Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

mrb cok geçmiş olsun hakkında hayırlısı neyse o olsunnn..... hayırlı bir zmanda saglıkla sıhatle gelsin ins....

kac gündür kasıklarımda agrı var kızlar yaa ara ara gelip gidiyor hastamı olxam nolcam bilmiorumm bugün tam 1ay oldu bakalım ne zman gelicekkk

kac gündür kasıklarımda agrı var kızlar yaa ara ara gelip gidiyor hastamı olxam nolcam bilmiorumm bugün tam 1ay oldu bakalım ne zman gelicekkk
bnmde ağrıyo cnmm adet sancısı gibi sende adet olabilirsin bnmde 30 gn oldu ama bnm kanama bitmediki halaa
adet olsam anlamıcam

bu arada bebegimin genetik sonucunda 46xy yazıyor galiba oglum olucaktı

Son düzenleme:
ben mehmet'ime çok zor kavuşmuştum;eşimle üniversiteden tanışıyoruz uzun zaman çıktık ilişkimiz zorlu evrelerden geçti sonunda evlenmeye karar verdik 1,5 yıl nişanlı kaldık ben hep erken yaşta evlenip genç anne olmak istemiştim annemle aramda 20 yaş var ve ablam gibi duruyo çok iyi anlaşırız annem olsun alış verişe çıkalım yanımıza başka kimseyi istemeyiz çok iyi anlaşırız birbirimizin kıyafetlerini giyeriz dertlerimizi paylaşırız evlendiğimde 25 yaşındaydım ilk günden beri bi bebeğim olsun çok istedim ama hep korktum ayrılırsak çocuğa yazık olur dedim eşim de çok istemesine rağmen ne o bana bebek yapalım dedi ne de ben ona bebek istediğimi söyledim ilk aylar hapla korundum sonra eşim korundu ve 1,5 yıl öyle geçti sonra bir gün ben artık bebek yapalım mı dedim meğer eşim de bunu benden bekliyormuş çok sevindi hem o hem ben birden deli gibi bebek sahibi olmak istedik çalışmalar başladı benle bebraber korunmayı bırakan arkadaşım o ay hamile kaldı ben adet gördüm içimde bi korku oluştu başıma gelecekleri sanki o ay hissttim.aradan 5 ay geçti tabi ben ovulasyon testleri yapıp hamile kalacağım günleri hesap ediyorum ama bebek bir türlü olmuyor sonra dr gittik test vs. bende sorun yok hormonlar gayet iyi dr bi hap verdi yumurtaları uyarıcı ama yine olmadı çöktüm.sonra eşim kontrole gitti varikosel çıktı bizim spermler hem çok az hem de yapısı bozuktu eşim bi ihtimal tutar diye aşılama yapalım dedi kabul ettim ama tutmadı sonra eşim ameliyat oldu dr 3ayla 1 sene arasında düzelme olacağını söyleditayinimiz doğuya çıktı taşındık 3ay beklemek mi çok sabırsızdım çok istiyordum ama belki 3 ayda düzelirdi umutla bekledim kürler uyguladım spermler dr gittiğimizde çok iyi durumdaydılar heyecanlandık ne eşim ne ben beklemek istemiyorduk aşılama yaptırdık spermler çok ve sağlıklıydı dr bekleyin dedi kendiliğinden olur ama ne mümkün çok istiyoruz beklemicez yapın aşılamamızı dedik 2. aşılamada beklenen gün geldi test yaptık negatif bir daha yaptık tek çizgi belki idrarda çıkmıyodur dedik kan verdim heyecanla bekledik sonuç çıktı negatif ağladım ağladım zaten her ay adet günümde ağlama krizim tutuyordu hep ağlıyor bebeği düşünmeden gün geçiremiyordum hamile görmek acı veriyordu nedendi niyeydi aşılama bile yaptırmıştık olmaması beni deli ediyordu çalışma ve kürlere devam ettik aradan bir 3 ay daha geçti yine dr gittik ameliyatin üstünden 6 ay geçmişti test verdik spermler çok iyi dr düzelmiş kendiliğinden olur bol bol çalışın dedi bizim beklemeye tahammülümüz yoktu bu bebeği çok istiyorduk karar verdik tekrar aşılama istedik dr gerek yok ama yapalım kesin tutar dedi aşılama yaptıran arkadaşlar bilir iğneler gün aşırı dr kontrolü bekleme süreci falan stresli işlemdir hevesle bekledim her ay yaptığım gibi yine idrar testi yine tek çizgi yine inkar yine kan testi yine negatif artık moral olarak çökmüştük ailem bana kızıyordu kendine yazık ediyorsun aşılama falan ne oluyor bekleyin diyor anlamıyorlardı bi sorunumuz yoktu artık ama bebek de olmuyordu doğuda türbe yatır eve koca karı çağırma ne varsa dini ve ilmi hepsini yaptık en son dr tüp bebek yapalım dedi aklımıza yattı ama burda olmaz dedik istanbula gittik tüp bebek yaptıracaz dr beni bi muayene etti üzgünüm dedi bu ay tüp bebek yapamayız bir yumurta önden gitimş çok büyümüş doğum kontrol hapını kullanmadınmı dedi kullanmıştım ama olan olmuş kader sen ne yaparsan yap sana bebek yok demişti.ağladım yıkıldım eşimde ben de zaten çok zor gitmiştik istanbula işten sürekli rapor almak çok zor oluyordu geri döndük bir sonraki ay tabiki gidemedik aradan zaman geçti eşim benim çok üzüldüğümü görünce burada yapatım tüp bebeği dedi merkez kaldığımız yere arabayla1.5saat uzaktaydı karar verdik aşılamalar gibi tüpbebeği de orada yaptırmaya..............

