Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kaç kardeş eşin yahu?

ee oralarda öle bilirim hergün biri yemeğe alır misafiri:)

aynen canım mersinden gelen görümcemle eşini yemeğe çağıracağım için ee mecburi kayınbabamlarıda çağırmak zorundaydım yemekten sonra diğer 2 eltimde geldiler baya bi kalabalık olmuştuk canım

neyse olur arada öle cnmm atlatmışın allahtan

Evet canım işte kader bizi burda buluşturacakmış..Dediğimiz gibi inşallah allahım bu kezde 2012 anneleri topiğimizde beraber mutlu sonlara ulaşırız hepimiz canım benim hep dua ediyorum hep sadece kendime değil... hepimize ediorum ederken allahım inşallah yüzümüzü bu kez güldürsün.. En çokd aLifos cum sana...

EVET CANIM ÇOK HAKLISIN BİZ BİRBİRİMİZE BURDA HEM DOST HEM ARKADAŞ HEM SIRDAŞ BİRAZDA KADER ORTAĞI OLUYORUZ. ÜZÜNTÜMÜZDE SEVİNCİMİZDE ORTAĞIZ. 2012 ANNELER TOPİĞİNDE BULUŞURUZ İNŞALLAH.... [/QUOTE]

Evet canım inşallah bu arada 28 nisanda hemen bize haber ver noldu sonuç1****

Ayy cansınız yaa kıyamam ben size şimdiden bu kadar stres yapmayın canım yaa..Bizede doktor öle yok yumurtlama günü yok belime yastık koyiim yok eşim şunları yesin demeyin o zaman strese sokuyosunuz kendinizi o zamanda stresden olmaz demişti.. Rahat olun azıcık yaa..
Ay tabi söyleyene bakın siz birde ben şimdiden o haftayı nasıl geçirecem diyorum bebeğimin doğuma başladığı o stresli en kötü haftayı... Allahım nolur rahat rahat mutlu uzun ömürlü evlatlar verir...

Ohhh kaldı 4 ne güzel canım inşallah doğumuna kaldı 4 dediğin günleride görürüz...

Canım benim sorma benimde aynı eşim gelip gelip kapatmak istiyor ..orayı okuyup okuyup tekrar hatırlıyorsun.. Kendine işkence ediyorsun resmen diyor.. Oysa bilmiyorki sizde olmasanız ben kafayı asıl o zaman yerim...

kızlarr nerelerdesiniz..? size bişey sorucam.. perşembe cuma benim yumurtlama günlerimdi. bide ovulasyon testi kullanıyorum ya gerçekten de o 2 ün yumurtladım ama ilk kez bende garip bişey oldu. perşembe herşey normaldi. cuma günü ilişkiden sonra açık pembe kan geldi. sadece peçeteye sürünce geliyorsu. sonra sabah durdu. ben daha önce yumurtlama kanaması diye bişey duymuştum sanki. o yüzden nete girdim biraz araştırdım ama çok fazla bilgi bulamadım. neden oldu gerçekten yumurtlama kanamasımı yoksa kürtajlamı alakalı bişey hala anlayamadım. fakat ben o kanı görünce sanırım hamileyken ilk gördüğüm kana çok benzediği için ayyy bi fena oldum. olduğum yere çöktüm elim ayağım buz kesti bi anda tansiyonum düştü sanırım.. ama çok korktum. şimdide merak içindeyim. bilen yaşayan birileri lütfen bildiklerini paylaşsın benimlee

zorlanmıs olmayasın canım cunku ben okumustum adetten kısa ama 1-2 gun suruomus o kanamalar senınkı sadece selpaga gelmıs başla birşeydir o bence istersen bir dr gıt sorun cıkmasın sonra

ben şimdi diyorum ki başımıza talihsiz bi olay geldi ama inş tekrarlanmayacak bi daha hamile olup sağlıkla tamamlayacağız bugün okula başladım velilerim öğretmenler herkes üzülmüştü beni avutmaya çalıştılar avunmak zor ama atlatmalıyız

