Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlar özele yazın tarihlerinizi ekliim başka bşy ne yzabilirim fikri olan warsa söleyin

cnm 19 nisanda regl olacam beklenen adetim ondan sonraki adetim ise yani beklenmeyen adetim ise 14 mayıs:)

oluyomu yaaa......

Son düzenleme:
kızlar bn şimdi çıkıyrm yemek hazırliim gene gelirim öpüyrm hepinizii

canım benim ukomut çanakkale(şimdilik) kaybedilen tarih:01.02.2011 38+1 beklenen adet tarihi:07.05.2011 eklersen sevinirim canım

arkadaşlar ne olur bırakmayın kendinizi, şimdi her zamankinden daha güçlü olmalısınız. yeniden tutunmalısınız hayata. Anne olmak için yeniden moral depolamalısınız. ben tam DÖRT kez yaşadım. çok umutsuzluğa düştüğüm oldu. ama inanın hiç bir yararı olmuyor. şimdi yeniden hayata tutnma zamanı. Allah hepinizin yardımcısı olsun. zor olanda hayır vardır unutmayın. biz seçilmiş kişileriz. bu bir imtihan . sabredin melek anneleri . bizlerde bir gün mutlu olcaz.

arkadaşlar bende 4 ay önce düşük yaptım 7 haftalıktı bebemız şimdi tekrar düşünmeye başladık inş hepimize nasıp eder allahım anne olmayı...

arzummm hg cnm nasılsın:)

hoşbuldum canım.... Sağol iyiyim sen nasılsın....

canım bence sonuç da ekle.....
beni de eklermisin bitanem....
istanbul-26-25.01.2011-15 hafta-2 Mayıs- veeeeeeeeee sonuç İNŞ

arkadaşlar bende 4 ay önce düşük yaptım 7 haftalıktı bebemız şimdi tekrar düşünmeye başladık inş hepimize nasıp eder allahım anne olmayı...
çok geçmiş olsun cnmm işlhh ne gzl korunma süresini atlatmısınız darısı bzlere
rabbim gönlüne göre wersin işlhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…