kaç kardeş eşin yahu?
ee oralarda öle bilirim hergün biri yemeğe alır misafiri:)
neyse olur arada öle cnmm atlatmışın allahtanaynen canım mersinden gelen görümcemle eşini yemeğe çağıracağım için ee mecburi kayınbabamlarıda çağırmak zorundaydım yemekten sonra diğer 2 eltimde geldiler baya bi kalabalık olmuştuk canım
neyse olur arada öle cnmm atlatmışın allahtan
cnmm bzde aynı sizin gibi ağustosta karar wermiş we korunmayı bırakmıştık bnde temmuz annesi olucaktım kasım hamişiydim allah işlhh 2012 nasip eder bize bakarsın senle gene aynı dönem hamiş kalırız işlhhhh(aminn)
cnmmm çok geçmiş olsun yaaa çok üzüldüm nedenirki burda hepimiz benzer acılar yaşadık alah bidaha yaşatmasın işlhh bu aşılamandan gzl hbrler alırız sewiniriz we sonuna kdr sewincimizi yaşarız çnkü bz burda gerçekten birbirimizedestek dost arkadaş olduj
sewinçlerimizide üzüntümüzüde hep beraber yaşıyoruz
umarım we dilerim allahtan 28 nisanda yüzümüz gülseünn....
ocakta kurtaj oldum hala korunuyorum ama ben bu ay başlayacaktım adetımden sonra yıne adet oldum çok yakınım çok para vererek alanında deneyımlı bi doktora gıttı demıskı adet olduktan sonra korunmayın ama adetınıze yakın zaman da bı ıkı hafta kala ılışkılerınızde korunun demıs yumurtlama zamanı felan o zaman lar daha sağlıklı oluyormus bebekler bende tam başlayacaktım adet oldum 2 defa ust uste olunca korunmaya devam ediyorum allah kısmet ederse bı daha adet olayım başlayacagım ılkınde hemen oldu bakalım bunda ne olacak allahım yaaa
kızlar herkese günaydınlar ,,
hayırlı haftalar diliyorum..
nazcım ben dün regli oldum 27 si demiştim sana 24 olarak değiştrirmmisin hem o şekilde takipte edebilirz düzenli mi değil mi diye...
2.reglimi oldum..hayırlısı bakalım...geriye kaldı 4....
kızlar düşükten sonra bugün ilk defa okula başladım ev dolu olduğu için yazamıyordum eşim kardeşim annem hepsi kadınlar kulübüne düşman kafayı yediğimi düşünüyolar gizli gizli yazıyorum bi rahat yok liste yapılıyo galiba naz beni de ekleyin canım listenize yaş 29, 19+5 günlük mehmedimi 29 martta kalbi durunca aldılar benden başka bebeğim yok 3 ay korunacaz muhtemel adet 40 gün baz alırsak 7 mayıs gibi görünüyo evim perşembe tam boşalacak ondan sonra ben de rahat rahat yazarım
kızlarr nerelerdesiniz..? size bişey sorucam.. perşembe cuma benim yumurtlama günlerimdi. bide ovulasyon testi kullanıyorum ya gerçekten de o 2 ün yumurtladım ama ilk kez bende garip bişey oldu. perşembe herşey normaldi. cuma günü ilişkiden sonra açık pembe kan geldi. sadece peçeteye sürünce geliyorsu. sonra sabah durdu. ben daha önce yumurtlama kanaması diye bişey duymuştum sanki. o yüzden nete girdim biraz araştırdım ama çok fazla bilgi bulamadım. neden oldu gerçekten yumurtlama kanamasımı yoksa kürtajlamı alakalı bişey hala anlayamadım. fakat ben o kanı görünce sanırım hamileyken ilk gördüğüm kana çok benzediği için ayyy bi fena oldum. olduğum yere çöktüm elim ayağım buz kesti bi anda tansiyonum düştü sanırım.. ama çok korktum. şimdide merak içindeyim. bilen yaşayan birileri lütfen bildiklerini paylaşsın benimlee
aslında ağlamak iyi olurdu.canım....çok geçmiş olsun, başınız sağolsun, rabbim sabrını veriri inşallah..
benim eşimde hep yanımdaydı ablam gelmişti gitmek istemedi kaldı kendisi...o kadar çok üzülüyordu ki sabahlara kadar ateşlendim hiç düşmedi ateşimdüşürmek için çırpındı her wc ye kalktığımda oda uyanıyordu kkapıda bekliyodu allahtan özel hastaneydi wc odadaydı...ama çok zor du oda onları görünce herşeyi daha iyi anladı..acısıda zorluğuda gördü...hakkını ödeyemem o konudaa...ben ağladıkça oda ağlıyordu..
neysee inşallah bir daha doğum haneye girip sağlıcaklar kucaklarımızda bebeklerimizle döneriz..rabbim o duyguyuda nasip etsin inşallah...
