hg cnmm aramızaaaBende sizdenim
nasip belli olmazz bnm amcamın 2 tane ikiz kızları war meselaaa:))teşekkür ederim cnm hayırlısı olsun hakkımızda tabiki.kürtajdan sonra doktora bir daha ikiz olabilir mi diye sordum,tuhaf tuhaf baktı önce sonra da ikiz gebelik her zaman risklidir tek tek olsun sorunsuz olsun dedi.korkunda haklısın,bende endişeliyim ama napayım ikiz bebekler çok harika geliyor:/
hg cnmm aramızaaa
HOŞBULDUK CNM
Bende sizdenim
canımmm seni gördüğüme çok sevindim. nasılsın? toparlanabildin mi biraz? gittin mi ailenin yanına?
bende çok sevindim seni gördüğüme cnm ama keşke böyle bir yerde kimse karşılaşmasaydı kimse böyle bir topik açmak zorunda kalmasaydı
ben hala toparlanamadım 8 kilo verdim bir ayda
hala çok kötüyüm
gece uykusunu kaybettim
leyla gibi geziyorum avare avare
adanaya daha gitmedim
halkim çok kötü beni görsünler istemiyorum
toparlanınca gidecem
ben hala regl olmadım sence neden ya(
aynen bende öyle yatağa yatamıyorum dönmekten kaburgalarım batıyor artıkcanım inan bütün gün ağladım bende. tam susmuştum senin yazın yine içimi yakıp geçti..gece uykusu bendede yok. dün öğlen 11 gibi yattım akşam üstü saat 18 de kalktım ve hala daha hiç yastığa başımı koymadım. böle yapınca en azından bir sonraki gün pestilim çıkıyor yatağa yatar yatmaz uykuya dalıyorum. yani anlayacağın 2 günde bir uyuyorum. daha iyi oluyor yatakta dönmektense.. ne olur zor biliyorum ama toparlanmaya bak .. hem bedeninde hem ruhunda daha derin yaralar açma..bende kaybedeli tam 54 gün oldu. bende ilk kez bu hafta sonu gidicem ailemin yanına.. bana kalsa yine gitmezdim aslında ama annemler çok ısrar ettiler artık iyice eve kapandın olmaz böle diyip duruyorlar.bende kırmadım gidiyorum yarın. canım ben tam 48 yada 49 gün sonra oldum adetimi. bugünde son günü. bende çok tedirgin olmuştum hatta dr. ilaç vermişti ama kullanmak istemedim. inatla kendim olacam dedim. çok şükür sonunda geldi.. sende sıkma canını stres yapma olursun. sıkıntıdanda olmuş olabilir hormanlaında düzelmemiş olabilir biraz daha bekle bence..
aynen bende öyle yatağa yatamıyorum dönmekten kaburgalarım batıyor artık
gözyaşı desen hiç kurumadı
iş başvuruları yapıyoruım adanaya gitmemek için
ama artık ben gitmezsem annem gelecek galiba
çünkü her konuşmamızda sende kötü bişiler var söylemiyorsun diyor
nette bi defa karşılarına çıktım annem şok geçirdi
o yüzünün hali ne öyle diye
çok renklendi yüzüm çektiklerim sayesinde
yüz sapsarı gözaltları mosmor
dudakta kan denen bişey yok
toparlayamıyorum ne yapayım olmuyor işte 2 kez yaşadım aynı şeyi
kolay olmuyor toparlanmak
bilmemmi ya bende hala toparlanamdım herkes cok mutlu ben mutsuzum gibi geliyor bilmiyorum herşey boş hiçbişeyden zevk alamaıyorum sizler nasılsınız
aynen bende öyle yatağa yatamıyorum dönmekten kaburgalarım batıyor artık
gözyaşı desen hiç kurumadı
iş başvuruları yapıyoruım adanaya gitmemek için
ama artık ben gitmezsem annem gelecek galiba
çünkü her konuşmamızda sende kötü bişiler var söylemiyorsun diyor
nette bi defa karşılarına çıktım annem şok geçirdi
o yüzünün hali ne öyle diye
çok renklendi yüzüm çektiklerim sayesinde
yüz sapsarı gözaltları mosmor
dudakta kan denen bişey yok
toparlayamıyorum ne yapayım olmuyor işte 2 kez yaşadım aynı şeyi
kolay olmuyor toparlanmak
biliyorum canım ben ilk kez yaşıyorum ve ne acılar çekiyorum seninki gerçekten daha çok daha zor. ama ne yapalım bu da allahtan işte. annenler bilmiyormuydu senin..ben desem boş biliyorum göz yaşın kurumayaccak ama sağlığına dikkat etmek zorundasın. canım araştırma yaptırdın mı neden olduğuna dair..bana şu an çok zormuş gibi geliyor ama inan bana bizlerde anne olucaz.. allahım bizede nasip edecek inan banaa. dr. hiç sordun mu adet gecikmeni..
