Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

onu duymadım. bi de meryem süresini okuyun diyor. cuma günleri onuda okuyacağım bugün.
ewet cnm meryem suresi çok iimiş hmde hamileyken okumakda çok iimiş bide fetihi oku cnm çok uzun değil kısada değil ama onuda oku niyet et kıbleye doğru otur oku cnmm bnm kanamam olmasa bnde okucm ama sen bzede çok dua et cnmm

etmemmi zaten hayırlı olan o önce etrafındakiler için isteyeceksin sonrada kendin için. dinimiz ne güzel burda bile bencilliğe yer yok. hep bana hep bana olurmu? dediğin duayıda okuyayım canımm

etmemmi zaten hayırlı olan o önce etrafındakiler için isteyeceksin sonrada kendin için. dinimiz ne güzel burda bile bencilliğe yer yok. hep bana hep bana olurmu? dediğin duayıda okuyayım canımm
şimdiden allah kabul etsin cnm meryem suresini kitaptanmı okuyosun cnmm bnm kitaplarımda yook netten okubilirim ama elimde olsun istiyom gerçi okumk okumaktır....

şimdiden allah kabul etsin cnm meryem suresini kitaptanmı okuyosun cnmm bnm kitaplarımda yook netten okubilirim ama elimde olsun istiyom gerçi okumk okumaktır....

canım bende netten okuyorum. inşallh kabul oluyordur. benim kitaptada yok..senin dediğin duayıda kaydettim şimdi. birazdan aranızdan kısa süreliğine ayrılıp okuyacağım.

arzuuuuuuu hg cnmm

arzuucum hoşgeldinnn...

arzuuuuu nerdesinnnn burdasın gibi ama yoksunnnnnnn :))))

arzu bzi kolaçan etmeye gelmiş galibaa
gelir gene işi wardır
kızlar bnde çıkıyom anneme gideyim bi snr gene gelirim hadii çok öptm szi:))

hoşbulduk şekerler
hayırlı cumalar
geçmişi okudum maşallah
ne çok ilerlemişsiniz
btaskır dr ismi hastane ismi söyle bana cnm maltepedeki

kızlar ben kürtajdan sonra 1 hafta kanama yaşadım son günlere doğru leke şeklinde.kürtajdan 20 gün sonra da regl oldum.3 gün sürdü .bu kez kafama takıldı acaba regli değilde kürtaj sonrası yendien kanamamıydı? bu kadar erken gelebilme ihtimali varmıdır . çünkü genelde ilk reglinin gelmesi 30 hatta 45 günü bulanlar varmış.

valla tatlım bu konuda bilgimiz yok ki kimimiz hala regl olmadık
kiminin 40 gün oldu hala kanaması var
bende 42 gün oldu hala regl olmayı bekliyorum
olmayınca sinir basıyor beni
bir an önce olmaz sa çatlıcam sanırım

valla tatlım bu konuda bilgimiz yok ki kimimiz hala regl olmadık
kiminin 40 gün oldu hala kanaması var
bende 42 gün oldu hala regl olmayı bekliyorum
olmayınca sinir basıyor beni
bir an önce olmaz sa çatlıcam sanırım

wallahi cnmm herkes başka başka yaşıyo bak bnm 36. günüm halaa kanamam war biara çook azaldı hatta kahwerengi akıntı gibi oldu temizlendim sandım banyo yaptım ama 2 gn snr gene geldi bende onu adete yoruyorum ama eminde değilim belki seninde öledir ama senin baya ara war reglde olabilir bnce fazla kafana takma bidahi az belli olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…