Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

mrb öncelikle cok gecmiş olsun rabbim bidaha yasatmasın kürtaj sonrası kontrole gittinizmi içerde parca kalmısmı kalmamısmı diye bakıldımı?

mrb öncelikle cok gecmiş olsun rabbim bidaha yasatmasın kürtaj sonrası kontrole gittinizmi içerde parca kalmısmı kalmamısmı diye bakıldımı?

çook sağol tşk ederim evet kürtajımdan 10 gün sonra gittim doktor ufak kan parçasımı ne kaldığını söyledi geçer dedi ama 21 martta bebeğim 10 haftalık karnımda gelişmeden ölmüştü oyüzden kürtaj olmuştum tam kanamam bitti derken yıkanacam diyorum bi bakıyorum tekrar çok az az kanamam geliyo ne yapacağımı şaşırdım bugün 26 gün oldu sanırım ne yapmalıyım sizce doktora tekrar gidiyim mi?

sağolun arkadaşlar ne bileyim.Vardır rabbiminde bir bildiği.O öyle istedi.Ne önüne geçebilirsin.Ne isyan edebilirsin.Sadece sabredeceğiz.Elbet bu üzüntümüzü mükafatsız bırakmayacak içimizi serinletecektir.
Edancım küretaj konusunda bir bilgim yok daha önce de bir düşüğüm vardı ama küretaja gerek duyulmadı o yüzden bilmiyorum canım.Nazcım bu arada doğum şekli ve korunma süreleriyle ilgili bir sütunda açarsan herkes kendinden bir şeyler bulabilir sanırım.
benim 2.sezaryanım korunma süresi bir dr 6 ay biri 1 sene dedi kafam karıştı.

içerde kan parcası nasıl kalıyor anlamdım ben tam 3kez kürtaj olmak zorunda kaldım birinci gebeiligimde düşükle sonuclanmıstı ve aynen senin dedigin gibi kanamam devam etti gittim parca kalmıs dedi doktor tekrar kürtaj olmak zorunda kaldım 2.gebeligim sükür parca kalmamıs cok az kanamam oldu ve hemen temizlendim simdi sein durumun normalmi degilmi bilemed,im cnm ya
durumunu bildirdinmi doktora bence gitsen ii olurr....

canım benimde ilk gebeliğim kontrole gidince sanırım parça var dedi ama gider edi doktor bende daha gitmedim bilmrdiğim için normal sandım ama bugün 26 gün oldu korkmaya başladım o yüzden doktora gidip gitmemekle endişelendim senin kaç gün sürdü peki çok oldumu kanaman

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bu topiği açma gereği duydum bnm gibi bebeğini kaybedip yeniden yola başlayan arkadaşlarla dertleşip yeniden hamilelik yolunu beraber yaşayalım istedim
öncelikle yaşadıklarımı anlatayım 18 mart gecesi ikiz bebeklerim cennete uçtuu 21 hafta 6 günlüktüler herşey normal giderken 2 günde suyum fazlalaştı we patladı suyumun hepsi gidince bebeklerimi normal doğumla doğurdum son ana kdr yaşadı meleklerim taaki aramızdaki kordonu kese kdr
allahım bidaha yaşatmasın nerde warsaa çok zor günler yaşadım haladaha yaşıyorum ama hayat dwm ediyor şimdi korunma süresine girdik6 ay kdr korunmayı düşünüyoruz snr allah izin werirse tekrar deneyeceğiizz
bnm gibi aynı yada benzer acıları yaşan warsa burda dertleşelim birbirimize destek olalım arkadaşlar çnkü bzi bizden başka anlayan kimse olamazz.....[/QUOTE]
çok geçmiş olsun.Allahım bi daha yaşatmasın. benimde 3 hafta oldu kürtaj olalı( 9 haftalıktı bebişim.
listeye benide eklermisin bu süreci hep beraber aşalım.sabredeceğiz başka şansımız yok...

cnm çok geçmiş olsun sanada
moralini hiç bozma sen gelicek bebeklerimiz doğru zamanında
çok geçmiş olsun cnm özele bilgilerini yaz ekleyelim senide
cnmm bnmde bgn 29 gün oldu we halaa kanamam bitmedi dr çook yoğun değilse korkma dedi bana bnde halaa bekliyrn sabırla bitecek diye ama....seninde normal ama genede dr a danışş

cnm ben bebegimi 17 martta kaybettim karnımda kalp atısları durmustu ve kürtajdan sonra cok az kanamam oldu leke leke hemen kesildii ilk gebeligimde ise leke leke devam etmişti gittim parca kalmıs dedi ve tekrar kürtaj olmak zorunda kalmıstım...

sağol çok tşk ederim sanada çok geçmiş olsun allah bidaha o günleri kimseye yaşatmasın benim kanamam duruyo tam yıkanim diyorum bide bakıyorum leke leke kanamam oluyo oyüzden salı günüde kadar bekliyim tekrar böyle devam ederse doktora gidiyim

çok geçmiş olsun rabbim bi daha o günleri göstermesin inşalllaaa

annnneeee korkuyyyum şimdi ikinci kez kürtajmıı

ya bzdede kalmışsa
gerçi bn doğum yaptım ama snrda içimi temizlemk için kürtaj oldumm:18::18:
bnde aynı öleym cnm tm bitti diyom yıkanıym hooop gene geliyooo

bu arada benide aranıza alırsanız çok sevinirim bende sabırsızlıkla bebeğimi bekliyorum doktorum bana bekleme süresi vermedi o yüzden iyleşir iyleşmez tekrar devam etmek istiyorum allah kısmet ederse

desene senle aramızda pek gün yok ikimizde aynıyız peki doktora daha sonra gittinmi yada gitmeyi düşünüyormusun

benim kürtaj olalı 18 gün oldu.ilk 1 hafta kanama hep vardı sonra lekelenmeye dönüştü 5 gün kadarda öyle sürdü sonra kesildi kontrolde temiz dedi dr patoloji sonucunada bişe demedi temiz dedi. 3ay korun dedi ama 2 aya ikna ettim:)

geçmiş olsun canım bana 1 ay sonra tekrar düşüne bilirsin dedi zaten iyleşene kadar 1 ay oldu yani iyleşir iyleşmez yola devamm

desene senle aramızda pek gün yok ikimizde aynıyız peki doktora daha sonra gittinmi yada gitmeyi düşünüyormusun
bn doğumdan snr gitmiştim bşy demedi temiz dedi bide 25 nisanda kontrolüm war bakalım o zmn ne dicek cnmm ewet aramız yakın
tabiiki alırız cnmm hoşgeldin aramıza

geçmiş olsun canım bana 1 ay sonra tekrar düşüne bilirsin dedi zaten iyleşene kadar 1 ay oldu yani iyleşir iyleşmez yola devamm

sanada geçmiş olsun canım. bende çok istedim korunma iyileşir iyileşmez devam et demesini ama maalesef 2 aya ancak pazarlık yapabildim.:)sen ilk regliden sonra başlıyacakmısın çalışmalara...hadi bakalım yolun açık ola:)

sağol tşk ederim hayırlısıyla geçer 2 ay inşalla gerçi sayılı günler geçmiyo ama hayırlısı inşalaa
bende iyleşsem başlıyacam ama bakalım artık kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…