• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

İyi akşamlar arkadaşlar bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum çok şükür eşimde bende çalışan insanlarınız ewleneli 2,5 yıl oldu ve artık tamam bir bebek sahibi olmaya hazırız dedik ve denemelere başladık 5 ay sonra mutlu haberi aldık fakat kese görüldü ama canlanamadı ve kürtaj oldum bugün tam 1 ay oldu benden önce bu dönemlerden geçenlere sormak istiyorum regl niz ne zaman geldi benim adet düzenim tamdı 30 günde bir olurdum gene öyle olabilirmi diye düşünmüştüm.

yaş da varmış ben görmemiştim 34 yaşım yani pazar günü 34 olacak.Belki bebeklerimizin isimleri veya cinsiyetleri de eklenebilir ama zor mu olur bilmem ya da kaybediş sebebi.

canım benim eşim gecede kızımda uyudu tek başıma oturuyorum.eşim olmadımı uykumda kaçıyo öyle bakınıyorum.senin uykun niye kaçtı.
allah bağışlasın cnmm kızınmı warr kaç yaşında:)
bn yemekten snr brz kestirdim ya ondan erh uykum kaçtı

İyi akşamlar arkadaşlar bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum çok şükür eşimde bende çalışan insanlarınız ewleneli 2,5 yıl oldu ve artık tamam bir bebek sahibi olmaya hazırız dedik ve denemelere başladık 5 ay sonra mutlu haberi aldık fakat kese görüldü ama canlanamadı ve kürtaj oldum bugün tam 1 ay oldu benden önce bu dönemlerden geçenlere sormak istiyorum regl niz ne zaman geldi benim adet düzenim tamdı 30 günde bir olurdum gene öyle olabilirmi diye düşünmüştüm.

iyi akşamlar cnm ben 11 martta kürtaj oldum hala regl olamadım korkuyorum bende

iyi akşamlar geçmiş olsun.genelde kaybettiğin gün adetin ilk günü olarak sayılıyo ve normal gününde olabiliyosun.benim 33 gün sonra olmuştu.

ii akşamlar hg cnmm
çook geçmiş olsun öncelikle walla cnm bnmde 28 gn oldu kanamam bile bitmedi henüz ama 30 40 gn snr adet olunabiliyomuş bnde hnüz tam bilmiyrmm
yaş da varmış ben görmemiştim 34 yaşım yani pazar günü 34 olacak.Belki bebeklerimizin isimleri veya cinsiyetleri de eklenebilir ama zor mu olur bilmem ya da kaybediş sebebi.
olur aslında bnde düşündüm ama erken haftalarda kaybeden arklar war ya ondan yazmadım isim fln işlhh gelecek bebeklerimizin yazıcam

Yaaa galiba tekrar bebek istemekten önce ilk regl yi beklemek daha kıymetli oldu.Benim kürtaj sonrası acaba canlanamama sebebi nedir diye hem hastanenin patolojisine hemde özel tanı merkezine gönderdik patoloji sonucu bi şey değil zaten ama tanı merkezinin sonucuda bugün geldi tabi anlayabilene aşk olsun yarın doktoruma danışcam belki cumarteside tekrar yüz yüze görüşme istiycem hem muayene etmesini istiycem bakalım regl i için bi fikir verir mi acaba ?

sağol canım.20 aylık.6 sene sonradan gelen süpriz oldu.bende yemek yapman ne kadar uzun sürdü düye düşünmeye başlamıştım zaten.
maşallaah kızına cnmm allaha emanet daha kzın
arzualagül korkma cnmm olursun bugün yrn aramızda çok yok

ARZUALAGULACAR

n__a__z

çook geçmiş olsun öncelikle walla cnm bnmde 28 gn oldu kanamam bile bitmedi henüz ama 30 40 gn snr adet olunabiliyomuş bnde hnüz tam bilmiyrmm

ayseiremsu

iyi akşamlar geçmiş olsun.genelde kaybettiğin gün adetin ilk günü olarak sayılıyo ve normal gününde olabiliyosun.benim 33 gün sonra olmuştu.

ARKADAŞLAR YAZDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH HAYIRLI ZAMANINDA REGLİ LERDE GELİR VE RAHATLARIZZZZZZZZZZ

Back