• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

sen neden bebeğini kaybettin

Benim de kalbi atamadı canlılık belirtisi oluşmadı bende 14 martta kürtaj oldum peki sen nezaman regl olamaya başladın beni bugün 33.gün oldu adet olamadım fakat bugün doktor randevum vardı gittik ve yumurtam oluşmuş istersen hemen denemelere başla dedi.Herşey yolunda dedi ama biz ne yapacağımıza karar veremedik.

bende şimdi inceledim genetik sonucumu benım de kızmış ahh kızım nasıl da severim kızları demek ki içime doğmuş kız olacağı hep kız şeylerine bakardım kzıım olacak derdim..sen nasıl kaybettin bebeğini

cok gecmiş olsun cnm genetik sonucu cıktı ama daha doktora göstermedim crsmba randevum var bakalım ne dicek benimde rutin kontrolde ögrendik kalp atısları durms melegimin bıraktı gitti beniii:5::5:

Son düzenleme:
Benim de kalbi atamadı canlılık belirtisi oluşmadı bende 14 martta kürtaj oldum peki sen nezaman regl olamaya başladın beni bugün 33.gün oldu adet olamadım fakat bugün doktor randevum vardı gittik ve yumurtam oluşmuş istersen hemen denemelere başla dedi.Herşey yolunda dedi ama biz ne yapacağımıza karar veremedik.
bana doktor 3 ay korun dedi kendine gel dedi.adetim de 40-50 gün sonra oldum..bir de bişey sorcam next arakdaş da yazmış 19+5 iken 18+5 olmuş demiş ne demek bu.bana da bi ara 8 haftalıkken gittiğimde 7 haftalık görünüyor demişti.

next81 cnm cok büyük gecmiş olsun zor günler atlatmıssın rabbim yardımcın olsun....

bana doktor 3 ay korun dedi kendine gel dedi.adetim de 40-50 gün sonra oldum..bir de bişey sorcam next arakdaş da yazmış 19+5 iken 18+5 olmuş demiş ne demek bu.bana da bi ara 8 haftalıkken gittiğimde 7 haftalık görünüyor demişti.

Yani canlılığını kaybedip gerilemeye başlıyormuş benimde öyleydi bana göre 8 haftalık olması gerekiyordu ama 5+1 de takılıp kaldı gelişemedi yani

taa o zamanlar belliymiş bebeğim benim.bende havalara uçuyorum iyi dedi doktor diye ne bileyim sanıyorum ki geç döllenme oldu ondan gelişimi geç..

ya bi de bu düşükten sonra kist falan olşur mu ki benım sağ tarafım bugun ağrıyor ya..bekarrken de olurdu arada kendi kendine giderdi sonra.hatta hamileyken bile kistim vardı doktor kaybolur demişti.

ama doktor endişe etmene gerek yok dedii niye öyle dedi ya madem..folık asıt kullanıyo musun

Vallahi ben doktora gittiğim ilk günden beri hep endişeliyeliydim çünkü günüp geçti bişey görünmedi kan tahlili var diyordu ama ultrasonda görünmüyordu geç döllenme denildi ama büyümedi folik asite başlamadım gerçi sormadımda nasıl olsa deneme süresi ve sonrasında 6 ay içtim doktorumda bişey demedi iç yada içme diye ama şuan için içmeme taraftarıyım

Vallahi ben doktora gittiğim ilk günden beri hep endişeliyeliydim çünkü günüp geçti bişey görünmedi kan tahlili var diyordu ama ultrasonda görünmüyordu geç döllenme denildi ama büyümedi folik asite başlamadım gerçi sormadımda nasıl olsa deneme süresi ve sonrasında 6 ay içtim doktorumda bişey demedi iç yada içme diye ama şuan için içmeme taraftarıyım
içmeme taraftarı mısın neden peki? bana da doktor bebek istediğiniz 1 ay öncesinden kullan dedi.

ya bi de bu düşükten sonra kist falan olşur mu ki benım sağ tarafım bugun ağrıyor ya..bekarrken de olurdu arada kendi kendine giderdi sonra.hatta hamileyken bile kistim vardı doktor kaybolur demişti.