demiştim benim hikayem biraz uzun diye hem size biraz ara olsun hem bana birazdan benim hikayemin devamını yazıcam

nerde kalmıştık diyarbakırda tüpbebek tedavisi......bir ay öncesinden hap kullanmaya başladım haplar bitip adet olunca iküç güne bir dr giderek başladık tüp bebek tedavisine yumurtalarım çok güzel yanıt verdi 18 yumurtam oldu 10 tanesi döllendi 6 tane sağlıklı embriyom oldu dr 3 tane koyalım işi garantileyelim dediler kabul ettik işlem yapıldı evimize döndük bekleme bekleme offff ne zordu saatler durmuş zaman akmaz olmuştu bu arada hamile arkadaş haberlerine hergün yenisi ekleniyordu gün geldi çattı eşimin eve gelmesinden önce idrar testi yaptım nasıl gördüm kafayı mı yemiştim bilmiyorum ikinci çizgi sanki silikti tutmuşmuydu üçüzmüydü ikizmiydi tekmiydi neydi heyecanla eşime haber verdim koşturdu geldi o gelene kadar çizgi soldumu ne pek de çizgi gibi gözükmemeye başlamıştı bana kaygılandım kapı çaldı eşim geldi sarıldı öptü testi aldı eline baktı baktı çizgi silik dimi dedi baktım pek çizgi gibi durmuyodu ilki net ikinci var mı yokmuydu bişeye benzetemesekde umudumuz devam ediyordu kotuk yine bi hastaneye verdik kan testimizi heyecandan duracaktı kalbimiz sonucu almaya gittiğimizde ölüyodum sanki heyecandan hemşire test sonucunu eşime verdi eşimin bana bakışını unutamam acıyla karışık acıma bana acıyor olaya üzülüyordu kocaman bi 0 daha almıştık ne zordu hamile kalmak çevremde bukadar çok hamile ve çocuklu insan varken neden bizdi neden bir türlü olmuyodu kafayı yicektim artık bunalımın eşiğindeydim ama aylardır anti depresan kullanamıyordum ha bugün ha yarın hamile kalırım umuduyla aylar geçtiiii geçtiii hep ağladım hiç gülmedi yüzüm en mutlu olduğumda bile buruktum artık 29 yaşına gelmiştim tren kaçıştı benim için annemle benim gibi olmayacaktı çocuğumla aramızdaki yaş farkı bir yıl kendime gelemedim tüp bebek son noktaydı o da olmamıştı tekrar deneyecek gücüm yoktu pili bitmiş bir makineydim artık....................

