cnmm bnmm çok geçmiş olsun
bnde 18 martta doğum yaptm bnm hikayemide okumuşundur
allah bzlere sabır wersin cnmm
ama bu sefer brz bekle derim ben 3 ay korunmalısın dr ne dedi bu konuda?
bu zor gnleri atlatıcaz hepberaber çnkü bzleri en ii bz anlıyoruz...eşinin işi için geldin herh istanbula olsun brbirinize destek olun cnmm
daha çok yeni ewliliğin oyzden hç endişelenme mutlu hbrler alıcaz burda birbirimizdeen o gnler çokçabuk gelsin istiyorum sadceee...
olsun cnm ya en azından eşin yanında peki eşinin aileside ordamı kminiz war başka istanbuldaevet tatlım okudum çok geçmiş olsun sana da doktor 3 ay korun dedi ama benim daha daha uzun bir zaman korunmam lazım
eşimin işi yüzünden geldim bu cehenneme de bir an önce gitmek istiyorum
bu sıkıntının içinde bide yalnızlık çekiyorum
24 saaat oturup düşünmekten kafayı yicem
olsun cnm ya en azından eşin yanında peki eşinin aileside ordamı kminiz war başka istanbulda
bak yalnız değilsin bzler warızz
adanaya gitme ihtimaliniz yokmuu
evet tatlım okudum çok geçmiş olsun sana da doktor 3 ay korun dedi ama benim daha daha uzun bir zaman korunmam lazım
eşimin işi yüzünden geldim bu cehenneme de bir an önce gitmek istiyorum
bu sıkıntının içinde bide yalnızlık çekiyorum
24 saaat oturup düşünmekten kafayı yicem
cnm benim ya sende arada ziyarete gidersin adanaya napalım hayat yaşam şartlarıı alışmamaız lazıımeşimin ailesi de yok
istanbulda abim var ama karşı tarafta gitmek 3 saat sürüyo
abimle eşi öğretmen
okuldalar ikiside haftasonu da ben gidemiyorum yani burdalar ama görüşemiyoruz
bu lanet şehhirde bi yerden bi yere gitmek bela eziyet
adanay gitme ihtimalimiz yok malesef ama dün eşime vasiyet ettim ben ölünce beni adanaya gömmezsen hakkımı helal etmem dedim
eşimde akşehirli
sen artık benimsin benim yanımda olacaksın adanaya filan gömmem diyor
dedim yaşarken hasretim adanama bari ölünce orda yatayım
deme öle memleketime yaa :)) bende senin gibiyim arzucum ne b enim ailem ne de eşimin ailesi burda değil. hiç kimsem yok burda 11 ay oldu bende sıkıntıdan patlamak üzereyim. kendimi sürgün edilmiş gbi hissediyorum. sen en azından her şekilde gelişmiş bi şehirdesin. ben ilçede oturuyorum.istanbuldan sonra böle bi yerde yaşamak inan çok zor. sağlık konusunda bile geri burası. daha yeni 4 ay önce ilk özel hastanesi açılmış. burda herkes bursaya gidiyor. benim kanamam olduğu için mecbur o kadar yolu çekmemek adına burdaki dr. ların eline kaldım. topu tupu zaten 4 k. doğumcu var. hepsi birbirinden daha çok sabıkalı. ben en kötünün içinde iyisini seçip gittim ama gitmez olaydım. hiç bişey yapmadı hiç yatacaksın dinleneceksin bile demedi. kürtajımıda beni 4 saat kanamalı bekletip 4 saat sonra canlı canlı kürtaj yaptı.. ben eşimle beraber olurken bile aklıma ilk zamanlar hep o kürtaj geldi. yani canım şükret lütfen en azından elinin altında herşeyi olan bi yerdesin. bulunduğum yerde bi alışveriş merkezi bile yoktu ben evlendiğimde . şimdi inşaat halinde yapılıyor. sen düşün yani . bu devirde olmayan yermi kaldı...
