Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlaaaaaaaaar günaydıın nasılsınız bakalım?
ya bn galiba adet oldum 2 gn kanamam bayaa azalmıştı dün gene geldi ama bu sabah coştuu
szce adetmi oldum been???

günaydın kızlar....
NAZ cım beim doğum şekli normaldi onu yazmayı unutmuşum...teşekkürler canım...
bu arada nasılsın.moralin nasıl..

muhtemelen regl dir. benim de sezeryandan sonra 10 gün kanamam sürdü. sonra tam temiz geçen 4 günden sonra yeniden kahverenkli yoğun olmayan yine 10 gün süren kanamam oldu. ben de onu adet diye düşündüm. bu hafta cuma dr 1 aylık kontrole gidince sorucam

kızlaaaaaaaaar günaydıın nasılsınız bakalım?
ya bn galiba adet oldum 2 gn kanamam bayaa azalmıştı dün gene geldi ama bu sabah coştuu
szce adetmi oldum been???

günaydııınn.. bencede adet kanamasıdır.benimde öyle odlu çünkü kanamam azaldı kesildi 5 gün sonra başladı önce kanamamı acaba dedim ama coşunca anladımki regl oluyorum.

günaydın canım bence adet olmuşsundur.canım benim bat 18 mayıs yaparmısın.
tmm cnmm yapiim
nasılsın buarada grşmeyelii?
günaydın kızlar....
NAZ cım beim doğum şekli normaldi onu yazmayı unutmuşum...teşekkürler canım...
bu arada nasılsın.moralin nasıl..
daha ii cnmm sadece şu kanamalar kafamı karıştırıyoo normal dzene girmk istyrm artk sen nasılsın tatlım..
ewet cnm bnde adete yoruyorum we bnde ayın 25 ini bkliyrm kontrolüm war
we işlhh temiz çıksın bidaha dra fln gitmyi düşünmüyrm çnkü çok yoruldum artıık.........

Amin. Çok şükür benim bir çocuğum var. Allah herkesin gönlüne göre versin. Rahmim çok uzun olduğu için normal doğumu bekledik ama olmadı. İlk doğumum da sezeryandı. şimdi 2. hakkım da gitti. Hakkımızda Hayırlısı neyse o olsun diyoruz

ne mutlu sana ki bi yawrun war cnmmm onunla teselli buluyosundur...
ewet öle hep hakkımızda hayırlısı diyoruzzz..

haklısın canım düzene girmeyince insan rahatsız oluyo...inş bi an önce normale döner..tahminimce şu an adet görüyorsudur bu kezbir hafta ya kadar temizlenirsin canım...
bende bu ayki adetimi bekliyorum bakayım zamanında olacakmı genelde hep düzenli olurdum..
bu ay 27 sinde bekliyorum bakıcam artık..
onun dışında bi iyi bi kötüyüm..manyadım ben
dün yiğenime bişiler bakmaya gittik eşimle ...
içim parçalandı bebek kıyafetlerini görünce..
eşime normal olsayım şu an eşyalarını almış tamamlamış olurduk belkide dedim.ama yüreğim düğüm düğüm..anlıyorum ki artık ne kadar geçti desemde geçmicek...geçemicek...bu acı benle mezara giricek..inşallah bebeğimle buluşunca rahatlıcam ahirette...
şimdi bi teselli istiyorum..hayırlı zmanda hayırlısı ile sağlıklı bi bebek dsahibi olma istiyorum...i
çimde kaybetmenin acısının diğer yüzü olan mutluluğu da yaşamak istiyorum
gül kokulu bebebğime sarılamk istiyorum...

bnde cnm yaaaaa....
ama olucak gelicek işlhhh şu korunma süresini hyrlısıyla bi atlatalım gzl gnler bzede geliceek
bnmde bu hafta arkadaşımın doğumu war çok da samimiyiz bn nasıl dayanıcam bilmiyrm oda bana oğlumun 2. annesi cicisi sen olucaksın deyip duruyo ama bnm içim nasıl dayanıcak yaa allahım sen bana güç kuwet wer...

sağol canım idare ediyorum.bu sabah 2.adetimi oldum.
benimde yakın arkadaşımın benim düşüğümden tam bir hafta sonra aynı hastanede aynı odada doğum yaptı gidemedim.evinede daha gitmiş değilim bebeği 2 aylık oldu.her gördüğüm hamilede içim cız ediyo.benim doğumumda sezeryan canım.dr bana korun yada korunma demedi.sadece gebe olunca gel dedi.ben hemen istiyorum.ama eşim vücudun biraz dinlensin diyo bir sene içinde 2 düşük oldu diyo.ama ben iyiyim ve istiyorum.....

slm kızlar nasılsınız? iyi bir hafta olur ins... nazcım cnm regl olmssun hadi gözünaydınn...

:)
1 ay daha bekle sen bence cnm 3. adetinden snr başlarsınız çalışmalara
bu topiğin ilk hamişini çok mrk ediyorum yaa
heyecanla....

ayseiremsu cnm mrb cok gecmiş olsun sanada 2.düşügünmüş bi arastırma yapıldımı neden böyle oluyormus benimde 2.düşügüm sadece genetik ve patoloji yapıldı bize test yapılmıcakmı dedimde 1adetimin gecmesi gerektigini sölediler sen yaptırdınmı bişey?

sağol canım 2 değil 3 .sadece patolajiye gitti.bişey çıkmadı.dr sordum başka bir tahlil yaptıralımmı diye gerek yok dedi.

:)
1 ay daha bekle sen bence cnm 3. adetinden snr başlarsınız çalışmalara
bu topiğin ilk hamişini çok mrk ediyorum yaa
heyecanla....

eevet canım kim olucak ilk hamiş acaba...
ama ben hamile olsamda nasıl sevineceğim bilmiyorum..sağlıkla kucağıma almadan rahat edemem herhalde...korkularım hep benle olacaktır...
bazen belkide hamile olduğumu öğrendiğimde değişecektir herşey dieee...artık yaşayıp görcez rabbim büyüktür...

sağol canım 2 değil 3 .sadece patolajiye gitti.bişey çıkmadı.dr sordum başka bir tahlil yaptıralımmı diye gerek yok dedi.

hallahllah senin daha iyi arstırılman gerekiyorr bir üniverstite hastanesine gidip gerekli tahlillerini yaptırmalısın bence.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…