senin desteğinle bu günleri görmüşsünüz inşallah çok daha iyiye gider canım, neler çektiğini bilmiyorum,eminim yaşamayan da bilemez...Allah sana sabır annene şifa versin...
çok saol canim ..sağol canım,amin...
sanada RABBİM sabır versin,ALLAH kimsenin anasını ,babasını başından eksik etmesin..canım çok üzüldüm,başın sağolsun..
ee daha ne ozaman sen nie saldın kendini hemen kuzumm bak herşey yolunda tamammı pazartesi bi gidicen alan küçülmüş üzüldüğünle kalıcan :))dr olumsuz konuşmadı kendi kendine kapanması lazım dedi, ama tabiki risk var... seninde şekerin iyi çıkmış çok sevindim ben ona b,le bakmadım
çok çok saol cnmm benimmmçok sevindim kuzum gözünüz aydın...bebeğin cicileride hayırlı olsun şimdiden...
aynen kuzum şimdi tek bir korkum kaldı çatı muayenesibencede önüne bak canım onların rıskı yokmuş onlar bizim güzel meleklerimiz unutmıcaz onları tabiki unutulmaz bi sızı içimizde hep olcak ama böyle olması gerekiyomuş sen yat işlh tutunsun bebişin TUGBAAAAAAAAAAA sevindim hadi bakalım bunuda atlattın tugba sende bi ara iğne kullanmışmıydın devam ediyonmu aklıma geldi .......... BEYDAGLIM gözükdün nasılsın canım belin nasıl oldu ...............
.,çok iyi kuzum 50 lik yüklettin dimi benimde sonuç 135 di cnm o zaman bunuda atlattık hayırlısıyla :)))çok sağolun kızlar inşallah dinlenince geçer aksini düşünemiyorum,bu kadar dayandık bundan sonrasıda güzel olacak inşallah..
şeker sonucuma netten baktım 133 çıkmış,tuğba senin de aynı gibi dimi o zaman bende sevinebilirim demekki orda sıkıntı yok çok şükür...
sevindim iyi olmana annendemisin sen....
evet canım bu ara yoktum annemle daha fazla ilgileniyorum annem aynı ama psikolojiside gittikçe kötü oluyor bir gün gitmesem çocuklar gibi ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım,çok yaşadıklarımdan dolayı çok yoruldum hem ruhen hem bedenen ama ne yapalım mecburum..
gittim, hemen progestan ve coraspine başladım. bir sürü şey yasak, hep yatıyorum ama şikayetçi değilim, ne gerekirseamin canım benim inşaallah ne güzel annemin böyle dua almasına çok seviniyorum RABBİM kabul etsin inşaallah..bizler ne yapsak annelerimizin hakkını ödeyemeyiz zaten..
sen nasılsın ?? doktora gittinmi cnım...
günaydınlar herkeseee.hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah.. hamilelere hayrlı hamilelikler, doğumu yaklaşanlara sağlıklı sıhhatli doğumlar, ordan burdan bi şeklde test sonucu bekleyenlere temiz sonuçlar, umutları tükenenler yepyeni umutlar, sabrı kalmayanlara bol bol sabır, en nihayetinde herkese sağlıklı hayrlı bebişler nasip etsin allahımmm...
evet yorgunbulutlar, ne hoş bir mesaj, içimizi ısıttın Allah razı olsungünaydınlar herkeseee.hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah.. hamilelere hayrlı hamilelikler, doğumu yaklaşanlara sağlıklı sıhhatli doğumlar, ordan burdan bi şeklde test sonucu bekleyenlere temiz sonuçlar, umutları tükenenler yepyeni umutlar, sabrı kalmayanlara bol bol sabır, en nihayetinde herkese sağlıklı hayrlı bebişler nasip etsin allahımmm...