Canım benim sorma benimde aynı eşim gelip gelip kapatmak istiyor ..orayı okuyup okuyup tekrar hatırlıyorsun.. Kendine işkence ediyorsun resmen diyor.. Oysa bilmiyorki sizde olmasanız ben kafayı asıl o zaman yerim...

ya aynen ya ben burada kendimi huzurlu hisssediyorum biliyorum kibenimle aynı acıyı yaşayan insanlar benim hislerimi anlayacak yaşamayan bilemez malesef hepimiz bu acı olayı yaşadık ve birbirimize destek oluyoruz okuyorum da bazen bi arkadaşın yazdıkları sanki benim yazım sanki beni anlatıyor bazen birbirimize en umutsuz anda destek oluyoruz halbuki destek olan da aynı korkuları yaşıyor fakat öyle içten ki kendini avuturcasına bir başka arkadaşına destek oluyor işte bu yüzden ben burda olmak istiyorum ama beni anlamıyolar acını tazeliyosun diyolar eşşekten düşenin halinden eşşekten düşmeyen anlayamıyor ne yazık

Evet canım aslında üzülme artık yeter, bir daha yaparsınız, yaşın daha çok genç,daha ne bebekleriniz olacak diyen yalancı yüzler akrabalar ailelerimiz hatta bize daha çok acı veriyorlar... Ne biliim yani kanaması bitip korunmayı bırakan arkadaşlarımızın hamile kalma heyecanları hangimizin acısını dindirmezki ?
Ayrıca size bişi söyleyeyim buraya girmeden önce hergece ağlıyordum..Allahım neden ben?? Bu koca dünyada herkes sağlıkla alırken bebişini neden ben diyordum ki??? Görüyorum ki hiçde yalnız değilim.. Bu büyük yük ..bu büyük acı benim gibi daha nice arkadaşıma da verilmiş.. Böyle bişeye insan elbette sevinemez ..Ama ne biliim en azından benim gibi olan çok kimse varmış onu gördüm .. Yani bu büyük acı sadece bana verilmemişti onu gördüm... Ne biliim artık acısını kabullenip yeni günlere yelken açan arkadaşları gördükçe bende artık toparlanmalıyım diyorum..
Ne biliim ben sizi çok seviyorum.. İnşallah birbirimizin acısını paylaştığımız bu satırlardan mutluluklarımızı sevinçlerimizi paylaşma şansını da buluruz....

walla bilmiyomki cnmm yaa ama önemli bşy değildir bnce yaa
amiiiiiiiiiiiiiiin işlhh işlhh cnm bnmm yaaa

evet canım...aynen bende burda gördüklerimden okuduklarımdan sonra herşey hayatın bir parçası gibi doğal gelemeye başladı..sadece bebek konusunda değil ehr konuda hangi şeyden yana sıkıntım varsa o şekilde gördümki benim gibi hatta daha kötü durumda olanlar var işte ozaman bende dedim..hayat herkese bunu sunarken isyan etmek neden demek hiç bize yakışmaz ..rabbim hakkımızda her zaman hayırlısını nasip etsin.bu dünyanın süslü,allı pullu geçmesi bizim hayattaki diğer geröçeklerimiz değiştirmeyecek...o yüzden acısıda bizim için tatlısı da..
ben bebeğimi çok özlüyorum onu çok ama çok istemiştim ve asla kaybedebileceğim aklıma gelmezdi..onu unutmayacağım ama şimdi oda biizm için dua ediyorudur belki.iy olalım sabredelim diye....

[QUOTE=EDAN;

slm canım. edan ya şimdi listeye bakınca farkettimde senin korunma sürecin bitti yazıyo.senin drun korunma süresi vermedimi.ben de o tarihlerde kürtaj oldumda. arada korunmayı bıraksam mı diye geçiriyorum ama drun 2 ay beklesi ağır basıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…