar diliyorum..
nazcım ben dün regli oldum 27 si demiştim sana 24 olarak değiştrirmmisin hem o şekilde takipte edebilirz düzenli mi değil mi diye...
2.reglimi oldum..hayırlısı bakalım...geriye kaldı 4....:10::10::10:

kürtaj olalı nerdeyse 1 ay olacak benim .mayıstada korunup haziranda bırakacam korunmayı ne zaman tutarsa artık.ama kayıptan sonra daha çok istedim bebeğimi. hemen yerine gelsin karnım hemen dolsun istiyorum.korkularım olduğu halde...
korkular hepimzide var...kürtaj olduk önce diyoruzki reglim ne zaman olcak ya gecikirse ya düzeni bozulduysa regl oluyoruz bu kez korunma süreci bitsin diye bekliyoz o bitiyo bu kez ya hemen hamile kalamzsamlar başlıyo. hamile kalınca ya yine aynı şeyler olursa ya yne bebeğimi kaybedersem, testler kötü çıkarsa vs vs.. bitmiyo bitmiyo endişeler.... oysaki drlar söylüyo her gebelik farklıdır diye bunu bildiğimiz halde korkularımızı atamıyoruz atamıcazda:(

nazcım ben dün regli oldum 27 si demiştim sana 24 olarak değiştrirmmisin hem o şekilde takipte edebilirz düzenli mi değil mi diye...

hadi gözün aydın :46: regl olduğumuza bu kadar sevindiğim bi dönem daha hatırlamıyorum :)

yok güzelim ya nerdeeeee keşke anlasam da yapsam.ama bu aralar merak sardım bende.bişeler öresim var.kafamı dağıtırım en azından diyorum.annem çok beceriklidir bu konuda. ondan öğrenecem inşallah.
ne gzl bnm annem anlamıyo hiç anlasa bn neler çıkarırım ortayaaa:)
tmm cnmm
gözün aydın buarda:)
kürtaj olalı nerdeyse 1 ay olacak benim .mayıstada korunup haziranda bırakacam korunmayı ne zaman tutarsa artık.ama kayıptan sonra daha çok istedim bebeğimi. hemen yerine gelsin karnım hemen dolsun istiyorum.korkularım olduğu halde...
korkular hepimzide var...kürtaj olduk önce diyoruzki reglim ne zaman olcak ya gecikirse ya düzeni bozulduysa regl oluyoruz bu kez korunma süreci bitsin diye bekliyoz o bitiyo bu kez ya hemen hamile kalamzsamlar başlıyo. hamile kalınca ya yine aynı şeyler olursa ya yne bebeğimi kaybedersem, testler kötü çıkarsa vs vs.. bitmiyo bitmiyo endişeler.... oysaki drlar söylüyo her gebelik farklıdır diye bunu bildiğimiz halde korkularımızı atamıyoruz atamıcazda:(
hayat telaşı dedikleri bu olsa gerek dimi cnmmmm.....

kızlaaaaar günaydın ii haftalar hepinize nasılsınız herkes iidir umarım...

arzu hatice hg cnmm
kızlar bnm çıkmam lazım anneme gidiyom ama öğlen gelicem gelin szde tamm:16: şimdilih byee

arzu hatice hg cnmm
kızlar bnm çıkmam lazım anneme gidiyom ama öğlen gelicem gelin szde tamm:16: şimdilih byee

günaydın cnm
hoşbulduk
sonunda bende iki damla kan gördüm
galiba regl başlıyor
bu kadar sevineceğimi ve olmadığı için bu kadar strese gireceğim hiç aklıma gelmezdi
rabbime çok şükür
bu sabah 2 damlayla başladı
inş. tam olur
:64::64::64:

günaydın cnm
hoşbulduk
sonunda bende iki damla kan gördüm
galiba regl başlıyor
bu kadar sevineceğimi ve olmadığı için bu kadar strese gireceğim hiç aklıma gelmezdi
rabbime çok şükür
bu sabah 2 damlayla başladı
inş. tam olur
:64::64::64:
hadi gözün aydın cnm bnmm regldir tabiiki:)

kızlar düşükten sonra bugün ilk defa okula başladım ev dolu olduğu için yazamıyordum eşim kardeşim annem hepsi kadınlar kulübüne düşman kafayı yediğimi düşünüyolar gizli gizli yazıyorum bi rahat yok liste yapılıyo galiba naz beni de ekleyin canım listenize yaş 29, 19+5 günlük mehmedimi 29 martta kalbi durunca aldılar benden başka bebeğim yok 3 ay korunacaz muhtemel adet 40 gün baz alırsak 7 mayıs gibi görünüyo evim perşembe tam boşalacak ondan sonra ben de rahat rahat yazarım

valla aynı ben de senin gibi düşünüyorum bu kabus gibi bişi Allah Kucağımıza sağlıkla alabileceğimz bi evlat nasip etsin Amin

kızlar düşükten sonra bugün ilk defa okula başladım ev dolu olduğu için yazamıyordum eşim kardeşim annem hepsi kadınlar kulübüne düşman kafayı yediğimi düşünüyolar gizli gizli yazıyorum bi rahat yok liste yapılıyo galiba naz beni de ekleyin canım listenize yaş 29, 19+5 günlük mehmedimi 29 martta kalbi durunca aldılar benden başka bebeğim yok 3 ay korunacaz muhtemel adet 40 gün baz alırsak 7 mayıs gibi görünüyo evim perşembe tam boşalacak ondan sonra ben de rahat rahat yazarım
tmm cnmm ekliyorum şimdi
walla ne yalan söliim bnm eşimde kızmaya başladı buraya çok takılıyrm diye ama napiim szlerde olmasanız kafayı yerim herhalde:))
tmm cnm sen ailenle ilgilen bz hep burdayız:70:

tmm cnmm ekliyorum şimdi
walla ne yalan söliim bnm eşimde kızmaya başladı buraya çok takılıyrm diye ama napiim szlerde olmasanız kafayı yerim herhalde:))
tmm cnm sen ailenle ilgilen bz hep burdayız:70:

eşine aktırma sonra kızıyolar sezen aksunun güvercin isimli şarkısını dinliyorum şimdi evdekiler dışarda

Back