evet canım 9 ay oldu eşim nişanlıyken beraber gideriz derdisen yeni ewlisin galibaa
e arada eşinle gidersin artk yada seni yalnız salmazmı ki
cnmm brz sabret daha çok yeni ewlisiniz brz geçsin izin werir bnm eşimde ilk yıllar izin wermezdi bn gezmeğe bile gidemezdim şimdi rahat yanii gne karışır ama eskisi gibi değilevet canım 9 ay oldu eşim nişanlıyken beraber gideriz derdi
ama şimdi tamam gideriz diyo ama niyeti hiçte yok bazen annemler gidince izin ver onlarla gidim 2 gece kalıp geliyim diyorum izin vermiyo
cnmm brz sabret daha çok yeni ewlisiniz brz geçsin izin werir bnm eşimde ilk yıllar izin wermezdi bn gezmeğe bile gidemezdim şimdi rahat yanii gne karışır ama eskisi gibi değil
Kızlar birşey kafama takıldı.Az önce 9 ay beni takip eden dru aradım.Biz Çanakkalede yeniyiz.O yüzden bu sorumsuz kadana düştük.İstanbulda ki druma doğumdan sonra gittğimde bana kızımın nst sonuçlarını sormuştu bende Çanakkaledeki dr aldı dedim.Onları görmek istedi.Bunun üzerine bugün Çanakkaledeki dr aradım.Ben nst sonuçlarını almak istiyorum dedim.Sizin sonuçlarınızı biz çok aradık ama bir türlü bulamıyoruz.Kaybolmuş.Hem siz doğum yapalı çooook uzun zaman oldu dedi.Ben de neden benim sonuçlarımı aradınız ki dedim.Siz daha önce de sonuçları istemişsiniz ondan dedi.İstemedik dedim.Demek ki sizden biri istemiş dedi.Yalan söylüyor.Bizden kimse istemedi.Sonra zaten o sonuçları sgk'ya gönderiyoruz biz oradadır dedi.Şimdi benim sonuçlarım kayıp mı yoksa sgk da mı?Siz böyle birşey duydunuz mu?NST sonuçlarını hastaneler SGK'ya mı yolluyorlar yani?kadın 9 ay boyunca hiç beni tansiyonumu da ölçmedi.Şeker yüklemesi de istemedi.İkili dörtlü testlerimi detaylı ultrasonumu bile ben kendi kafama göre yaptırdım.Zaten sezaryan tarihi verdiği 03.02.2011 de izinde olduğunu bile tesadüf öğrendim.Aradım bizim sezaryan vardı siz izne çıkıyormuşsunuz diye bana evet yokum dedi.Hastanedeki diğer dr da yok dedi.Ya 7sini bekle yada kendine başka hastane bul dedi.Ben son dört gün panikleyip hastane bulmaya çalışırken bebeğimi kaybettim.Şimdi başhekimlik de yapmış eniştemi aradım.Olmaz öyle şey dosyanın hastanede olması gerekiyor diyor.Ben napıcam şimdi?
canım diğer topiğe de yazdım...Kızlar birşey kafama takıldı.Az önce 9 ay beni takip eden dru aradım.Biz Çanakkalede yeniyiz.O yüzden bu sorumsuz kadana düştük.İstanbulda ki druma doğumdan sonra gittğimde bana kızımın nst sonuçlarını sormuştu bende Çanakkaledeki dr aldı dedim.Onları görmek istedi.Bunun üzerine bugün Çanakkaledeki dr aradım.Ben nst sonuçlarını almak istiyorum dedim.Sizin sonuçlarınızı biz çok aradık ama bir türlü bulamıyoruz.Kaybolmuş.Hem siz doğum yapalı çooook uzun zaman oldu dedi.Ben de neden benim sonuçlarımı aradınız ki dedim.Siz daha önce de sonuçları istemişsiniz ondan dedi.İstemedik dedim.Demek ki sizden biri istemiş dedi.Yalan söylüyor.Bizden kimse istemedi.Sonra zaten o sonuçları sgk'ya gönderiyoruz biz oradadır dedi.Şimdi benim sonuçlarım kayıp mı yoksa sgk da mı?Siz böyle birşey duydunuz mu?NST sonuçlarını hastaneler SGK'ya mı yolluyorlar yani?kadın 9 ay boyunca hiç beni tansiyonumu da ölçmedi.Şeker yüklemesi de istemedi.İkili dörtlü testlerimi detaylı ultrasonumu bile ben kendi kafama göre yaptırdım.Zaten sezaryan tarihi verdiği 03.02.2011 de izinde olduğunu bile tesadüf öğrendim.Aradım bizim sezaryan vardı siz izne çıkıyormuşsunuz diye bana evet yokum dedi.Hastanedeki diğer dr da yok dedi.Ya 7sini bekle yada kendine başka hastane bul dedi.Ben son dört gün panikleyip hastane bulmaya çalışırken bebeğimi kaybettim.Şimdi başhekimlik de yapmış eniştemi aradım.Olmaz öyle şey dosyanın hastanede olması gerekiyor diyor.Ben napıcam şimdi?
