Bi sorum var kızlar bu hamileliğin ilk zamanları ya hep aklıma düşük günü geliyor, korku içindeyim resmen. Rahatlamaya çalışıyorum, siz neler yapmıştınız rahatlamak için, nasıl düşünmüştünüz?
inşallah canım geçmiştir,ağrım filan yok ama görücez yarın...sağol canım iyi dileklerin için, kan pıhtılaşmasını bilmiyoruz var mı yok mu, test yapılmamıştı. Yine de verdi ne olur ne olmaz diye. Alıyorum bakalım.
Dumancım, umarım küçülmüş hatta tamamen geçmiştir canım..kızına da sana da Allah güç versin sağlıkla kavuşun birbirinize
canım hamileliği düşünme 1 kaç aylık korku düşünce degilki sag saglim kucana alasıya kadar devam ediyo kitap oku televizyon izle ben hala düşünüyom insan atamıyoda işde diizi falan izle biraz atlatırsın ........kuran biliyosan dua bilidiklerini oturdugun yattıgın yerden oku hayırlısı işlh..................DUMANCIMyarın ola hayr ola işlh güzel haberlerini bekliyom canım sürekli YA SELAM de rabbim selam ismiyle seni selamete çıkarsın işlh çok zorluklar atlattın işlh bunuda atlatırsınız
evet cnm yaptırdım pıhtılaşmam varçok geçmiş olsun canım bende 7 kez kaybettim bebeklerimi çok zor RABBİM kimseye yaşatmasın...sen pıhtılaşma testlerini yaptırmışmıydın??
inş cnm sağol sende sağlıklı hayırlı bi evlat doğurursun inş
cok uzuldum senin adina
insallah yasadigin son olur canim bundan sonra saglikla dogurabilirsin bebegini
kızlar ben de bi süre siteye girmeme kararı aldım.eşimle çok bozuşuyorz.kafayı yiceksn bu sitelerde diyor bana.onun yatışması adına en azından şu test sonuçlarım çıkana kadr biraz uzak kalmak niyetindeym.zatn açıköğretime kaydoldum.bi yandan öğretmenliğe devam.yoğun olucam yani.bi de kafamı başka şeylere vermek istiyorum zatn.işte herneyse birçok sebepten ötürü giremiycem bi süre.sizleri hep merak edicem.beni de merak eden olursa tabi sonuçları haber vermek içn yazarım inşallah o kadr.hepinizi öpüyorum çok.herkesin gönlünde ne varsa allahım yaşatsın inşallah...kendinize iyi bakın..
inşallah canım geçmiştir,ağrım filan yok ama görücez yarın...
valla şöyle rahat bi hamileik geçiremedik,kaybetme korkusu hep peşimizde inşallah sonunda hayırlı olur herşey...
canım aslında bazen eşlerimiz haklılar,,bende bazen çok kaptırıyorum kendimi sürekli olumsuz şeyleri okuyup okuyup ağlyodum..burası bize çok iyi geliyo ama her zaman diil.. aile huzurunuz daha önemli ama gelirsen yine beklerizkızlar ben de bi süre siteye girmeme kararı aldım.eşimle çok bozuşuyorz.kafayı yiceksn bu sitelerde diyor bana.onun yatışması adına en azından şu test sonuçlarım çıkana kadr biraz uzak kalmak niyetindeym.zatn açıköğretime kaydoldum.bi yandan öğretmenliğe devam.yoğun olucam yani.bi de kafamı başka şeylere vermek istiyorum zatn.işte herneyse birçok sebepten ötürü giremiycem bi süre.sizleri hep merak edicem.beni de merak eden olursa tabi sonuçları haber vermek içn yazarım inşallah o kadr.hepinizi öpüyorum çok.herkesin gönlünde ne varsa allahım yaşatsın inşallah...kendinize iyi bakın..
