ohhh gez bakalım cnm ya hava cok güzelll iyi gezmelerrr....slm cnmm bnm bi bakiim dedim çıkıcam brzdan gezmeğe gidicez we bn daha hiç hazırlanmadım daha duşa giriceem saçlarımı yapıcaam ama bn sallanıyom :))
bende 3 ay önce kaybettim bebeğimi.aldılar benı ondan.yeni yeni kendime geldim ve artık bebek istiyorum fakat şu kpss atamasını bekliyorum.korunmuyoruz ama artık allahıma kalmış çok ısrarcı değilim artık.çünkü bi bebeğimi kaybettip bunun acısı hala içimde derin yara
ewet hawa çok gzl gerçekten bahar geldi artııkohhh gez bakalım cnm ya hava cok güzelll iyi gezmelerrr....
bnmde ağrıyo cnmm adet sancısı gibi sende adet olabilirsin bnmde 30 gn oldu ama bnm kanama bitmediki halaakac gündür kasıklarımda agrı var kızlar yaa ara ara gelip gidiyor hastamı olxam nolcam bilmiorumm bugün tam 1ay oldu bakalım ne zman gelicekkk
nerden anladın cnm oğlun olacağını?bu arada bebegimin genetik sonucunda 46xy yazıyor galiba oglum olucaktı
nerden anladın cnm oğlun olacağını?
karyotipi 46 xy yazıyor ondan kız olunca 46xx erkek olunca 46xy oluyormus
bende şimdi inceledim genetik sonucumu benım de kızmış ahh kızım nasıl da severim kızları demek ki içime doğmuş kız olacağı hep kız şeylerine bakardım kzıım olacak derdim..sen nasıl kaybettin bebeğinibu arada bebegimin genetik sonucunda 46xy yazıyor galiba oglum olucaktı
bende şimdi inceledim genetik sonucumu benım de kızmış ahh kızım nasıl da severim kızları demek ki içime doğmuş kız olacağı hep kız şeylerine bakardım kzıım olacak derdim..sen nasıl kaybettin bebeğini
Aaaahhhh arkadaşım benimde kızmış 46xx doktorumda öyle dedi zaten benim 1 ay 2 gün oldu kürtaj olalı seni ne kadar zaman geçti
sen neden bebeğini kaybettinAaaahhhh arkadaşım benimde kızmış 46xx doktorumda öyle dedi zaten benim 1 ay 2 gün oldu kürtaj olalı seni ne kadar zaman geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?