cnm derdim hamile kalabilmek değil 4 kere hamile kaldım hemde ilk ay hamile kaldım çok şükür oondan sorunumuz yokda 14. hafta dolduğunda kaybettm bebeklerimi
insallah sen de hamile kalirsin en kisa zamanda
bence burda gordugun her bir hamileye sevinmen lazim, cunku sana guzel ornekler olurlar ve sen de hamile klacagini dusunursun boylelikle
onucta hamiel kalana kadar cok sey cektik hepimizi ama cok sukur bebeklerimiz geldi
cnm derdim hamile kalabilmek değil 4 kere hamile kaldım hemde ilk ay hamile kaldım çok şükür oondan sorunumuz yokda 14. hafta dolduğunda kaybettm bebeklerimi
düşüp yapıp sağlıklı çocuk doğuranlar benm örneklerim inş bnde birilerine örnek olurum bigün
şu an korunuyo olmam beklemem gerektiği için biraz dinlenmem lazım
amin canım çok teşekkür ederim sağol...beydağlı canım allah annene acil sifalar versin tez zamanda sıkıntılarınızı atlatırsınız inşallah. canım çok çekmişsin belli dualarım sizinle
amin kuzum sağol....tubişim ne güzel büyüyo efe bebek maaşşallahee daha ne ozaman sen nie saldın kendini hemen kuzumm bak herşey yolunda tamammı pazartesi bi gidicen alan küçülmüş üzüldüğünle kalıcan :))
çok çok saol cnmm benimmm
aynen kuzum şimdi tek bir korkum kaldı çatı muayenesi(( evet cnm 3 3,5 ay kadar kullandım 1,5 aydır kullanmıyorum cnm bıraktık iğneyi
.,çok iyi kuzum 50 lik yüklettin dimi benimde sonuç 135 di cnm o zaman bunuda atlattık hayırlısıyla :)))
ahh cnm yaaaa Allahım annene şifa versin inşallah sen onun şimdi eli ayağısın ya sana naz yapıyo ... Allahım sana güç kuvvet versin cnm benimm...
gittim, hemen progestan ve coraspine başladım. bir sürü şey yasak, hep yatıyorum ama şikayetçi değilim, ne gerekirse. İnşallah benimle kalır bu sefer
düşüp yapıp sağlıklı çocuk doğuranlar benm örneklerim inş bnde birilerine örnek olurum bigün
şu an korunuyo olmam beklemem gerektiği için biraz dinlenmem lazım
Bi sorum var kızlar bu hamileliğin ilk zamanları ya hep aklıma düşük günü geliyor, korku içindeyim resmen. Rahatlamaya çalışıyorum, siz neler yapmıştınız rahatlamak için, nasıl düşünmüştünüz?
cok guzel bir dilek butesekkur ederiz
gunaydin sana da
herkese iyi haftasonlari kizlar
ee daha ne ozaman sen nie saldın kendini hemen kuzumm bak herşey yolunda tamammı pazartesi bi gidicen alan küçülmüş üzüldüğünle kalıcan :))
çok çok saol cnmm benimmm
aynen kuzum şimdi tek bir korkum kaldı çatı muayenesi(( evet cnm 3 3,5 ay kadar kullandım 1,5 aydır kullanmıyorum cnm bıraktık iğneyi
.,çok iyi kuzum 50 lik yüklettin dimi benimde sonuç 135 di cnm o zaman bunuda atlattık hayırlısıyla :)))
ahh cnm yaaaa Allahım annene şifa versin inşallah sen onun şimdi eli ayağısın ya sana naz yapıyo ... Allahım sana güç kuvvet versin cnm benimm...
sağol canım iyi dileklerin için, kan pıhtılaşmasını bilmiyoruz var mı yok mu, test yapılmamıştı. Yine de verdi ne olur ne olmaz diye. Alıyorum bakalım.amin canım çok teşekkür ederim sağol...
amin kuzum sağol....tubişim ne güzel büyüyo efe bebek maaşşallah
man şikayetçi olma kuzum..sende kan pıhtılaşması çıkmışmıyıdı ne için verdi corasprini??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?