bn izmirdeyim cnmhaklısın canım sanırım zamanla herşeyi değişecektir bu arada sen nerde oturuyon
walla cnm senin durumda bnm duruma benzemiş brz bnmde patoloji için imzaladığım kağıtlar kaybolmuşKızlar birşey kafama takıldı.Az önce 9 ay beni takip eden dru aradım.Biz Çanakkalede yeniyiz.O yüzden bu sorumsuz kadana düştük.İstanbulda ki druma doğumdan sonra gittğimde bana kızımın nst sonuçlarını sormuştu bende Çanakkaledeki dr aldı dedim.Onları görmek istedi.Bunun üzerine bugün Çanakkaledeki dr aradım.Ben nst sonuçlarını almak istiyorum dedim.Sizin sonuçlarınızı biz çok aradık ama bir türlü bulamıyoruz.Kaybolmuş.Hem siz doğum yapalı çooook uzun zaman oldu dedi.Ben de neden benim sonuçlarımı aradınız ki dedim.Siz daha önce de sonuçları istemişsiniz ondan dedi.İstemedik dedim.Demek ki sizden biri istemiş dedi.Yalan söylüyor.Bizden kimse istemedi.Sonra zaten o sonuçları sgk'ya gönderiyoruz biz oradadır dedi.Şimdi benim sonuçlarım kayıp mı yoksa sgk da mı?Siz böyle birşey duydunuz mu?NST sonuçlarını hastaneler SGK'ya mı yolluyorlar yani?kadın 9 ay boyunca hiç beni tansiyonumu da ölçmedi.Şeker yüklemesi de istemedi.İkili dörtlü testlerimi detaylı ultrasonumu bile ben kendi kafama göre yaptırdım.Zaten sezaryan tarihi verdiği 03.02.2011 de izinde olduğunu bile tesadüf öğrendim.Aradım bizim sezaryan vardı siz izne çıkıyormuşsunuz diye bana evet yokum dedi.Hastanedeki diğer dr da yok dedi.Ya 7sini bekle yada kendine başka hastane bul dedi.Ben son dört gün panikleyip hastane bulmaya çalışırken bebeğimi kaybettim.Şimdi başhekimlik de yapmış eniştemi aradım.Olmaz öyle şey dosyanın hastanede olması gerekiyor diyor.Ben napıcam şimdi?
