ewet cnm ilk sayfaya taşıdık listemizi tmm cnm yaziim:)
tatlım bende 26 yaşındayım söylemesi ayıp :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım bende 26 yaşındayım söylemesi ayıp ekleyebilirsin![]()
eee kızlar susmayın anlatın bşler uykumda yok bu gece yaa![]()
allah bağışlasın cnmm kızınmı warr kaç yaşında:)canım benim eşim gecede kızımda uyudu tek başıma oturuyorum.eşim olmadımı uykumda kaçıyo öyle bakınıyorum.senin uykun niye kaçtı.
İyi akşamlar arkadaşlar bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum çok şükür eşimde bende çalışan insanlarınız ewleneli 2,5 yıl oldu ve artık tamam bir bebek sahibi olmaya hazırız dedik ve denemelere başladık 5 ay sonra mutlu haberi aldık fakat kese görüldü ama canlanamadı ve kürtaj oldum bugün tam 1 ay oldu benden önce bu dönemlerden geçenlere sormak istiyorum regl niz ne zaman geldi benim adet düzenim tamdı 30 günde bir olurdum gene öyle olabilirmi diye düşünmüştüm.
İyi akşamlar arkadaşlar bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum çok şükür eşimde bende çalışan insanlarınız ewleneli 2,5 yıl oldu ve artık tamam bir bebek sahibi olmaya hazırız dedik ve denemelere başladık 5 ay sonra mutlu haberi aldık fakat kese görüldü ama canlanamadı ve kürtaj oldum bugün tam 1 ay oldu benden önce bu dönemlerden geçenlere sormak istiyorum regl niz ne zaman geldi benim adet düzenim tamdı 30 günde bir olurdum gene öyle olabilirmi diye düşünmüştüm.
ii akşamlar hg cnmmİyi akşamlar arkadaşlar bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum çok şükür eşimde bende çalışan insanlarınız ewleneli 2,5 yıl oldu ve artık tamam bir bebek sahibi olmaya hazırız dedik ve denemelere başladık 5 ay sonra mutlu haberi aldık fakat kese görüldü ama canlanamadı ve kürtaj oldum bugün tam 1 ay oldu benden önce bu dönemlerden geçenlere sormak istiyorum regl niz ne zaman geldi benim adet düzenim tamdı 30 günde bir olurdum gene öyle olabilirmi diye düşünmüştüm.
olur aslında bnde düşündüm ama erken haftalarda kaybeden arklar war ya ondan yazmadım isim fln işlhh gelecek bebeklerimizin yazıcamyaş da varmış ben görmemiştim 34 yaşım yani pazar günü 34 olacak.Belki bebeklerimizin isimleri veya cinsiyetleri de eklenebilir ama zor mu olur bilmem ya da kaybediş sebebi.
allah bağışlasın cnmm kızınmı warr kaç yaşında:)
bn yemekten snr brz kestirdim ya ondan erh uykum kaçtı
iyi akşamlar cnm ben 11 martta kürtaj oldum hala regl olamadım korkuyorum bende
maşallaah kızına cnmm allaha emanet daha kzınsağol canım.20 aylık.6 sene sonradan gelen süpriz oldu.bende yemek yapman ne kadar uzun sürdü düye düşünmeye başlamıştım zaten.