Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

:)
1 ay daha bekle sen bence cnm 3. adetinden snr başlarsınız çalışmalara
bu topiğin ilk hamişini çok mrk ediyorum yaa
heyecanla....

ama ben zaten hemen hamile kalamıyorum kzımdan sonra hiç korunmadık 6 ay sonra hamile kaldım.12 haftalıkken kaybettim.ondan sonrada hiç korunmadık 5 ay sonra kaldım.
bende çok merak ediyorum hadi bakalım hayırlısı.

kızlar bnm çıkmam lazım anneme gidicem akşam üstü gelirim öpüyrm hepinizi

Canım aynı derdi paylaşan herkese geçmiş olsun diyorum..

Allah acil şifalar versin hepimize...

Ve listedeki eksiklerimi söylüyorum...

normal doğum-1 ay

Canım aynı derdi paylaşan herkese geçmiş olsun diyorum..

Allah acil şifalar versin hepimize...

Ve listedeki eksiklerimi söylüyorum...

normal doğum-1 ay

canım bişi soracam bende kayıt olacam burda bana bilgilerini yaz demişti şimdi hangi bilgileri yazim tam anlamadım da

kızlar bana dua edin ben hayırlısıyla gebe olmak için çalışmaya devam etmeyi düşünüyom ama bi andanda çok korkuyorum bazı arkadaşlarımız ikinci gebelikte yine aynı sorunlarla karşılaşmış işte bu yüzden çok korkuyorum bana dua edin arkadaşlar allah herkesin gönlüne göre versin (AMİN)

cnmm hakkında hep hayırlısını dile allahtan
allah gönlüne göe wersin işlhh
tabiiki hepimizin içindeki korku çok büyük allah bidaha aynı acıları yaşatmasın işlhhhh
hep dua ediyorum ederken szleride aklımdan geçiriyorummm

işlhh bu sefer sağlıkcakla bebeğini kucağına alırsın

çok sağol canım allah razı olsun allah herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin amiinnn

bnm eşimde bitlisli dayılarıda batmanda
bnde geçn yaz ilk defa geldim bitlise
batmanada gittim ahlatada gittimm

hmm ne güzel bizimde akrabalarımız hepsi batmanda şuan annem ve babamda oraya akrabalara gitmişler fazla büyük değil ama güzell

ewet gzl ama çoook sıcaktı yazın nefes bile alamamıştık bizz

canım ben bekarken çok giderdim benim büyük ablam orda evli bide yazın damda uyumak vardı
çok güzeldi ya yine gitmeyi çok isterdim ama artık evli olduğum
için çook zor

canım ben bekarken çok giderdim benim büyük ablam orda evli bide yazın damda uyumak vardı
çok güzeldi ya yine gitmeyi çok isterdim ama artık evli olduğum
için çook zor
sen yeni ewlisin galibaa
e arada eşinle gidersin artk yada seni yalnız salmazmı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…