sen nerelerdesin gezenti bnde seni mrk ediyodum
iyiyiz çok şükür cnm ya sen nasılsın ?
tabii cnmm ne demek hoşgeldin aramızaMerhaba arkadaslar benide aranıza alırmısınız?Bende 16. haftamda düsük yaptım.27 martta yasadım o kötü olayı.Halada kendime gelebilmis deilim.Nasıl kendime gelicem bilmiyorum
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM..BAŞINIZ SAÜOLSUN..Merhaba arkadaslar benide aranıza alırmısınız?Bende 16. haftamda düsük yaptım.27 martta yasadım o kötü olayı.Halada kendime gelebilmis deilim.Nasıl kendime gelicem bilmiyorum
valla ben iyiyim canım . ailemin yanına gidince çok iyi oldum. çok ihtiyacım varmış. gezdim birazcık. ama gezmek yaramadı alışkın değilim yaa üşütmüşüm biraz. boğazım ağrıyor. bu arada istanbulda bi dr. a gittim iyice kontrol etti dinledi beni. veee %99 senin rahminde bi problem olduğunu düşünmüyorum tabiki benimde yanılma payım var ama gerçekten o da çok düşük bi ihtimal dedi. bu dr. perinatoloji uzmanı yani yüksek riskli gebelik için uzmanlığı var. kesinlikle bekleme dedi.herşey temiz gözüküyor. sonra eşimin burda olup olmadığını sordu ben annemle gitmiştim dr.a . bende dedim ben inegölden geldim eşim orda neden sordunuz diye o da dediki yumurtan var ve çatlamak üzere o yüzden sordum sana hemen eşinin yanına gitmeni tavsiye ederim dedi :)) ben geldim dün gece ama çok geçti artık bu akşama inşallahh. dua edin kızlarr hemde bu gece perşembe gecesi hayırlara vesile olur inşallah.
arzucum bu dr. a gitmeni tavsiye ederim. sana çok uzakta değil. ücretide çok değil. birkez gözük istersen... maltepede hastane. istersen söle veririm dr. adını
Olsun be arkadaşım günlerde geçer aylar da bir bakmışsın nasip olmuş kucağına bile almışsın ama biz sabırsız insanlar istedik mi hemen olsun diyoruz benim korunma sürem yok hatta kürtaj sonrası gidilen muayenede yumurtam bile vardı isterseniz deneyin dedi ama eşim olmaz dedi biraz daha sonra deneyelim bu yaşananlar gerçekten insanı sarsıyor.Tabi etrafa baktığımızda bizden daha kötü durumlar geçirenlerde var ama kısmet işte yaşayacağımız vardı yaşadık inşallah hayırlısıyla geleceğimize bakarlım ki allahım muradımıza erdirsin.
kızlaaaaaaaaaaaaar günaydın hayırlı cumalaar bi hafta daha geçti wallaagünaydınlar kızlar..herkese hayırlı cumalar...
yaa ewet kmden alıcazx bakalım çok heyecanlı dimiii btaşkırmı edanı sonraa başka km wardı korunmayı bırakan nisanur sanırım ......valla ben iyiyim canım . ailemin yanına gidince çok iyi oldum. çok ihtiyacım varmış. gezdim birazcık. ama gezmek yaramadı alışkın değilim yaa üşütmüşüm biraz. boğazım ağrıyor. bu arada istanbulda bi dr. a gittim iyice kontrol etti dinledi beni. veee %99 senin rahminde bi problem olduğunu düşünmüyorum tabiki benimde yanılma payım var ama gerçekten o da çok düşük bi ihtimal dedi. bu dr. perinatoloji uzmanı yani yüksek riskli gebelik için uzmanlığı var. kesinlikle bekleme dedi.herşey temiz gözüküyor. sonra eşimin burda olup olmadığını sordu ben annemle gitmiştim dr.a . bende dedim ben inegölden geldim eşim orda neden sordunuz diye o da dediki yumurtan var ve çatlamak üzere o yüzden sordum sana hemen eşinin yanına gitmeni tavsiye ederim dedi :)) ben geldim dün gece ama çok geçti artık bu akşama inşallahh. dua edin kızlarr hemde bu gece perşembe gecesi hayırlara vesile olur inşallah
hadi gözün aydın...bi sorun olmamasına sevindim. dün çalışmada yapılmışsa tamamdırbu topikten ilk hamiş haberini senden alırız belki dolsun göbişler:))
kızlaaaaaaaaaaaaar günaydın hayırlı cumalaar bi hafta daha geçti wallaa
dn geceden beri pıhtılar kçk et parçaları geliyo sanırım drun werdiği ilaç yaptı bunu ufff neysee nasılsınıız
yaa ewet kmden alıcazx bakalım çok heyecanlı dimiii btaşkırmı edanı sonraa başka km wardı korunmayı bırakan nisanur sanırım ......
hadi hayırlısı cnmm baklaım nasip....ewt canım bakalım bende yumurtlama zamanı mı hesapladım ona göre calışma yapacağız bakalım ....
hadi hayırlısı cnmm baklaım nasip....
taşkırcım dr bana kanamam kesilsin diye rahmin çabuk toparlansın diye ilaç werdi bide kçk parçaları atmam için werdi ilaç cnmm
ewet oda hala olamadı çok morali bozuk dün dr sordum onuda olabilir dedi 50 gün e kdr olması lazım dedi ama seninde bayaa geç kalmıştı dimianladım canım inşallah hemen toparlanır ... arzuda hastalanamamış sanırım ama üzülmesin biliyorsun bende çok zor oldum 54 gün sonra geldi reglim...inşallah onunda gelecekk..
ewt canım bakalım bende yumurtlama zamanı mı hesapladım ona göre calışma yapacağız bakalım ....
ewet oda hala olamadı çok morali bozuk dün dr sordum onuda olabilir dedi 50 gün e kdr olması lazım dedi ama seninde bayaa geç kalmıştı dimi
ya walla dr lardan bıktım artık işlhh şu sorunumda geçerde bi,daha ne arıcam nede gitçem.....
bnm eski hamiş topiğimde bi arkadaşta wardı o dopplerdenevet ama bıkma çünkü hamiş kalınca en çok dr. a gitmeyi seviyoruz biliyorsun. bebişlerimizi görmemiz için onlara ihtiyacımız var ne yapalım.. aslında eve alınabilen bi alet olsa ne güzel olur dimi.. ama bi alet var bebek artık büyüdüğünde evde kendi kendine kalp atışlarını dinleyebiliyormuşsun.. ben kesin alırım sanırım.. müzik dinlemek yerine onu dinlerimm..
hoşgeldin cnmm sanada hayırlı cumalargünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.nasılsınız bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?