Canım benim sorma benimde aynı eşim gelip gelip kapatmak istiyor ..orayı okuyup okuyup tekrar hatırlıyorsun.. Kendine işkence ediyorsun resmen diyor.. Oysa bilmiyorki sizde olmasanız ben kafayı asıl o zaman yerim...
ya aynen ya ben burada kendimi huzurlu hisssediyorum biliyorum kibenimle aynı acıyı yaşayan insanlar benim hislerimi anlayacak yaşamayan bilemez malesef hepimiz bu acı olayı yaşadık ve birbirimize destek oluyoruz okuyorum da bazen bi arkadaşın yazdıkları sanki benim yazım sanki beni anlatıyor bazen birbirimize en umutsuz anda destek oluyoruz halbuki destek olan da aynı korkuları yaşıyor fakat öyle içten ki kendini avuturcasına bir başka arkadaşına destek oluyor işte bu yüzden ben burda olmak istiyorum ama beni anlamıyolar acını tazeliyosun diyolar eşşekten düşenin halinden eşşekten düşmeyen anlayamıyor ne yazık
walla bilmiyomki cnmm yaa ama önemli bşy değildir bnce yaakızlarr nerelerdesiniz..? size bişey sorucam.. perşembe cuma benim yumurtlama günlerimdi. bide ovulasyon testi kullanıyorum ya gerçekten de o 2 ün yumurtladım ama ilk kez bende garip bişey oldu. perşembe herşey normaldi. cuma günü ilişkiden sonra açık pembe kan geldi. sadece peçeteye sürünce geliyorsu. sonra sabah durdu. ben daha önce yumurtlama kanaması diye bişey duymuştum sanki. o yüzden nete girdim biraz araştırdım ama çok fazla bilgi bulamadım. neden oldu gerçekten yumurtlama kanamasımı yoksa kürtajlamı alakalı bişey hala anlayamadım. fakat ben o kanı görünce sanırım hamileyken ilk gördüğüm kana çok benzediği için ayyy bi fena oldum. olduğum yere çöktüm elim ayağım buz kesti bi anda tansiyonum düştü sanırım.. ama çok korktum. şimdide merak içindeyim. bilen yaşayan birileri lütfen bildiklerini paylaşsın benimlee
amiiiiiiiiiiiiiiin işlhh işlhh cnm bnmm yaaaEvet canım aslında üzülme artık yeter, bir daha yaparsınız, yaşın daha çok genç,daha ne bebekleriniz olacak diyen yalancı yüzler akrabalar ailelerimiz hatta bize daha çok acı veriyorlar... Ne biliim yani kanaması bitip korunmayı bırakan arkadaşlarımızın hamile kalma heyecanları hangimizin acısını dindirmezki ?
Ayrıca size bişi söyleyeyim buraya girmeden önce hergece ağlıyordum..Allahım neden ben?? Bu koca dünyada herkes sağlıkla alırken bebişini neden ben diyordum ki??? Görüyorum ki hiçde yalnız değilim.. Bu büyük yük ..bu büyük acı benim gibi daha nice arkadaşıma da verilmiş.. Böyle bişeye insan elbette sevinemez ..Ama ne biliim en azından benim gibi olan çok kimse varmış onu gördüm .. Yani bu büyük acı sadece bana verilmemişti onu gördüm... Ne biliim artık acısını kabullenip yeni günlere yelken açan arkadaşları gördükçe bende artık toparlanmalıyım diyorum..
Ne biliim ben sizi çok seviyorum.. İnşallah birbirimizin acısını paylaştığımız bu satırlardan mutluluklarımızı sevinçlerimizi paylaşma şansını da buluruz....
Evet canım aslında üzülme artık yeter, bir daha yaparsınız, yaşın daha çok genç,daha ne bebekleriniz olacak diyen yalancı yüzler akrabalar ailelerimiz hatta bize daha çok acı veriyorlar... Ne biliim yani kanaması bitip korunmayı bırakan arkadaşlarımızın hamile kalma heyecanları hangimizin acısını dindirmezki ?
Ayrıca size bişi söyleyeyim buraya girmeden önce hergece ağlıyordum..Allahım neden ben?? Bu koca dünyada herkes sağlıkla alırken bebişini neden ben diyordum ki??? Görüyorum ki hiçde yalnız değilim.. Bu büyük yük ..bu büyük acı benim gibi daha nice arkadaşıma da verilmiş.. Böyle bişeye insan elbette sevinemez ..Ama ne biliim en azından benim gibi olan çok kimse varmış onu gördüm .. Yani bu büyük acı sadece bana verilmemişti onu gördüm... Ne biliim artık acısını kabullenip yeni günlere yelken açan arkadaşları gördükçe bende artık toparlanmalıyım diyorum..
Ne biliim ben sizi çok seviyorum.. İnşallah birbirimizin acısını paylaştığımız bu satırlardan mutluluklarımızı sevinçlerimizi paylaşma şansını da buluruz....
herkese günaydınlar .....
günaydııınnnnnn.
kızlar günaydın hepinizeeegünaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?