Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım buldum şarkıyı dinliyoruum sensiiz olmazz senszliik anlatılmaz hep eksik diyorum ya o bile azzzzzz

canım inan içimi rahatlattın. öğrendiğimden beri kendime kızıp duruyorum.kötü bişey yapıyormuş hissine kapılıyorum.bide ne bilim böle hemen sölemesi hemde hiç sıkılmadan beni üzdü. tabi onuda anlamak lazım o benim be bizler gibilerin neler yaşadığını nerden bilsin. allahım hiçte öğretmesin hissettirmesin yaşadıklarımızı. ama duramıyorum ağlamaktan başka hiç bişey yapamıyorum. 54 gün oldu hergün günleri saymaktan yorulmadım ben.benim bebeğim ufaktı ama her sabah uyandığımda ilk aklıma o geliyor. acaba bidaha yine içimde bi can hissedebilecekmiyim diyorum. ama inan daha önce hamile kalmak hamile kalmaya çalışmak oyun gibi geliyormuş insana. ama onu içinde hissedince başka bambaşka bi hal alıyor insanı. ben yine içimde hissetmek istiyorum. güne onun varlığını bilerek uyanmak istiyorum. bebeğim için yine herşeye dikkat etmek istiyorum. yaaa ben anne olmak istiyorummm. hemde çook istiyorumm.

taşkııır benide ağlattın cnmmm yaaa

olucaz tabii bzde anne olucaz bzde o gzl duyguyu bi gün tadıcaz allahım bzlere hayırlı gzl ağlıklı ewlat nasip edicek işlhhh
bak inan bana o gzl müjdeli hbri önce sen bana snrda bn sana wericeem tabbiki bu gzlerimizi unutmucaz sol yanımız hep acıcak ama bebeklerimiz bzm acılarımızı dindirecek işlhh bn çok inanıyoruum

Yok bir sitemim hayatta herşey kısmet soldu gençliğim ömrümü aşkla ziyan ettim ağla gönlüm nasip değilmiş vuslat rahat uyu annem sana hakkımı helal ettiim....

şarkı nasıl canım beğendin mi?
inşallah inşallah değin gibi olması için bol bol dua ediyorum. allahım bizi dünyanın en güzel duygusı-undan mahrum bırakmasın. bizim boynumuzu bükük bırakmasın. bizide anneliğe layık görsün. eşlerimizide babalığa. bize emanet olarak yollayacağı yavrularımızı hayırlısıyla yollasın. onun bize emanet ettiği evlatlara kendi canımız gibi bakacağımızdan emin olsun. ben hep dua ediyorum allahım kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımız uzun ömürlü olsunlar...senide üzdüğüm için kusura bakma ama bugün çok doluyum .. böle sokaklara çıkıp acımı dindirin diye bağırasım geliyo. ama acımı acılarımızı alllahımızdan başka kimse dindiremez bunuda biliyorum. biraz önce mutfakta yere çöküp yalvardım alllahıma. bağıra bağıra ağladım. allahım yardım et bana yardım et dayanma gücü ver. böle ağlayınca bile korkar oldum. allahın gücüne gidecek diye. benden daha büyük kayıplar yaşayan sizler varsınız. daha kötü acılar yaşayan insanlar var. allahım onlardan korusun bizi. ama elimde değil bazen daayanamıyorum. günaha girmekten korkuyorum. tek dileğim allahım bana bu acımı unutturmasın. bu acıyı unutturacak başka acılar vermesin..

miiin cnmm ne gzl dua etmişsin allahım sesimizi duysun işlhh...
seni çok ii anlıyrm bnde senin gibiyim çnkü kmse yokken hıçkıra hıçkıra ağlıyorum eşim annem gelince susyorum onlarıda üzmemek için acımı bile yaşayamadım bn...
allah tekrar yaşatmasın işlhh ewet cnmm ne kötüler war bn sendende kötüyüm ama bnden kötüleride war allh onlara güç wersin bebeğinin hareketlerini hissediyodum ben onları çok özlüyorum karnımı çok özlüyorum çnkü ikiz olduğu için çok büyümüştü hamile kıyafetlerimide özlüyorum herşeyi çok özlüyrm ama sabredicez şu zor gnleri atlatıp tekrar o gzl gnlerimize geri dnücez işlhh

ha bide şarkı süpeeeer...
buarada sen kaç yaşındasın we kaç yıllık ewlisin cnm?ne kdr korunucaktınız sölediysen unutmuşum

Son düzenleme:
arkadaslar bana cevap yazarsanız sevinirim be 3 ay once 6 haftalık düşük yaptım kürtaj dan sonra reglilerim düzenli ama gögsümde hassasiyet olmuyor hiç sizlerde de oldumu

