Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

cnm bnce sz 23 nisandan itibaren hergün tabii zor olursa gün aşırı çalışın ...

kızlaaar en gzl bnm memleketin hadi gelin hepiniz burayaaa:)

amma gezer tozarız haaa

23 den itibaren günaşırı bence.birazda vucüdnu dinle.o sana sinyal gönderiyodur.benim yumurtlama olduğu gün hangi taraftan olacaksa o taraf sancılanıyor ben ordan anlıyorum.tabiki bunu farketmem biraz geç oldu.

cnm bnce sz 23 nisandan itibaren hergün tabii zor olursa gün aşırı çalışın ...

bende gün aşırı düşünüyorum hayırlısıyla yakalarız yumurtlamayıda 2.bebişime hazırlısıyla kavuşuruz allahım herkese nasip eyle sağlıklı sıhatlı evlatlar inş (AMİİİİİİNNNNNNNN)....

canım bencede bu durumda 2. günde biri deneyeceksin.. inşallah tutacak. kızlar dün perşembeydi yumurtlamada vardı bende internetten daha önce çocuk isteyen çiftlerin ilişkiden önce okumasu gereken dualar var diye okumuştum. onu da yaptım. eşim gülüp durdu. biri 289 kere okunnuyor biride 1054 kere oturdum yatağa okudum sonra eşimi çağırdım. ne yapalım biz herşeyi yapalımda gerisi allaha kalmış ..

cnm yaa kıyamaaam
ewet haklısın bz herşeyi yapalımda gerisi alahıma kalımış nası okudun 289 kere ya çook fazla
ama allah kabul etsin cnmm yer gök duaa....

cnm yaa kıyamaaam
ewet haklısın bz herşeyi yapalımda gerisi alahıma kalımış nası okudun 289 kere ya çook fazla
ama allah kabul etsin cnmm yer gök duaa....

amin inşallah evet herşey allahtan.. canım çok kısaydı biri 5 kelime diğeri 3 kelime. dua değil aslında zikir oluyor sanırım. dimi?

amin inşallah evet herşey allahtan.. canım çok kısaydı biri 5 kelime diğeri 3 kelime. dua değil aslında zikir oluyor sanırım. dimi?
hmmm kısaymış ozmn dua değil bnde bi dua duymuştum elmaya okuyosun snr ikiye bölüp eşinle yiyosun ilişkiden önce ama hiç yapmadım tabii bi topikte okumuştum:))

hmmm kısaymış ozmn dua değil bnde bi dua duymuştum elmaya okuyosun snr ikiye bölüp eşinle yiyosun ilişkiden önce ama hiç yapmadım tabii bi topikte okumuştum:))

onu duymadım. bi de meryem süresini okuyun diyor. cuma günleri onuda okuyacağım bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…