biraz ara vermeliyim eşim evde napıyorsun deyip duruyo umarım sizi sıkmamışımdır sadete gelmeyerek ama en baştan yazmak istedim

negatif tüp bebekten sonra bir yıla yakın ne tedavi ne kür ne dua hiçbirini yapmadık durumu kabullendik sonra tekrar izmire tayinimiz çıktı umudum yeni şehirle beraber yeşerdi izmiere döner dönmez dr bulduk tüp bebeğe karar vermiştik muayenesine gittik yeni bir sürpriz bizi bekliyordu tüp bebek tedavisinden önce tedaviler sonucu büyüyen miyom ile karşılaştık dr miyomu almadan tedaviyle hamile kalma ihtimalimin olduğunu fakat 9 ay boyunca yatarak bazen de hastanede geçirecektim hamileliğimi tüp tutmazsa ameliyat olacağımı hamile kalırsam yatarak geçireceğimi doğumdan sonra da yine ameliyat olmam gerektiğini söyledi dr. biz tüp bebek yapmak istediğimizi söyledik ilaçlarımızı aldık mutlu mutlu eve döndük kardeşim bizdeydi durumu ona anlatınca bize böyle bir riske girmenin mantıksızlığını anlattı yine beklemek zorundaydım nasıl ağladım anlatamam bebeğime ne zaman yaklaşsam hep bir engel daha çıkıyordu ağlamak sonucu değiştirmedi ilaçları almadım bikaç gün içinde ameliyat oldum iyi ki olmuşum ameliyatta bende miyomla beraber yapışıklık ve çikolata kisti olduğu çıktı dr 5 ay bekleyeceğiz doğum kontrol hapını hep kullanarak sanal menapoza sokucam seni dedi bunun sebebi endiometriozisin tekrarlamasını adeti keserek önlemeydi ameliyat sonrası günde 1 hap aldım adet kanamam durmadı dr 2 al dedi bikaç gün 2 aldım kanama kesilmedi dr hapı 3 e çıkardı yine kesilmedi dr iğne ile kesebilirim ama kesmicem kendi seyrine bırakıcaz ilişkiye girin belki hamile kalırsın dedi hamilelik tadavim için çok yararlıydı bir ay denedik olmadı biz de drumuza tüp bebek istediğimizi söyledik dr kabul etti adet olunca gel ilaçlarına başlayalım dedi bu sefer bi türlü adet olmadım günüm geçti stresten dedik içimde bir his acaba diyordu derken kan geldi olsun mutluydum tedaviye başlayacaktık sonunda muayeneye gittik kanamanın devamı gelmemişti stresten kesildi şimdide diye çok üzüldüm dr söyledik kan testi istedi yok ya dedim bu da nesi insan evladı böylede ümitlendirilmez ki kan testini verdim eşimin işi vardı o kaldı ben eve gittim baktım kan yok genelde kan testini verdiğim gibi gelirdisonucu bu kez ne telefonla ne giderek öğrendim internt sayfasına gidrim labaratuvarın bi de baktım sonuca hamileyim neeeeeee oluvermişti çılgınca sevindik bebeğimizin üstüne titredik eşim bebeğe bişey olur diye 3 ayımı doldurana kadar beni okula göndermedi eve kayınvalidem annem anneannem kardeşim sırayla geldiler dr rapor vermedi okuluna git dedi eşim ve ailem dinlemedi yürümeme bile karıştılar evde geçirdim ilk 3 ayımı mümkün olduğunca az hareket ederek.hep korktum Allaha hep dua ettim yalvardım 3 ayımı bi tamamlasam bitmişti bu iş ötesi kolaydı üç ay geçti okula başladım her şey yolundaydı 