• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ukumut sen ndn kaybettin bebeğini ya son haftada
çok acı olmuştur
acını deşmk istemem cnm sadece mrk ettim

arkadaşlar sizlere iyi geceler.ben kaçar uyumayı deneyeyim.sabah erken kalkıyorum.yarın görüşürüz.

dosyanı kapattırmışmıydın canım.
ewet cnm kapattırdım ama bzm sağlık ocağı çok ilgili bn hamileykende böleydi 15 gnde bir çağırıyolardı kalp atışlarını dinliyoduk nabız tansiyon bakıyolardı hep
kaybeddikten snrada aramaya dwm ediyolar:)
hemşise bni çok sewdi galiba:9:

ukumut sen ndn kaybettin bebeğini ya son haftada
çok acı olmuştur
acını deşmk istemem cnm sadece mrk ettim

canım benim hiçbir neden yok.Hiç bir sorun yaşamadım.Ne sancı ne kanama.Gece kıpır kıpırken bir sabah uyandım ve artık hareket etmiyordu canım kızım.Sadece bu.Doğumda da dr hiç acı çekmemiş kızın hiçbir sorunu yok gözüküyor ve o kadar yeni kaybetmişsinki dedi durdu.Suyu falan çok berrakmış.Hiç azalmamış.Pespembe lokum gibiydi kızım bir gece beklemesine rağmen karnımda.Öyle kakasını falan bile yapmamış.Ölürken genelde sıkılıp yaparlarmış.Yani anlayacağın bir varmış bir yokmuş.İnanılır gibi değil.

canım benim hiçbir neden yok.hiç bir sorun yaşamadım.ne sancı ne kanama.gece kıpır kıpırken bir sabah uyandım ve artık hareket etmiyordu canım kızım.sadece bu.doğumda da dr hiç acı çekmemiş kızın hiçbir sorunu yok gözüküyor ve o kadar yeni kaybetmişsinki dedi durdu.suyu falan çok berrakmış.hiç azalmamış.pespembe lokum gibiydi kızım bir gece beklemesine rağmen karnımda.öyle kakasını falan bile yapmamış.ölürken genelde sıkılıp yaparlarmış.yani anlayacağın bir varmış bir yokmuş.inanılır gibi değil.

çok kötü çokkk
allahım bi daha yaşatmasın öyle kötü şeyleri inş. Geçmiş olsun :50:

canım benim hiçbir neden yok.Hiç bir sorun yaşamadım.Ne sancı ne kanama.Gece kıpır kıpırken bir sabah uyandım ve artık hareket etmiyordu canım kızım.Sadece bu.Doğumda da dr hiç acı çekmemiş kızın hiçbir sorunu yok gözüküyor ve o kadar yeni kaybetmişsinki dedi durdu.Suyu falan çok berrakmış.Hiç azalmamış.Pespembe lokum gibiydi kızım bir gece beklemesine rağmen karnımda.Öyle kakasını falan bile yapmamış.Ölürken genelde sıkılıp yaparlarmış.Yani anlayacağın bir varmış bir yokmuş.İnanılır gibi değil.
:43::43::43: cnmm benim yaa melek kızın senin şefaatçin bak sela okunuyo şuan burda elimi açtım allaha yalwardım bana bnm gibi btn melek annelerine yardım et şifa wer bize allahım aynı acıları kmseye tekrar yaşatma
hayırlı sağlıklı ewlat nasip et bze isteyen we bekleyen herkese

senin bildiğim kadarıyla bir oğlun vardı değilmi allah ona uzun ömür versin.daha önce okumuştum ve çok üzülmüştüm.

mrb arkadaslar bende sizlerle aynı kaderi paylasıyorum hepinize cok gecmiş olsunn rabbim bidaha yasatmasın ins kimseye benimde 2.gebeligimdi 1.si düşükle sonuclandı 2.ciside kontrol esnasında kalp atıslarını durdugunu ögrendik 9haftalıktı genetige gitti bebegim sonucları cıktı crsmba kontrolüm var artık öona göre yolumuza devam edicezz.... bu arada benide isteye eklerseniz cok sevinirim

Allah'im sabrini versin cnm yaaa ben 2 bebegimide ilk 3aylik dönemde kaybettim bebegimi hissetiklerimi anlatmak mümkün degildi kimseyle muattap olmadim kac hafta.sen icini ferah tut vardir Allah'imin bi bildigi degil mi?benden sonra evlenenlerin cocuklari oldu dogum günü bile yaptilar benim adim "cocugu olmuyo"ya cikti.o acinin üstüne bide bunlarla ugrastim.bizi yine bizler anlariz.bak da gör yine mutlu haberlerini verceksin bizlere..korunma süresi ile ilgili dr ne dedi bilmiorum ama bunun ilaci yine bebek sahibi olmak benim psikologun dedigine göre..

arkadaşlar herkese çook ama çook geçmiş olsun ben bugun 25 gündür bebeğimi kaybettim ve kürtaj
oldum bugün 25 gündür kanamam az az dahada devam ediyo sizce normalmi
yoksa bi doktora gitsemmi bilen lütfen yazsın

Back