Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

senin desteğinle bu günleri görmüşsünüz inşallah çok daha iyiye gider canım, neler çektiğini bilmiyorum,eminim yaşamayan da bilemez...Allah sana sabır annene şifa versin...

amin canım sağol evet gerçekten yaşamayan bilemez...

Alinti yapadim kizlar Allah razi olsun ins. Dileyen isteyen herkese nasip olsun insAllah

Alinti yapadim kizlar Allah razi olsun ins. Dileyen isteyen herkese nasip olsun insAllah

beydağlı canım allah annene acil sifalar versin tez zamanda sıkıntılarınızı atlatırsınız inşallah. canım çok çekmişsin belli dualarım sizinle

canım geçmiş olsun parçan düşer inşallah benimki düşmediği için kürtaj olmak zorunda kalmıştım rabbim seni o masanın üstüne hayırlı sağlıklı evlatlar doğurman için yatırmayı nasip etsin

dr olumsuz konuşmadı kendi kendine kapanması lazım dedi, ama tabiki risk var... seninde şekerin iyi çıkmış çok sevindim ben ona b,le bakmadım
ee daha ne ozaman sen nie saldın kendini hemen kuzumm bak herşey yolunda tamammı pazartesi bi gidicen alan küçülmüş üzüldüğünle kalıcan :))
çok sevindim kuzum gözünüz aydın...bebeğin cicileride hayırlı olsun şimdiden...
çok çok saol cnmm benimmm
aynen kuzum şimdi tek bir korkum kaldı çatı muayenesi (( evet cnm 3 3,5 ay kadar kullandım 1,5 aydır kullanmıyorum cnm bıraktık iğneyi
.,çok iyi kuzum 50 lik yüklettin dimi benimde sonuç 135 di cnm o zaman bunuda atlattık hayırlısıyla :)))

ahh cnm yaaaa Allahım annene şifa versin inşallah sen onun şimdi eli ayağısın ya sana naz yapıyo ... Allahım sana güç kuvvet versin cnm benimm...

amin canım benim inşaallah ne güzel annemin böyle dua almasına çok seviniyorum RABBİM kabul etsin inşaallah..bizler ne yapsak annelerimizin hakkını ödeyemeyiz zaten..

sen nasılsın ?? doktora gittinmi cnım...
gittim, hemen progestan ve coraspine başladım. bir sürü şey yasak, hep yatıyorum ama şikayetçi değilim, ne gerekirse. İnşallah benimle kalır bu sefer

Bi sorum var kızlar bu hamileliğin ilk zamanları ya hep aklıma düşük günü geliyor, korku içindeyim resmen. Rahatlamaya çalışıyorum, siz neler yapmıştınız rahatlamak için, nasıl düşünmüştünüz?

günaydınlar herkeseee.hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah.. hamilelere hayrlı hamilelikler, doğumu yaklaşanlara sağlıklı sıhhatli doğumlar, ordan burdan bi şeklde test sonucu bekleyenlere temiz sonuçlar, umutları tükenenler yepyeni umutlar, sabrı kalmayanlara bol bol sabır, en nihayetinde herkese sağlıklı hayrlı bebişler nasip etsin allahımmm...

cok guzel bir dilek butesekkur ederiz
gunaydin sana da
herkese iyi haftasonlari kizlar

evet yorgunbulutlar, ne hoş bir mesaj, içimizi ısıttın Allah razı olsun

cnm derdim hamile kalabilmek değil 4 kere hamile kaldım hemde ilk ay hamile kaldım çok şükür oondan sorunumuz yokda 14. hafta dolduğunda kaybettm bebeklerimi
düşüp yapıp sağlıklı çocuk doğuranlar benm örneklerim inş bnde birilerine örnek olurum bigün
şu an korunuyo olmam beklemem gerektiği için biraz dinlenmem lazım

cok uzuldum senin adina
insallah yasadigin son olur canim bundan sonra saglikla dogurabilirsin bebegini

beydağlı canım allah annene acil sifalar versin tez zamanda sıkıntılarınızı atlatırsınız inşallah. canım çok çekmişsin belli dualarım sizinle
amin canım çok teşekkür ederim sağol...
amin kuzum sağol....tubişim ne güzel büyüyo efe bebek maaşşallah
gittim, hemen progestan ve coraspine başladım. bir sürü şey yasak, hep yatıyorum ama şikayetçi değilim, ne gerekirse. İnşallah benimle kalır bu sefer

man şikayetçi olma kuzum..sende kan pıhtılaşması çıkmışmıyıdı ne için verdi corasprini??

çok geçmiş olsun canım bende 7 kez kaybettim bebeklerimi çok zor RABBİM kimseye yaşatmasın...sen pıhtılaşma testlerini yaptırmışmıydın??

bol,bol dua et kuzum derin nefes alıp ver,inşaallah bebeğin bu sefer sımsıkı tutunacak annesine

endişelenmemek elde diil tubişim,sonuçta ne olursa olsun plesentada kanama tehlikeli bi durum,dr yarın büyümüşmü o alan yoksa küçülüyomu diye bakacak... kendi kendine kapanması lazım dedi,ama kapanmadığı durumlarda da Allah korusun plesentanın ayrılması,erken doğum vs gibi ciddi riskleri var...onları düşünmek bile istemedik sadece.... inşallah herşey güzel olacak...

sağol canım iyi dileklerin için, kan pıhtılaşmasını bilmiyoruz var mı yok mu, test yapılmamıştı. Yine de verdi ne olur ne olmaz diye. Alıyorum bakalım.

Dumancım, umarım küçülmüş hatta tamamen geçmiştir canım..kızına da sana da Allah güç versin sağlıkla kavuşun birbirinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…