2 dra birden gidiyor 2haftadabir nerdeyse bebeğimizi görüyorduk bebeğimin hareketlerini 17.haftanın başında hisstmeye başladım çok mutluyduk Allah nazarlardan korusun diye hep felak nas dualarını okudum ilim bilim din bebeğimizi korumaya çalıştık 19+5 olduğumda eşim bebeği görmek istedi ben bir hafta önce sağlık ocağına gidip kalp atışını dinlemiştim daha ayrıntılı ultrason için günümüz vardı eşimin isteğini kırmadım dr gittik dr bebeğimizi 19+5 iken 18+5 olduğunu söylediğinde içimize bi sıkıntı geldi ama olmazdı daha dün tekmeliyordu yavrum güzel kuzum mehmedim canımmmmmm kıymetlim özlediğimmmm beni en mutlu anne yapan küçük kuzu korkarak bugün hiç tekmelemedi dedim dr o an yüzüdeğişmişti zaten çok üzgünüm kalbi atmıyor dedi dünyam yıkıldı ben öleydim yandım yandım öldüm öldüm dirildim kabus diye bağırdım kabustu eşim ağlıyordu az önce hastaneye girerken ne mutluyduk oğlumuz için neler alacak neler yapacaktık bebeğimin kalbiyle birlikte dünyam da durdu.beni yatırmak için servise indirdiler asansörden indik doğum katıydı kapılarda pembe mavi süsler asılıydı ayağımın bağı çözüldü düştüm kalp acısından yığılmak böyleymiş televizyonda görür hep ağlardım analar koca koca evletlarının cenazesinde yığılıp kalırlardı ben de yığılacakmışım gerisini anlatmaya gerek yok normal doğumla melek yavrumu dünyaya getirdim yüzünü hiç görmedim nasip değilmiş emziremedim pusete koyup gezdiremedim kıyafetlerle süsleyemedim kremlerle ovamadım bi kaç hafta tekmesini hissetmekten başka paylaşımım olamadı ama ben o anneler gibi yığıldım acısı kalbimin içinde yavruma iki kez baktım yeşillerin içine yüzü başka tarafa bakar şekilde yatıyordu simsiyahtı saçları oysa ben sarı doğmuştum babası kızıl kumraldı hep sarışın olacağını düşünmüştüm simsiyah saçlı yavrumun kara saçları yaktı kavurdu kalbimi saçları gibi simsiyah yaptı mehmedim canım kuzum can oğlum seni untmam mümkün değil meleğim zaman dolunca gelicem kuzum seni emzirecem seni çok seviyorum

next81 ne diyeceğimi bilmiyorum ya inşallah mehmedinin kardeşine tez kavuşursun canım:)
sebep neymiş cnm peki

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada bebegimin genetik sonucunda 46xy yazıyor galiba oglum olucaktı
bende şimdi inceledim genetik sonucumu benım de kızmış ahh kızım nasıl da severim kızları demek ki içime doğmuş kız olacağı hep kız şeylerine bakardım kzıım olacak derdim..sen nasıl kaybettin bebeğini

Aaaahhhh arkadaşım benimde kızmış 46xx doktorumda öyle dedi zaten benim 1 ay 2 gün oldu kürtaj olalı seni ne kadar zaman geçti

Aaaahhhh arkadaşım benimde kızmış 46xx doktorumda öyle dedi zaten benim 1 ay 2 gün oldu kürtaj olalı seni ne kadar zaman geçti

benım de 14 şubatta aldılar.ama ben kürtaj değil de düşük yaptırdılar.kafatası gelişimi yoktu 3 aylıkken gitti bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…