Bemimde kese sağda fakat soldada kist görmüştü ama daha sonra kendiliğinden yok olmuştu.

içmeme taraftarı mısın neden peki? bana da doktor bebek istediğiniz 1 ay öncesinden kullan dedi.

Bilmiyorum ya bize herşey yolunda dewm edin yumurtanda var dedi ama ilk regl yi geçirmek istiyoruz ya daha doğrusu eşim bunu çok istiyor.bekleyelim diyor belkide onun için içmeyeyim diyom kutu mutfakta dolu duruyor.

Mehmet bebeği bu kadar bekleyip kaybetmeniz karşısında ne denilebilir inanın bilmiyorum.Allah sabır versin.

Next81
Mehmet bebeği bu kadar bekleyip kaybetmeniz karşısında ne denilebilir inanın bilmiyorum.Allah sabır versin.

selam n_a_z_ benide kaydet hangi bilgileri veriyim sana söyle sana özelden gönderiyim
tmm cnm ilk sayfadaki tabloda yazıyo ya o başlıkların cewaplarını yaz yolla özele kaydediim
iyi günler hanımlar nerelerdesiniz.
sen nerelerdesin asıl cnmm kaç gündüür:))

Next81 inan gözyaşlarımı tutamadım hikayeni okurkeen çok çok geçmiş olsun dick bşka bşy bulamıyrm allahım gç wersin sana sağlık şifa wersin de tez wakitte meleğine kardeş gelsin işlhh cnmm

Bebeğini kaybeden herkese geçmiş olsun. ben de kızımıza kardeş olsun diye 7 yıl sonra hamile kaldım. çok az yemek yiyip çok az su içiyor olmanın verdiği sıkıntılarım vardı ama diğer herşey normaldi. bir oğluşumuz olacaktı. 16. haftada 37 yaşımın içinde olduğumdan amniosentez yaptırdık. biz içimiz rahat etsin diye yaptırmıştık 2 hafta sonra gelen genetik bozukluk sonucuyla şok olduk. bebeğimizi aldırmamız gerekti. ilaç içtim ama normal doğum yapamadım sezeryanla bebeğimiz alındı. Hayırlısı böyleymiş diye düşünüyoruz. ya yaptırmasaydık o testi Allah yüzümüze baktı diye düşünüyoruz. ama benim yakın bi komşumda benden 1 ay geriden hamile. şimdi onu gördükçe çok kötü oluyorum. dr umla konuşup Allah izin verirse tekrar en kısa zamanda hamile kalmak istiyorum. Allah herkese hayırlı evlatlar versin inşallah.

Bebeğini kaybeden herkese geçmiş olsun. ben de kızımıza kardeş olsun diye 7 yıl sonra hamile kaldım. çok az yemek yiyip çok az su içiyor olmanın verdiği sıkıntılarım vardı ama diğer herşey normaldi. bir oğluşumuz olacaktı. 16. haftada 37 yaşımın içinde olduğumdan amniosentez yaptırdık. biz içimiz rahat etsin diye yaptırmıştık 2 hafta sonra gelen genetik bozukluk sonucuyla şok olduk. bebeğimizi aldırmamız gerekti. ilaç içtim ama normal doğum yapamadım sezeryanla bebeğimiz alındı. Hayırlısı böyleymiş diye düşünüyoruz. ya yaptırmasaydık o testi Allah yüzümüze baktı diye düşünüyoruz. ama benim yakın bi komşumda benden 1 ay geriden hamile. şimdi onu gördükçe çok kötü oluyorum. dr umla konuşup Allah izin verirse tekrar en kısa zamanda hamile kalmak istiyorum. Allah herkese hayırlı evlatlar versin inşallah.
cnm çok geçmiş olsun wardır herşeyde bi kısmet hayırlısı cnmm
allah tekrar nasip etsin işlhh sanada bzlerede:)
ama nie sezeryan oldun belkide kızınadamı sezeryan d ı ondanmı
neyse ne önemi war ki:)
allah bndan snr sağlıklı hayırlı bi ewlat nasip etsin işlhh

Back