sen baya eskiymişsin burda yaa... benim daha 1 sene olmadı. memleket neresii.. eminim her yer burdan güzeldir...
cnm bnce sz 23 nisandan itibaren hergün tabii zor olursa gün aşırı çalışın ...yok canım dktor stresten olur dedi ben hazıran 9da doğum yapmıştım bebeğimin suyu kalmadığı için şimdi ben nasıl hesaplayacam yumurtlamayı siteye girip baktım 23nisan ile 28nisan arası yazıyor oylemidir acaba...
yok canım dktor stresten olur dedi ben hazıran 9da doğum yapmıştım bebeğimin suyu kalmadığı için şimdi ben nasıl hesaplayacam yumurtlamayı siteye girip baktım 23nisan ile 28nisan arası yazıyor oylemidir acaba...
cnm bnce sz 23 nisandan itibaren hergün tabii zor olursa gün aşırı çalışın ...
demedimmi komşuyuz diye aramızda 500 metr var.spor tesisinin ordayım.biz oraya yürüyüş yapıyoruz bazen.:90:
kızlaaar en gzl bnm memleketin hadi gelin hepiniz burayaaa:)
amma gezer tozarız haaa
kızlaaar en gzl bnm memleketin hadi gelin hepiniz burayaaa:)
amma gezer tozarız haaa
ewet cnmm izmir:)senin izmirdi değilmi orayıda bilirim çok güzeldir.
tabi bnm izmirimiz herşeyi gzldirkatılıyorum ne güzel sıcak memleket insanı bile sıcak oluyor yaa..
bende gün aşırı düşünüyorum hayırlısıyla yakalarız yumurtlamayıda 2.bebişime hazırlısıyla kavuşuruz allahım herkese nasip eyle sağlıklı sıhatlı evlatlar inş (AMİİİİİİNNNNNNNN)....
cnm yaa kıyamaaamcanım bencede bu durumda 2. günde biri deneyeceksin.. inşallah tutacak. kızlar dün perşembeydi yumurtlamada vardı bende internetten daha önce çocuk isteyen çiftlerin ilişkiden önce okumasu gereken dualar var diye okumuştum. onu da yaptım. eşim gülüp durdu. biri 289 kere okunnuyor biride 1054 kere oturdum yatağa okudum sonra eşimi çağırdım. ne yapalım biz herşeyi yapalımda gerisi allaha kalmış ..
cnm yaa kıyamaaam
ewet haklısın bz herşeyi yapalımda gerisi alahıma kalımış nası okudun 289 kere ya çook fazla
ama allah kabul etsin cnmm yer gök duaa....
benim memleketimde güzeldir. samsun benim memleketim...
benim memleketimde güzeldir. samsun benim memleketim...
hmmm kısaymış ozmn dua değil bnde bi dua duymuştum elmaya okuyosun snr ikiye bölüp eşinle yiyosun ilişkiden önce ama hiç yapmadım tabii bi topikte okumuştum:))amin inşallah evet herşey allahtan.. canım çok kısaydı biri 5 kelime diğeri 3 kelime. dua değil aslında zikir oluyor sanırım. dimi?
yurdumuzun her memleketi gzdiirr:))
hmmm kısaymış ozmn dua değil bnde bi dua duymuştum elmaya okuyosun snr ikiye bölüp eşinle yiyosun ilişkiden önce ama hiç yapmadım tabii bi topikte okumuştum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?