annnneeee korkuyyyum şimdi ikinci kez kürtajmıı
ya bzdede kalmışsa
gerçi bn doğum yaptım ama snrda içimi temizlemk için kürtaj oldumm:18::18:
bnde aynı öleym cnm tm bitti diyom yıkanıym hooop gene geliyooo
ewet dedi ama kanamam halaa bitmedii seninde böle uzun sürmüşmüydü kanamancnm korkma ya benim başımdan böle talihsiz bir olay gecti sendede aynı olacak die bişey yok kürttj sonrası kontrolde doktor temiz dediyse sorun yokk....
ewet dedi ama kanamam halaa bitmedii seninde böle uzun sürmüşmüydü kanaman
bnm 29 gn oldu we bnde korkmaya başladım artık yaaailkinde devamlı leke geldi ve kesilmedi ultrason kontrolümde parca kaldıgı söylenince tekrar kürtaj oldum ve toplam 20 gün falan sürmüştür ama 2.ci gebeligimdeki kürtajımdan sonra 1haftada temizlendim biadah gelmedi hiç
bnm 29 gn oldu we bnde korkmaya başladım artık yaaa(
kontrolüede çok war dahaa nese beklicem artk başka çarem yok
bz onunla ilgili çok byk bi talihsizlık yaşadık cnm gece bn doğumdan çıkınca eşime sormuşlar patoliji istiyomusunuz die eşimde hem tecrübesizlik hem üzgünlü şaşkınlık içinde hyr demiş ertesi günü bnde istiyorum dedim ama gezek hastane bnm dilekçemi wermemiş eşimin imzaladığı kağıdı wermişler yaani bebeklerim patolojiye gitmemiş bnde 1 ay boşuboşuna bekledimmcnm senin bebegin genetige yollandımı?
bz onunla ilgili çok byk bi talihsizlık yaşadık cnm gece bn doğumdan çıkınca eşime sormuşlar patoliji istiyomusunuz die eşimde hem tecrübesizlik hem üzgünlü şaşkınlık içinde hyr demiş ertesi günü bnde istiyorum dedim ama gezek hastane bnm dilekçemi wermemiş eşimin imzaladığı kağıdı wermişler yaani bebeklerim patolojiye gitmemiş bnde 1 ay boşuboşuna bekledimm
bünye işte cnmm herkesin bir olmuyor kii bide hftasıda önemli bnce ama bnde kafayı yemek üzereyim wallaaakimimiz regl olamadık kimimiz de hala oluyor
hangisi normal bunun ya
çıldıracam :44:
ewet cnmm buymuş hayırlısıı bebeklerim zarar grmeden gömüldülerAh cnm ya üzülme bundada vardır bir hayır...
merhaba arkadaşlar bikaç gündür yazdıklarınızı okuyorum en başından başlayayım sizleri kısaca tanıyayım melek yavrularınızın hikayesini bileyim ondan sonra kendime geçeyim diye bekledim.
benim hikayem çok uzun zaman zaman yazıp anlatacağım şimdilik benim de sizin gibi güzel mi güzel minicik mi minicik bir melek kuzum olduğunu bilin 18+5 haftalık mehmet'imin kalbinin durduğunu rutin kontrol sırasında öğrendim 28 mart kabus günüm oldu çok yeni ve yazarken bile ellerim titremeye başladı yine yazıcam artık ben de buradayım
ewet cnm dnden beri kmseler gelmiyoormerhabalar ama sanırım kimsecikler yokk
hg cnmm aramıza çok geçmiş olsun cnmm acılarımız hep aynıı ama atlatıcaz cnmm hepbirlikte üstesinden gelicezzmerhaba arkadaşlar bikaç gündür yazdıklarınızı okuyorum en başından başlayayım sizleri kısaca tanıyayım melek yavrularınızın hikayesini bileyim ondan sonra kendime geçeyim diye bekledim.
benim hikayem çok uzun zaman zaman yazıp anlatacağım şimdilik benim de sizin gibi güzel mi güzel minicik mi minicik bir melek kuzum olduğunu bilin 18+5 haftalık mehmet'imin kalbinin durduğunu rutin kontrol sırasında öğrendim 28 mart kabus günüm oldu çok yeni ve yazarken bile ellerim titremeye başladı yine yazıcam artık ben de buradayım
slm cnmm bnm bi bakiim dedim çıkıcam brzdan gezmeğe gidicez we bn daha hiç hazırlanmadım daha duşa giriceem saçlarımı yapıcaam ama bn sallanıyom :))slm kızlarr hepinize ii hafta sonlarıııı
çok geçmiş olsun cnm bnm ne mutlu sana sen o zor dewreyi atlatmışsın darısı bzlere işlhh allahım doğru zmnda hayırlı sağlıklı bi ewlat nasip etsn işlhh sanada bzlerede...bende 3 ay önce kaybettim bebeğimi.aldılar benı ondan.yeni yeni kendime geldim ve artık bebek istiyorum fakat şu kpss atamasını bekliyorum.korunmuyoruz ama artık allahıma kalmış çok ısrarcı değilim artık.çünkü bi bebeğimi kaybettip bunun acısı hala içimde derin yara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?