evt canım korkuyla geldik bu güne oooooooo gün dedimya sabır acıdır sonu çok tatlıdır allahım bizlere hepimize o tatlı bebişlri tatırır işlh sabır eskiden yani düne kadar bende eşimin bu kadar heveslendiğini istediğini farketmedim ama bu gün gördümki oda çok heycanla bekliyo rabbim kucagımızı boş koymasın işlh sende üzülme gör bak herşey iyi olcak işlh
amin canım amin ....annem felçlik geçirdi canım şimdi sol tarafı felçli,o kadar hareketli biriydiki her işini kendisi yapardı şimdi durumunu kabullenmesi çok zor ben bile kabullenemedim..2 yıl oldu..onun iyileşmesi hayatta en çok istediğim şey...önceleri yatalak tı şimdi çok şükürki kalkabiliyor destekle ama her işini göremiyor maalesef..
ayen seni diğer topikte görmedim ben bugün:26:
ahh dumancım artık gücümün tükendiğini hissediyorum ama,neyse..annem çok şükürki hareket ediyor kuzum annem hiç bişey hissetmeden yatalak halindeyken bile ben onun elini ayağını hep oynattım sürekli hareket ettirdim...annem parmağını kıpırdattığında dünyalar benim olmuştu sanki,şimdiki haline binlerce şükürler olsun o zamana göre,ama biz olmazsak hiç bir işini yapamaz canım..
anladım canım insan kendi evinde daha rahat ediyor ama ,sen dikkatli ol ne olur...
sağol canım amin inşaallah...
bu topikteki herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur inşaallah..
endişelenmemek elde diil tubişim,sonuçta ne olursa olsun plesentada kanama tehlikeli bi durum,dr yarın büyümüşmü o alan yoksa küçülüyomu diye bakacak... kendi kendine kapanması lazım dedi,ama kapanmadığı durumlarda da Allah korusun plesentanın ayrılması,erken doğum vs gibi ciddi riskleri var...onları düşünmek bile istemedik sadece.... inşallah herşey güzel olacak...
slm kızlar hastaneden geldim çok şükür kanama alanı kendini sınırlamış, hatta biraz küçülmüş..bikaç güne kadar pıhtılaşıp düşer dedi..1 hafta raporluyum cuma tekrar kontrol var... çok kasma kendini en çok kafanın rahat olması için işe gitmeni istemiyorum dedi, yani 1 hafta öyle dinlenicem Allaha şükür bu sorunu atlattık sayılır....
slm kızlar hastaneden geldim çok şükür kanama alanı kendini sınırlamış, hatta biraz küçülmüş..bikaç güne kadar pıhtılaşıp düşer dedi..1 hafta raporluyum cuma tekrar kontrol var... çok kasma kendini en çok kafanın rahat olması için işe gitmeni istemiyorum dedi, yani 1 hafta öyle dinlenicem Allaha şükür bu sorunu atlattık sayılır....
evet canım suanda bile kafam o kadar rahatladıki iyi gelicek bu tatil bebişim ve bana inşallah:)ohhh şükürler olsun kuzummm çok çok sevindim herşeyin yolunda olmasına :))) bu hafta full yatıyosun cnm kendini yormak yok bol bol yatış ve bebek tepikini hissediş :)))
bide bana sor nasıl bi rahatlık çöktü anlatamama:))ohhhhh cok sevindim canim
icimiz rahatladi
cok sevındımm allahh beterınde korusunnn ınsaalaaah
evet canım hem yüksek tansiyon,hem şeker hastası..sağolasınahh cnm cok gecmıs olsun neden olduu pekı tansıyon hastası fılanmıydıı??? allah yardımcınız olsun zamanla tedavıyle duzelme sansı varmııııı??? cok uzuldmm
evet canım hem yüksek tansiyon,hem şeker hastası..sağolasın
oohhh birsenim çok sevindim yaaa senin için girdim şükürler olsun kuzum gözünaydın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?