ewet cnm meryem suresi çok iimiş hmde hamileyken okumakda çok iimiş bide fetihi oku cnm çok uzun değil kısada değil ama onuda oku niyet et kıbleye doğru otur oku cnmm bnm kanamam olmasa bnde okucm amaonu duymadım. bi de meryem süresini okuyun diyor. cuma günleri onuda okuyacağım bugün.
ewet cnm meryem suresi çok iimiş hmde hamileyken okumakda çok iimiş bide fetihi oku cnm çok uzun değil kısada değil ama onuda oku niyet et kıbleye doğru otur oku cnmm bnm kanamam olmasa bnde okucm amasen bzede çok dua et cnmm
şimdiden allah kabul etsin cnm meryem suresini kitaptanmı okuyosun cnmm bnm kitaplarımda yook netten okubilirim ama elimde olsun istiyom gerçi okumk okumaktır....etmemmi zaten hayırlı olan o önce etrafındakiler için isteyeceksin sonrada kendin için. dinimiz ne güzel burda bile bencilliğe yer yok. hep bana hep bana olurmu? dediğin duayıda okuyayım canımm
şimdiden allah kabul etsin cnm meryem suresini kitaptanmı okuyosun cnmm bnm kitaplarımda yook netten okubilirim ama elimde olsun istiyom gerçi okumk okumaktır....
allah kabul etsin cnmm ....canım bende netten okuyorum. inşallh kabul oluyordur. benim kitaptada yok..senin dediğin duayıda kaydettim şimdi. birazdan aranızdan kısa süreliğine ayrılıp okuyacağım.
arzu bzi kolaçan etmeye gelmiş galibaaaaa ben yazana kadar çıkmış bileee
arzu bzi kolaçan etmeye gelmiş galibaa
gelir gene işi wardır
kızlar bnde çıkıyom anneme gideyim bi snr gene gelirim hadii çok öptm szi:))
arzuuuuuuu hg cnmm
arzuucum hoşgeldinnn...
arzuuuuu nerdesinnnn burdasın gibi ama yoksunnnnnnn :))))
arzu bzi kolaçan etmeye gelmiş galibaa
gelir gene işi wardır
kızlar bnde çıkıyom anneme gideyim bi snr gene gelirim hadii çok öptm szi:))
kızlar ben kürtajdan sonra 1 hafta kanama yaşadım son günlere doğru leke şeklinde.kürtajdan 20 gün sonra da regl oldum.3 gün sürdü .bu kez kafama takıldı acaba regli değilde kürtaj sonrası yendien kanamamıydı? Bu kadar erken gelebilme ihtimali varmıdır . çünkü genelde ilk reglinin gelmesi 30 hatta 45 günü bulanlar varmış.
kızlar ben kürtajdan sonra 1 hafta kanama yaşadım son günlere doğru leke şeklinde.kürtajdan 20 gün sonra da regl oldum.3 gün sürdü .bu kez kafama takıldı acaba regli değilde kürtaj sonrası yendien kanamamıydı? Bu kadar erken gelebilme ihtimali varmıdır . çünkü genelde ilk reglinin gelmesi 30 hatta 45 günü bulanlar varmış.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM..BAŞINIZ SAÜOLSUN..
RABBİM BİR DAHA YAŞATMASIN İNŞALLAH...ÇOK ZOR GÜNLER BİR ANDA DEĞİL AMA ZAMANLA İYİLEŞECEK RUHUMUZ ALLAHIN İZNİYLE...
NEDENİ NEYDİ DÜŞÜK MÜ OLDU YOKSA BAŞKA Bİ NEDENDEN Mİ KAYBETTİN CANIM...
Çok saol canım .Bebeğimin esinde kanama vardı ve bu kanama azalacağına git gide çoğaldı sürekli parçalar düsürüyordum.En sonunda suyum geldi de düsürdüm çok kötüydü hala aklımdan çıkmıyo
wallahi cnmm herkes başka başka yaşıyo bak bnm 36. günüm halaa kanamam war biara çook azaldı hatta kahwerengi akıntı gibi oldu temizlendim sandım banyo yaptım ama 2 gn snr gene geldi bende onu adete yoruyorum ama eminde değilim belki seninde öledir ama senin baya ara war reglde olabilir bnce fazla kafana takma bidahi az belli olur....kızlar ben kürtajdan sonra 1 hafta kanama yaşadım son günlere doğru leke şeklinde.kürtajdan 20 gün sonra da regl oldum.3 gün sürdü .bu kez kafama takıldı acaba regli değilde kürtaj sonrası yendien kanamamıydı? bu kadar erken gelebilme ihtimali varmıdır . çünkü genelde ilk reglinin gelmesi 30 hatta 45 günü bulanlar varmış.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM..BAŞINIZ SAÜOLSUN..
RABBİM BİR DAHA YAŞATMASIN İNŞALLAH...ÇOK ZOR GÜNLER BİR ANDA DEĞİL AMA ZAMANLA İYİLEŞECEK RUHUMUZ ALLAHIN İZNİYLE...
NEDENİ NEYDİ DÜŞÜK MÜ OLDU YOKSA BAŞKA Bİ NEDENDEN Mİ KAYBETTİN CANIM...
Çok saol canım .Bebeğimin esinde kanama vardı ve bu kanama azalacağına git gide çoğaldı sürekli parçalar düsürüyordum.En sonunda suyum geldi de düsürdüm çok kötüydü hala aklımdan çıkmıyoallah yardımcımız olsun işlhh başka ne denirki ama geçicek cnm bu zor gnlerde...
arzucum geldinmi bnde örgüye dalmışım farketmedim
:) kendime yelek örüyom cnmm ewde giymek için sen anlarmısın bn yeni yeni başladım öreniyomne örüyosun bakim sen :))
:) kendime yelek örüyom cnmm ewde giymek için sen anlarmısın bn yeni yeni başladım öreniyom
MAŞALLAH SANA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?