28 yaşındayım canım 1 yıl olacak ay başında evleneli.. ama inan evlenmeyi bile çocuk için istemiştim. yanlış anlama eşimi çok seviyorum allah onu başımdan eksik etmesin ama daha beklerdim ben yani sevgili olarak bi şikayetim yoktu ama yaş geçiyor diye hemen çocuk olsun diye evlendim o duymasın tabiii :) reglim yeni bitmek üzere dr. 2 ay demişti ama biliyosun geç oldu benim regli 54 gün oldu bugün yani korunmayı düşünmüyorum hemen olmuyor benim zaten baya uğraşmıştık.. ben hamile kıyafeti giyemedim. 8 haftalıktı. kaybettiğimde. ben bursa inegöldeyim. ailem istanbulda. düşük yapmadan önce gündüz annemler gelmişti süpriz yapmışlar bana. annem hamile tulumu pantolonu bluz gömlek bebeğe kıyafet şirin mi şirin mama takımı falan almıştı. ama o gece o kadar ağrım vardıki yerimden kalkıp deneyemedim bile kıyafetlerimi. keşke bi kez giyseydim diyorum şimdi. o gece sabaha karşı kaybettim bebeğimi kıyafetleride annemlerle geri yolladım canım annem ne kadarda hevesle almıştı. ama gerçekten senin gibi giyip hareketlerini hissetseydim daha çok canım yanardı . allahım sana dayanma gücü versin gerçekten daha da zor. sen ne kadarlık evlisin bu ilk bebeklerinde dimi?

arkadaslar bana cevap yazarsanız sevinirim be 3 ay once 6 haftalık düşük yaptım kürtaj dan sonra reglilerim düzenli ama gögsümde hassasiyet olmuyor hiç sizlerde de oldumu

canım geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın. valla ben ilk reglimi oldum ama bende bi gün oldu bi gün olmadı hassasiyet. sana yardımcı olmak isterdim ama bende bilmiyorum.

walla hi cnm bn daha adet olmadım hiç ama eski düzel bozulabiliyormuş yani bnce normal

bn 25 yaşındayım we 4 yıllık ewliyim önce düşünmedik bebk hiç erken diye ewet cnm ilkti..
bnm annemde neler almıştı neler 1 bawul eşya eşimle bnde almıştık hep bide ikiside kızdı ya hep pembe battaniyeler neler neler annem ne war ne yok hepsini bn görmeden toplamış götürmüş
en çokda içimin yandığı o hamile arkadaşımla battaniye örmeye başlamıştık kenarlarına fisto almıştık bnm yarım kaldı örgüüm
annem onu bile almış bn görmiim diye Aarkadaşımda biirmiş fistosunu dikmiiş çook gzl olmuuş

ne garip ya acılar aynı hissedilenler aynı. yaşananlar ortak. ister 8 haftalık ister 22 haftalık ister 35 haftalık olsun. süreler farklı yaşananlar daha fazla belki ama acılar acının arkasındaan hissedilenler beklentiler temenniler aynı. sana deselerdi inanırmıydın bir battaniye bu kadar değerli bir fisto bu kadar can yakıcı olacak. ama oluyor işte. hayat ne garip. annemler içinde aldıkları 2 parça şey o kadar kıymetliki tekrar bana getirecekleri güne kadar sanki geride kalan çeyizimden bi parçaymış gibi saklıyorlar. alt tarafı kıyafet ne kadar önemli olabilir ki işte. başklarına anlatsak gülerler belki ama bizler birbirimizi hislerimizi çok iyi anlıyoruz.

ewet cnmm aynen öleee.....

nazcım,beklenen adet tarihin 18 nisan yani daha var.tahminimce gebeliğin gelişmişiliğine de bağlı rahim kendini ancak topluyo,senin olmaman normal.doktorum bana 40 50 gün içinde adet olmazsan gel,2 ay korun dedi.Rabbim yine ikiz nasip eder inşallah,doktor kontrolünde klomen bile kullanmayı düşünüyorum artık;o duygu bambaşkaymış...

:) cnmm yaa ilaç içme bnce bırak oluruna allah gönlüne göre weriri işlhh öle dua et hep
allah hayırlısını wersin bn ikiz gebelikten çok korkar oldum artıkk

:) cnmm yaa ilaç içme bnce bırak oluruna allah gönlüne göre weriri işlhh öle dua et hep
allah hayırlısını wersin bn ikiz gebelikten çok korkar oldum artıkk

teşekkür ederim cnm hayırlısı olsun hakkımızda tabiki.kürtajdan sonra doktora bir daha ikiz olabilir mi diye sordum,tuhaf tuhaf baktı önce sonra da ikiz gebelik her zaman risklidir tek tek olsun sorunsuz olsun dedi.korkunda haklısın,bende endişeliyim ama napayım ikiz bebekler çok harika geliyor:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…