Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım benimde ilki düşük oldu 4 ay sonra hamile kaldım tekrar bu saferde kalbi durdu tatlım aynı seyleri yaşamısız sen testlerini yaptırdınmı peki (genetik)

canım benimki 2,5 aylıktı yani seninkiler gibi değil daha minnacıktı bebişlerim ve kalbi durdugu iin kürtaj olmak zorunda kaldım allahım bidaha yasatmasın
çok geçmiş olsun cnmm
amiiin....
kanaman ne kdr sürmüştü cnmm bnm halaa bitmedii adet ne zmn olucaam??

nazcımmmmmmm bitanemmmmmm canımmmm benimmmmm.

ikizlerini kaybettiğini Duyunca o kadar çok üzüldüm ki.... İçimde bişeyler yandı.... Yani tarifi imkansız bi his... Çok üzüldüm. Allah sabır versin... Bizim topicten bu acı ile ayrılan ilk ben oldum... Seni çok iyi anlıyorum...Allah sabrını veriyor ....

Bana dr bi ay korunma verdi.. 25 ocakda aldılar kuzumu... 25 Şubat da adet oldum... Ve 1 aydan sonra tekrar denedik. Geçen ay da düşük olmuş... Yani değer yükselmeden düştü..

Bakalım bu ay kısmetse inş olur.. hayırlısı ve sağlıklısı olsun inş canım..

Son düzenleme:
canıııım ewet sen bzi yakıp gitmiştin çok üzülmüştüm sana ama herşey allahtan bnmde başıma geldiallahım daha beterinden korusun hepimizii
yaaa snr düşükmü yaşadıın?? allahım bzi sınawdan geçiriyo cnmm hiç moralini boozmaa bebeğin bu kez sana sımsıkı tutunr işlhh
bana 3 ay korunma dediler ama bn bu süreyi bira uzatıcam cnm 4 5 ay korunucaz çok zor gnler yaşadım çnküü haladaha yaşıyorum kanamam hala bitmedii
ne diim allah bidaha yaşatmasıın

Son düzenleme:

Gerçekten çok büyük talihsizlik olmuş.Çıkacak sonuçlar senin bundan sonraki sağlıklı hamileliğin için çok önemli ve gerekliydi.
Seni üzmeyeceksem sormak istediğim bir şey var.Bebekleri hastane mi defnetti?Nerede olduklarını biliyor musunuz? Hastanenin uygulaması nedir?

öncelikle çok geçmiş olsun nazcm,Allah sabır versin istediğiniz zamanda da sağlıklı bebekğiniz olur inş.yazmadan geçemedim ben de 17 martta,sizden bir gün önce yani, ikiz bebeklerim kürtajla alındı.en başından beri riskli bir gebelikti.biri 6 haftalıkken gelişimi durdu,diğeri de 9 haftalıkken kalbi durdu...riskli gebelik olduğundan hep hazırlıydık ama ikiz bebeklerim olması için çocukluğumdan beri dua etmişimdir en zoruma giden de bu oldu...doğal yolla olmuştu,yine dua ediyorum ve istiyorum yine ikizlerim olur ve sağlıkla doğarlar...dün adet görmeye başladım,yaz sonu gibi tekrar düşünüyoruz kısmetse...Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip eder inşaallah...

çok haklısın cnmm bzleri en ii bzler anlarız hiç kmse anlayamaz eşlerimiz bilee allahın en kısa zmnda önce sze snr bize sağlıklı evlat nasip etsinn

haklısın canım ama erkekler böyle durumlarda daha fazla etkileniyor.eşim bir hafta sürekli benden kaçtı .ben beni suçladığını düşündüm.sonra öğrendimki yüzüme bakamadığını bu bebeği ben istedim benim yüzümden bu acıları çekiyor diye düşünmüş .4ay geçmesine rağmen sarılırken elini karnımın üzerine getirmiyor.benim üzülmemem için hiç bu konuda konuşmuyor.ama biz kabullenemesekte bu bizim gerçeğimiz....