cnm benim ya sende arada ziyarete gidersin adanaya napalım hayat yaşam şartlarıı alışmamaız lazıım
zaten sen o dr hikayesini anlattın ya hiç bi güç beni tutamaz psikopat damarım tuttu bırakın beni katil olacam dedim
ben eşimle birlikte bile olamadım bacağıma dokubnuyor ağlıyorum kürtajda da bacağıma dokundular elleme filan diye ne yapsa o lanet odada da böyle yaptılar öyle yapma diyorum çok kalktım yataktan öyle ama kürtajın bana tek faydası oldu
kürtaj öncesinde çok acı çekiyordum ilişkiye girerken
şimdi o ağrı yok
çok darmış rahim açıldı galiba
ben daha bişey olmadan adama acıyacak diiyip durdum. ne bilim ben böle içimde yaralar oluşmuş gibi geliyodu. ilk wc yi acıyacak zannedip akşama kadar tutmuştum. en son anneme dedim ki anne ben ne zaman wc ye gidebilirim. o da safım anlamadı niye bana soruyosun dedi. dedim şimdi yara yanacak ya ne zmana kadar daha tutucam. amaa safım işte annem dediki kızım ne yarası yap tuvaletini yok yara mara acımaz dedi. bende yaptım gerçekten yanmamıltı ama ben hala yara olmadığına inandıramadım kendimi. hani her yaptığını görünce adamın ooo orda ne işler yaptı nasıl yara olmaz diye düşündüm. eşimle bi müddet sorun yaşadık işte adam tam yapacak ben yatakta kaçabildiğim kadar öteye kaçmışım. zavallım beni kendine çekmekle uğraşıp durdu uzun bi süre.. ama o dr. allahından bulsun benim yaşadığım acının aynısını yaşayamaz belki ama ona da diri diri başka operasyonlar yapsınlar inşallahh
bz hala yaşayamadık ilişki hem bn korkuyorum çok hmde kanama bitmedi ya 28 gn oldu e bunun 15 20 gnde öncesi war üzülüyom bazen kocişime yaaben daha bişey olmadan adama acıyacak diiyip durdum. ne bilim ben böle içimde yaralar oluşmuş gibi geliyodu. ilk wc yi acıyacak zannedip akşama kadar tutmuştum. en son anneme dedim ki anne ben ne zaman wc ye gidebilirim. o da safım anlamadı niye bana soruyosun dedi. dedim şimdi yara yanacak ya ne zmana kadar daha tutucam. amaa safım işte annem dediki kızım ne yarası yap tuvaletini yok yara mara acımaz dedi. bende yaptım gerçekten yanmamıltı ama ben hala yara olmadığına inandıramadım kendimi. hani her yaptığını görünce adamın ooo orda ne işler yaptı nasıl yara olmaz diye düşündüm. eşimle bi müddet sorun yaşadık işte adam tam yapacak ben yatakta kaçabildiğim kadar öteye kaçmışım. zavallım beni kendine çekmekle uğraşıp durdu uzun bi süre.. ama o dr. allahından bulsun benim yaşadığım acının aynısını yaşayamaz belki ama ona da diri diri başka operasyonlar yapsınlar inşallahh
ben daha bişey olmadan adama acıyacak diiyip durdum. ne bilim ben böle içimde yaralar oluşmuş gibi geliyodu. ilk wc yi acıyacak zannedip akşama kadar tutmuştum. en son anneme dedim ki anne ben ne zaman wc ye gidebilirim. o da safım anlamadı niye bana soruyosun dedi. dedim şimdi yara yanacak ya ne zmana kadar daha tutucam. amaa safım işte annem dediki kızım ne yarası yap tuvaletini yok yara mara acımaz dedi. bende yaptım gerçekten yanmamıltı ama ben hala yara olmadığına inandıramadım kendimi. hani her yaptığını görünce adamın ooo orda ne işler yaptı nasıl yara olmaz diye düşündüm. eşimle bi müddet sorun yaşadık işte adam tam yapacak ben yatakta kaçabildiğim kadar öteye kaçmışım. zavallım beni kendine çekmekle uğraşıp durdu uzun bi süre.. ama o dr. allahından bulsun benim yaşadığım acının aynısını yaşayamaz belki ama ona da diri diri başka operasyonlar yapsınlar inşallahh
ben aynı acıyı 3 kez yaşadım canım.ama bu 3. çok koydu.halen o gece aklımda.günlerce ağladım.ama ne fayda.
kimimiz 2 kmimiz 3 alah bi daha yaşatmasın giden gelmiyor geri
kimimiz 2 kmimiz 3 alah bi daha yaşatmasın giden gelmiyor geri
kızlaar wallahi yaptım şükür listeyi fikri olan warmı başka bşy ekleyeyimmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?