ay cnm çok zor bi durum yaa banada sawcılığa wer dediler ama mezarları açılacak diye wermedik ama sağlık bakanlığına şikayet ettik gerçi oda ne işe yarayacak ama...Bu arada doktor eniştem kadını aradı.Nstler bulunamıyor.Kadın zaten 9 ay bana gelmediler demiş.(yalan).Hastanede kayıtları var.Sadece ocak ayında 4 kere gitmişim.Daha önceki aylarda ayda 1 çağırdı zaten.Sonra bir de benim için o nasıl bir anne çocuğunun karnında öldüğünü bilmiyor.Nasıl anlamaz.demiş.Sorumsuz insan dışı yaratık.Perşembe kontrole gittim.Nstye girdim.Herşey normal dedi.Cuma kendine yeni hastane bul dedi diye başka dra gittim.Çanakkale kadın doğum hastanesinde.Aşağıya inin ultrason çeksinler dedi.İndik.10 sonraya gün verdiler kadın doğum hastanesinde ultrason çekmek için.Drların odasında ultrason yok.Aşağıda çekiliyor o da çok dolu 10 gün sonra zaten benim normal doğum tarihim.5 gün sonra sezayanım var.Kabus gibi.Perşembe cuma böyle ben hala dr arıyorum.Cumartesi arkadaşım bende bebeğim kıpır kıpır.O bile şaşırdı bu kadar hareketli çocuk görmedim diye.Pazar hala hareketli.Pazartesi öğlen hareketini hissetmedim.Eşim eve gelince hemen bir dra gittik.Ve kalp atışı yok.Ben nasıl bir anneyim ki bebeğimin öldüğünü hissetmemişim.Bu nasıl bir dr ki sezaryan tarihinde izinde oluyor bunu hastasına haber vermiyor hasta arayınca 9 ay sonra son birkaç günde kendine başka hastane bul diyor.Bu nasıl bir hayat Allah'ım.Şimdi ben ne yapyım.Sinirlerim çok bozuk.38 haftalık hamile kadından10 gün arayla 2 nst istiyor.Israrla istiyorum bana vermiyor.Bize lazım diye.Sonra bebeğim ölüyor.Ve nstler esrarengiz bir şekilde kayboluyor.İkisi arasında kalp atışında fark mı vardı acaba?Ne yapayım arkadaşlar?Dr eniştem savcılığa dilekçe ver dedi.Ama mezarın açılmasına kadar gidebilir diyor.Ne yapacağım bir akıl verin ne olur?
Bu arada doktor eniştem kadını aradı.Nstler bulunamıyor.Kadın zaten 9 ay bana gelmediler demiş.(yalan).Hastanede kayıtları var.Sadece ocak ayında 4 kere gitmişim.Daha önceki aylarda ayda 1 çağırdı zaten.Sonra bir de benim için o nasıl bir anne çocuğunun karnında öldüğünü bilmiyor.Nasıl anlamaz.demiş.Sorumsuz insan dışı yaratık.Perşembe kontrole gittim.Nstye girdim.Herşey normal dedi.Cuma kendine yeni hastane bul dedi diye başka dra gittim.Çanakkale kadın doğum hastanesinde.Aşağıya inin ultrason çeksinler dedi.İndik.10 sonraya gün verdiler kadın doğum hastanesinde ultrason çekmek için.Drların odasında ultrason yok.Aşağıda çekiliyor o da çok dolu 10 gün sonra zaten benim normal doğum tarihim.5 gün sonra sezayanım var.Kabus gibi.Perşembe cuma böyle ben hala dr arıyorum.Cumartesi arkadaşım bende bebeğim kıpır kıpır.O bile şaşırdı bu kadar hareketli çocuk görmedim diye.Pazar hala hareketli.Pazartesi öğlen hareketini hissetmedim.Eşim eve gelince hemen bir dra gittik.Ve kalp atışı yok.Ben nasıl bir anneyim ki bebeğimin öldüğünü hissetmemişim.Bu nasıl bir dr ki sezaryan tarihinde izinde oluyor bunu hastasına haber vermiyor hasta arayınca 9 ay sonra son birkaç günde kendine başka hastane bul diyor.Bu nasıl bir hayat Allah'ım.Şimdi ben ne yapyım.Sinirlerim çok bozuk.38 haftalık hamile kadından10 gün arayla 2 nst istiyor.Israrla istiyorum bana vermiyor.Bize lazım diye.Sonra bebeğim ölüyor.Ve nstler esrarengiz bir şekilde kayboluyor.İkisi arasında kalp atışında fark mı vardı acaba?Ne yapayım arkadaşlar?Dr eniştem savcılığa dilekçe ver dedi.Ama mezarın açılmasına kadar gidebilir diyor.Ne yapacağım bir akıl verin ne olur?