ewet hastane defnetti bilmiyorum nerede olduklarını yani hastane kaynaklar mezarlığına 21 mart günü gömülmüş kağıtlarını gösterdiler

saol cnmm sanada çok geçmiş olsun ikiz gebelik herkese nasip olmaz bz bunu taddık ama yaşayamadık allahım bidaha yaşatmasın işlhh sizede bidaha gönlünüze göre wersin işlhh
ewet 1 gn arayla yaşamışız ama bnm hala kanamam bitmedi sen adet olmuşsun?bn ne zmn olcam yaaa kaç ay korunma werdi dr gerçi bzde yazın sonuna düşünüyrz
aslında bnm eşimde öleydi son zmnlar eli hep karnımda duruyodu bebeğimi kaybettikten snr elini nereye koyacağını şaşaırdı sarılınca ama karnıma koymadıı hiçya gerçekten zor gnler yaşadık allah kmseye bzede aşatmasın bidaha

merhaba kızlar..topiğinizi baştan sona okudum,kimi zaman ağladım kimi zaman içimin yandığını hissettim..içinizden sadece Naz'ı tanıyorum,ikiz anneleri topiğinden ama inanın hepiniz için dua ediyorum.Allah'ım tekrar sağlıklı bebekler nasip etsin sizlere İnşallah..Cennetteki melekleriniz kardeşlerini yollasınlar tez zamanda..

merhaba firdos
amiin cnmm azına sağlık hep dua et bzleride aklından geçir...

canım benimde ilki düşük oldu 4 ay sonra hamile kaldım tekrar bu saferde kalbi durdu tatlım aynı seyleri yaşamısız sen testlerini yaptırdınmı peki (genetik)

henüz yaptırmadım yaptıracam mutlaka doktorum biraz dinlenip öyle gelmemi istedim birde pıhtılaşma testi yapacaklarmış sen yaptırdın mı peki ?

amin canım allah kimseye yaşatmasın eşim beklemek istedi bende ona bıraktım düşüğü yeni yaşadım 1buçuk oldu daha yeni yaşadım

omuzumda başın eksik
yatağımda kokun
tenimde tenin eksik
gel de bir dokun

gecelerden uykum eksik
yüzde tebessüm
elimde elin eksik
yaşlı hep gözüm

ne olur dön geri
sevindirme elleri
boz bu mühürlü
kara büyüleri

SENSİZ OLMAZ
SENSİZLİK ANLATILMAZ
hep eksik diyorum ya
o bile az....

cnmmmmm bu şarkı demi yoksa şiirmi??

bşy olmadı dimii

cnmmmmm bu şarkı demi yoksa şiirmi??

bşy olmadı dimii

şarkı canım dinle istersen enbe orkestrası mustafa ceceli...dinleeee mutlaka. aslında bişey olmadı belkide olduuu.. ama ne olur böle düşündüğüm için kızmasınn kimse. şimdi arkadaşım aradı .. evlilik tarihlerimiz arasında 1 hafta vardı. 2 aylık hamileymiş.. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.aklımdan bi saniye bile kötü bişey geçirmedim. ama içim bi tuhaf oldu. üzüldüm yani. ama o hamile diye değil. kendime üzüldüm. aslında sizlerden saklayamıcam ben kıskandım. kötü bişey dimi bu. ama inan göz yaşlarım durmuyor. durduramıyorum. asla kötü bişey gelmiyor aklıma. çünkü acısını çok iyi biliyorum allah düşmanıma bile vermesin diye dua ediyorum. ama ne bilim şimdi onun yerinde olmak istedim. kıskandım açıkçasııı.bu hafta sonuda istanbula ailemin yanına gidicem mutlaka karşılaşırız da. üffff ben kötü bişey yapmıyorum dimi yardım edinn..

cnmm bnmm çok normal insan ister istemez o duyguları yaşıyor
bnmde çok yakın bi arkadaşın haftaya doğurcak aramızda tam 3 ay wardı hamileleiğimizde çok heyecanlıydık hep beraber alışweriş yaptık snr bn böle olunca ona bakamıyorum karnına bakamıyorum hele bide 2 n önce birlikteydik haftaya doğum war dedi içim cız ettii
acımız çok yenii belkide ondandır cnmm taabiiki çok sewiyorum eminim bebeğinid çok sewicem ama bzleri kmse anlayamaaz
ztn kıskanmıyorum diyenede inanmam been.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…