tramva hala devam ediyor en şiddetlisinden hemde
sürekli psikopata bağlıyım
acını bitirmez elbette ama sana hafifletecek bir yöntem söyliyeyim sürekli abdest al abdest almasam çat diye çatlarım galiba bu psikolojiylebiliyorum tek bebeğini kaybeden ben deilim ama sanki ömür boyu hep ruh halim böyle olacak gibi geliyor inanın yardım almaya başladım allahım yine gebelik nasip ederse korkularımı şimdiden yenebilmek adıma umarım yararını görürüm
ailemin haberi vardı cnm da bu kadar etkilenebileceğimi düşünmediler galiab
çünkü ben fazla kıpır kıpır gülüşüyle apartmanı inleten muzip şen şakrak biriydim
patoloji sonucu temiz çıktı genetik incelemeye gerek duyulmadı
ben karşıda kürtaj oldum özelde dr çok uzak yani bana
başka bi dr gitmek zorundayım ama içimden dışarı çıkmak bile gelmiyor
hatta randevu bile aldım ama gitmedim
sen ne kadar korunmayı düşünüyorsun cnm
ya walla çok istiyorum liste oluşturmayıda beceremedim ki...nazcım noldu bizim şu liste işi canım bir bilen çıkmadı mı?
Ben de hiç anlamam ki böyle şeylerden
bi oluşturabilsem ben zateen....listeye beni de ekleyin kızlar inş. bu ayki adetimden sonra calışmalara başlıycaz
inşallah tekrar güleceksin tekrar kıpır kıpır olacaksın ama inşallah apartmanı inleten bu sefeer senin afacanın olacak.. karşıda derken anadolu yakasında değilmisin sen? bende daha ilk kez 20 şubattan sonra geçtiğimiz h.sonu çıktım dışarı. yemek yemeğe gittik eşimle gittiğimiz yerde tek yanında çocuğu olmayan bizdik. milletin masalarına acaba bizim gibi çocuksuz olan varmı diye bakmaktan gittiğimden hiçbişey anlamadım.hamilelerle karşılaşıcam diye ödüm koptu görmeye tahammülüm yok. karşı komşumuzun yeni bebeği oldu. ben bebeğimi kaybettiğimde onun oğlunun tam 40 günü dolmuştu. yatak odasından her gece bebeğin sesini duymaktan bıktım.o ağladıkça benimde ağlayasım geliyor.maşallah öle bi ses varki bide hiç susmadan ağlıyor deliricem zannediyorum. bu kabus olmalı diyorum. ama olmuyor bu bi gerçek malesef. canım dr. 2 ay korun dedi bana fakat benim regliyide sayarsam bugün 54 gün oldu yani artık korunmak istemiyorum bakalım denicez bu ay itibariyle ben hemen olacağını sanmıyorum yani diğeride baya bekletmişti..
evet cnm ben anadoludayım da karşıya gittim orda abim var o beni özelde ameliyat ettirdi
hamileleri hiç sorma nereye kafamı çevirsem hamile birini görüyorum
ki en yakını karşı dairem hemen burun buruna 6 aylık hamile
apartmanda 4 tane daha var galiba sürekli görüyorum
reklamlarda var hamile kadınlar filan
kendime bi tane elbise almıştım ve sadece hamileyken giymiştim onu
şimdi onun başına neler geldi tahmin bile edemezsin
hamile kalmaktan çok korkuyorum artık
uzun bi müddet korunurum galiba ben
ya walla çok istiyorum liste oluşturmayıda beceremedim ki...
bi oluşturabilsem ben zateen....
arzucum bz tanışmıyoruz ne geçti başından anlatmak istermisin??
cnmm bnmm çok geçmiş olsunah nazcım ah neler geçmedi ki daha evleneli 5 ay oldu ama çok şeyler geçti ailemi adanada bırakıp allahın cezası istanbula geldim bir başıma
ilk bebeğime ilk gecemde hamile kalmışım
hamile olduğumu öğrenmemle düşük yapmam 20 gün sürdü ilk bebeğimi 31 aralık ta kendiliğinden gecenin bi yarısı tek başıma yatakda düşürdüm ve günlerce yatak odamın kapısına bile yaklaşamadım düşüğün arkasından hiç regl olmadan yine hamile kaldım 2,5 aylık olmuştu ki kalp atışları durduğu için kürtaj oldum 11 martta o gün bugündür de depresyondan çıkamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?