Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım bende netten bir siteden bakıyorum acaba orada doğrumudur bir bilgin varmıdır...

ben artık dr gitmeye korkuyorum.dr büyük bir umtla iyi birşeyler söyleyecek diye beklerken hayal kırıklığı.inşallah bir dahakine öyle olmaz.

kızlar size bişey anlatmak istiyorum. istanbuldayken bi tanıdığımızın sene devriyesi için mevlüdü vardı ona gittik. neyse bebeğimi kaybettiğimi bilen bi kadın bana o malum cümleyi kurdu (geçmiş olsun canım daha gençsin yine olur üzülme falan ) dedi. neyse ortamda bi sürü kadın vardı. bi anda herkes kendinden bahsetmeye başladı. bulunduğum yerdeki 5 kadında daha önce düşükler yapmış. biri 4 kez düşük yapmış şimdi bi kızı var. diğeri ilk çocuğunu düşürmüş sonra oğlu olmuş aradan zaman geçmiş 2. çocuk için çalışmalara başlamış. ve oğlundan sonra tam 3 kez düşük yapmış şimdi bir kızı daha olmuş. diğeri endometriozis hastasıymış çocuğun olmaz demişler iki kez doğal yolla hamile kalmış ama düşükle sonlanmış . sonrasında tam 2 kez tüp bebek denemiş olmamış şimdi artık peşini bırakmış. diğeri 6 aylık bebeğini kaybetmiş şimdi 20 yaşında bi oğlu var. diğeride ilk bebeğini kasım ayında troid yüzünden kaybetmiş. tedavi görüyormuş.. bi aan nereye geldim ben dedim. mevlüd mevlütlükten çıktı kadın doğum kliniğine dönüştü. diyeceğim o ki o kadar çok varki kızlarr bebeğini kaybeden.yani düşünün bir evin içinde ben dahil 6 kişi bebeğini kaybetmişti..bu tabiki bana moral olamaz ama en azından düşüklerin arkasından çocukları olanları görünce biraz daha umutlandım.. ben inanıyorum burda olan herkes bi gün bebişlerimizi kucağımıza alıcaz. ve artık onlardan konuşmaya başlıcaz. birbirimize resimlerini yollayacağız. kim bilir belkii bi gün yanyana bile gelicez bebişlerimizle bizler...o yüzden kızlar kopmak yok birbirimizi hep takip edicezzz

ben artık dr gitmeye korkuyorum.dr büyük bir umtla iyi birşeyler söyleyecek diye beklerken hayal kırıklığı.inşallah bir dahakine öyle olmaz.
haklısın ama cnmm iyi düşünelm ii olsun demii:)ağlamaaa
bk gzl gnler önce szii snradaaa bizii bkliyo:92:

ewet cnmm öle gerçekten okdr çok bzm durumuzda olan warkii
ama dediğin gibi bzlerde birgn annelik duygusunu tadıcaz
ayyy öle deyince çok heyecanlandım cnmm yaa keşke hepimiz aynı memlekette olsak....ama olsun artk teknoloji çok gelişti .....
bura izmir topiği war ordanda arkadaşlarım war okdr gzlkii şimdi hepsinin bebği war we hep grüşüyolar:)

canım bende netten bir siteden bakıyorum acaba orada doğrumudur bir bilgin varmıdır...

canım sen gün hesaplayarakmı yapıyorsun.. bak ben sana şöle anlatayım. dr. lar genellikle 28 günde bi adet olan kişiyi baz alıyorlar. böl 28 günü ikiye 14.. 14 ü baz alacaksın ve 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası yani 12. 13 . 14. 15. 16. bu 5 gün yüksek ihtimal olan günler.. fakat hangisi daha yüksek bunu anlamak için ovulasyon gerçekten işe yarıyor. yani belki 12. gün bile yumurtluyor olabilirsin ve kaçırabilirsin. ben kaçırıyordum. çünkü ben 26 günde bi regli görüyorum. buna göre 26 nın yarısı 13. günü baz alıp 11. 12. 13. 14. 15. benim yumurtlama günüm. ama inan ben hep 11. gün yumurtluyorum. bi daha da olmuyor. yani daha yeni bitti reglim diyip yumurtlama olmaz diyordum hep ama ovulasyonu kullanınca anladım. bu ayda yine 11. gün yumurtladım. sen kaç günde bi oluyorsun..

canım benim regli tarihi ayın 7 si ben yanlış hesaplamışım değiştirebilirsen iyi olur..

sen moralini bozma bilki bebeşini elbet kucağına alacaksın.belki bende sana bebek mevludine gelirim.:90:tabiki tayinimiz çıkmazsa

canım ben ocak 27sinde oldum şubat 26sında oldum mart ayında olmadım nisanın 7sinde oldum gecikti biraz oyuzden hesap yapamıyom karıştı kafam...

evet en son ona gitmiştim.ama şimdi hiç dr gitmedim daha

canım bari mustafaya değilde adnana git yaa.. en azından insan gibi davranıyor.. varya acil bişeyim olsa bile ben gidemem artık onlara istemiyorlar aslında benim gelmemi hastaneye. testler için bi soru sormuştum hemen beni iyi bi prof. var bursada sen ona git dedi :)) çok güldük eşimle adam korkuyor yazık benden...

inşallahhh canım inşallahh... beklerimmm ayyy ne güzel olur dimii? istiyormusun çıkmasını tayinin yoksa memnunmusun burdann..

bu sene istedik bakalım çıkacakmı.bu yaz 8 bitiyo 9 seneye giriyoruz burada eee gidelim artık azcıkta memleketimde kalayım.biz belkide komşuyuzdur çat kapı yaparım sana kızımla şöyle bi ortalığı dağıtıverriz.:90:

canım ben ocak 27sinde oldum şubat 26sında oldum mart ayında olmadım nisanın 7sinde oldum gecikti biraz oyuzden hesap yapamıyom karıştı kafam...

evet düzensiz olmuş. bi ay 30 gün arayla diğer ay 40 gün arayla olmuşsun. hangi ay kürtaj olmuştun 40 gün gecikme ondan mı oldu..

beklerim ... bekleme mevlüdümü gel istediğin zaman. ben alanyurttayım. umut evlerde.. sen içindemisin inegölün.

sen baya eskiymişsin burda yaa... benim daha 1 sene olmadı. memleket neresii.. eminim her yer burdan güzeldir...

evet düzensiz olmuş. bi ay 30 gün arayla diğer ay 40 gün arayla olmuşsun. hangi ay kürtaj olmuştun 40 gün gecikme ondan mı oldu..

yok canım dktor stresten olur dedi ben hazıran 9da doğum yapmıştım bebeğimin suyu kalmadığı için şimdi ben nasıl hesaplayacam yumurtlamayı siteye girip baktım 23nisan ile 28nisan arası yazıyor oylemidir acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…