ewet yaaa bnde çok mrk ediyrm gerçektenkızlar bakalım topicin ilk bebek haberi kimden gelecek.şimdiden merak ettim.
ii geceler cnmmarkadaşlar sizlere iyi geceler.ben kaçar uyumayı deneyeyim.sabah erken kalkıyorum.yarın görüşürüz.
günaydın cnm:)günaydın arkadaşlar
aleyküm selam cm amiin bn gene bgn okuyamıcam szler bnm adımada okuyunselamun aleyküm hayırlı cumalar olsun inşallah
rabbim dualarımızı kabul etsin
günaydın cnm:)
kızlar hayırlı cumalaar günaydın sabah sağlık ocağına gidicektim kalkamamışım:)
dün aradılar çağırdılar tansiyon nabız fln bakçklarmış bide kan wercektim bilmem istediler bide bhcg me bktıracaktım sıfırlanmışmı diyehayırlı cumalar.sağlık ocağında ne yapacaktın canım.
dün aradılar çağırdılar tansiyon nabız fln bakçklarmış bide kan wercektim bilmem istediler bide bhcg me bktıracaktım sıfırlanmışmı diye
ewet cnm kapattırdım ama bzm sağlık ocağı çok ilgili bn hamileykende böleydi 15 gnde bir çağırıyolardı kalp atışlarını dinliyoduk nabız tansiyon bakıyolardı hepdosyanı kapattırmışmıydın canım.
ukumut sen ndn kaybettin bebeğini ya son haftada
çok acı olmuştur
acını deşmk istemem cnm sadece mrk ettim
canım benim hiçbir neden yok.hiç bir sorun yaşamadım.ne sancı ne kanama.gece kıpır kıpırken bir sabah uyandım ve artık hareket etmiyordu canım kızım.sadece bu.doğumda da dr hiç acı çekmemiş kızın hiçbir sorunu yok gözüküyor ve o kadar yeni kaybetmişsinki dedi durdu.suyu falan çok berrakmış.hiç azalmamış.pespembe lokum gibiydi kızım bir gece beklemesine rağmen karnımda.öyle kakasını falan bile yapmamış.ölürken genelde sıkılıp yaparlarmış.yani anlayacağın bir varmış bir yokmuş.inanılır gibi değil.
canım benim hiçbir neden yok.Hiç bir sorun yaşamadım.Ne sancı ne kanama.Gece kıpır kıpırken bir sabah uyandım ve artık hareket etmiyordu canım kızım.Sadece bu.Doğumda da dr hiç acı çekmemiş kızın hiçbir sorunu yok gözüküyor ve o kadar yeni kaybetmişsinki dedi durdu.Suyu falan çok berrakmış.Hiç azalmamış.Pespembe lokum gibiydi kızım bir gece beklemesine rağmen karnımda.Öyle kakasını falan bile yapmamış.Ölürken genelde sıkılıp yaparlarmış.Yani anlayacağın bir varmış bir yokmuş.İnanılır gibi değil.
canım benim hiçbir neden yok.Hiç bir sorun yaşamadım.Ne sancı ne kanama.Gece kıpır kıpırken bir sabah uyandım ve artık hareket etmiyordu canım kızım.Sadece bu.Doğumda da dr hiç acı çekmemiş kızın hiçbir sorunu yok gözüküyor ve o kadar yeni kaybetmişsinki dedi durdu.Suyu falan çok berrakmış.Hiç azalmamış.Pespembe lokum gibiydi kızım bir gece beklemesine rağmen karnımda.Öyle kakasını falan bile yapmamış.Ölürken genelde sıkılıp yaparlarmış.Yani anlayacağın bir varmış bir yokmuş.İnanılır gibi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?