Kızlar birşey kafama takıldı.Az önce 9 ay beni takip eden dru aradım.Biz Çanakkalede yeniyiz.O yüzden bu sorumsuz kadana düştük.İstanbulda ki druma doğumdan sonra gittğimde bana kızımın nst sonuçlarını sormuştu bende Çanakkaledeki dr aldı dedim.Onları görmek istedi.Bunun üzerine bugün Çanakkaledeki dr aradım.Ben nst sonuçlarını almak istiyorum dedim.Sizin sonuçlarınızı biz çok aradık ama bir türlü bulamıyoruz.Kaybolmuş.Hem siz doğum yapalı çooook uzun zaman oldu dedi.Ben de neden benim sonuçlarımı aradınız ki dedim.Siz daha önce de sonuçları istemişsiniz ondan dedi.İstemedik dedim.Demek ki sizden biri istemiş dedi.Yalan söylüyor.Bizden kimse istemedi.Sonra zaten o sonuçları sgk'ya gönderiyoruz biz oradadır dedi.Şimdi benim sonuçlarım kayıp mı yoksa sgk da mı?Siz böyle birşey duydunuz mu?NST sonuçlarını hastaneler SGK'ya mı yolluyorlar yani?kadın 9 ay boyunca hiç beni tansiyonumu da ölçmedi.Şeker yüklemesi de istemedi.İkili dörtlü testlerimi detaylı ultrasonumu bile ben kendi kafama göre yaptırdım.Zaten sezaryan tarihi verdiği 03.02.2011 de izinde olduğunu bile tesadüf öğrendim.Aradım bizim sezaryan vardı siz izne çıkıyormuşsunuz diye bana evet yokum dedi.Hastanedeki diğer dr da yok dedi.Ya 7sini bekle yada kendine başka hastane bul dedi.Ben son dört gün panikleyip hastane bulmaya çalışırken bebeğimi kaybettim.Şimdi başhekimlik de yapmış eniştemi aradım.Olmaz öyle şey dosyanın hastanede olması gerekiyor diyor.Ben napıcam şimdi?
Oof ya yine karman çorman oldum.
Savcılığa veremem mezarı açmaya kalkarlarsa dayanamam.Zaten şu an bile bütün psikolojim bozuldu elim ayağım uyuştu öyle kaldım işte.
Canım benim benimkinin 38+2 de sebepsiz ve belirtisiz bir şekilde kalbi durdu.Böyle durumlarda 3-4 gün önce nst de kalp atışları zayıflarmış.Hemen almak gerekirmiş.Benim 4 gün önce nst var ama dr kayıp bütün nstleri diyor.Sonra sgk da diyor.Sonra tekrar kayıp diyor.En son tekrar sgk da demişti.Ne bileyim işte.
Oof ya yine karman çorman oldum.
Savcılığa veremem mezarı açmaya kalkarlarsa dayanamam.Zaten şu an bile bütün psikolojim bozuldu elim ayağım uyuştu öyle kaldım işte.
Canım benim benimkinin 38+2 de sebepsiz ve belirtisiz bir şekilde kalbi durdu.Böyle durumlarda 3-4 gün önce nst de kalp atışları zayıflarmış.Hemen almak gerekirmiş.Benim 4 gün önce nst var ama dr kayıp bütün nstleri diyor.Sonra sgk da diyor.Sonra tekrar kayıp diyor.En son tekrar sgk da demişti.Ne bileyim işte.
günaydıın kızlaar nasılsınız?
btaşkır girmiyo ne zmndır mrk ettim yaaa?
ukumut ne yaptınız cnmm neye karar werdiniz mrk ettim bzede hbr wer
sz nerelerdesiniz kuzum kaç gndüR?nereye kayboldu acabaaaaaaaaaaaaaaaa
ben hala regl olmadım ya korkmaya başladımmmmmmmmm:18::18::18::18::18::18:
sz nerelerdesiniz kuzum kaç gndüR?
korkma cnmm 40 45 gün sürebilir eğer gene olmazsan dra gidersin ozmnn
tatlım ben okuyorum sürekli takip ediyorum da yazmıyorum pek
valla çok korkmaya başladım
neden olmuyor acaba kürtaj da bir problem mi oldu ki :18::18::18:
ama btaskır nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee bilmiyorum
geçmiş olsun canım kendini hiç horkutma stretende oluyo bazen o yüzden rahat olmaya bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?