Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

anammm son 1 haftaaa cnm yaaaa bebeğine kavuşmana çok az kaldı Allahım böle gün saymayı bizede nasip etsin inşallahhh

çok az kaldı yaaa:18:hayırlısıyla doğsunda özeli ssk sı farketmez illaki doğacak:) canım adı ne olacaktı kızımızın???

ah canım günler yaklaşdıkça heycan mutluluk endişe evham ne varsa üstüme geliyo bakalım nasip rabbim ne eylerse güzel eyler..................

herşeyin hayırlısı cnm benimmm... önce senn sonra dirmit ve penbetekir sonraaaa duman ve bennnn doğum iyice yaklaştı hepimizin Allahım sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh

beydagliben kacirmisim mesajini canim
cok gecmis olsun annene
sağol canım..sen nasılsın?? nasıl gidiyo hamişlik

kardelyacım çok az kaldı:18::18: anammm geliyor kızçemiz hayırlısıyla

günaydın kızlar

kalkımda temizliğimi yapayım...

yaa müge nerelerde hiç gözükmemiş:44:

ben de iyiyim canim
birkac gun once gordum bebgimi ayaklari kollari baya belirgindi hareketliydi
bu cumartesi ikili teste gidicez detayli ultrasonda gorucez bakalim

ben de iyiyim canim
birkac gun once gordum bebgimi ayaklari kollari baya belirgindi hareketliydi
bu cumartesi ikili teste gidicez detayli ultrasonda gorucez bakalim

allah bağışlasın 11 haftalık hamilesin galiba eğer bebeğin bu haftada bu kadar hareketliyse kızın olacak yani bence kızın olacak allah gönlüne göre versin sağsalim kucağına al yavrunu

allah bağışlasın 11 haftalık hamilesin galiba eğer bebeğin bu haftada bu kadar hareketliyse kızın olacak yani bence kızın olacak allah gönlüne göre versin sağsalim kucağına al yavrunu

canim hareket hissetmek icin erken degil mi
ben birsye hissetmiyorum
sadece arada sag kasikta atmalar batmalar oluyor kisa sureli o kadar
dun baya yokladi ama ara sira oluyor ilk haftalardan beri
saol canim

aaa pardon ultrasona gore diyorsun
evet orda hareketliydi yuzuyor gibi gorunuyordu
detayli ultrason haftasonu o zaman daha net gorurum

evet canım ultrasona göre söylüyorum benim 2 kızım var onlar 10. haftadan sonra ultrasonda çok hareketliydiler dediğin gibi resmen yüzüyorlardı kaybettiğim ikizlerimde erkektiler onlarda bir o kadar tembeldiler doktor biraz karnıma vurmayana kadar oynamıyorlardı birkaç arkadaşa bile sordum kız olanlar ultrasonda hareketli erkek olanlarda tembel diyorlar yinede herşeyin hayırlısı sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez senin ilk çocuğunmu?

geçmiş olsun canım bunu da aştınız. bol bol istirahat et. hepsi geçecek...

ay canım az kaldı. Allahım ikinizi de kurtarsın. tam kaç hafta ka. günlük olcak?

canim hareket hissetmek icin erken degil mi
ben birsye hissetmiyorum
sadece arada sag kasikta atmalar batmalar oluyor kisa sureli o kadar
dun baya yokladi ama ara sira oluyor ilk haftalardan beri
saol canim

erken daha. ama bence 1 ay olmadan hissedersin. sağlıkla olsun herşey inşallah canım.ben 12. haftada sol kasıkta seyirme olarak hissettim, 16.haftada kesin hareket bu dedim, 19da da ilk tekmeyi net olarak yedim...

evet ilk olacak insallah
erken daha. ama bence 1 ay olmadan hissedersin. sağlıkla olsun herşey inşallah canım.ben 12. haftada sol kasıkta seyirme olarak hissettim, 16.haftada kesin hareket bu dedim, 19da da ilk tekmeyi net olarak yedim...

ne guzel erken hissetmissin canim
bakalim ben ne zaman hissdcem
gerci anlayabilir miyim bilmiyorum
cunku seyirme batma hissi cok oluyor
ama belki her zamankinden farkli olursa dikkatimi cekebilir

kızlarrrrrr geldim sigortadan doktor önce nts ye git dedi dedim bu gün gün vercenizmi dedi hayır randovu vercem mmmmmmm o günnnnnnn gelcen gün vercem yani bana 40 haftayı doldutturcaklar eşimi aradım dedi çık gel ntsyede girmedim zaten yarın gircem özelde randovum var doktorumla konuşcam doktorum ısrarla 15 ekim alınmalı diyo uzman ssk daki asistan bende işlh uzmanın dedigine güveniyom yani nasipse aksilik olmassa pazartesi alıncak yarın gene konuşcaz doktorla eşimle bende 1 gün önce sonra fark etmesse cumartesi alınsın istiyoz artık nasip hayırlısı izmirliler bilir kocaman hastanesi var orda heralde olcak doktorum gircek yarın detayı ögrencez sezeryan 850 tl ymiş hayırlısı rabbim herkezi bebegiyle kurtarsın

ayyy duman çok sevindim iyice dinlenirsin şimdi,rahatlarsınız bir güzel

kardellya, uzmanın dediğini yapmak bence de daha mantıklı, az birşey kalmış ya şurada pazartesiye ne kaldı, inşallah sorunsuz kolaycacık yaparsın doğumu

geçmiş olsun canım bunu da aştınız. bol bol istirahat et. hepsi geçecek...
...
sağol cnm evet inşallah dinlenince kalan kısımda kapanacak:)
evet ilk olacak insallah

ne guzel erken hissetmissin canim
bakalim ben ne zaman hissdcem
gerci anlayabilir miyim bilmiyorum
cunku seyirme batma hissi cok oluyor
ama belki her zamankinden farkli olursa dikkatimi cekebilir
canımm ben 18.haftada filan hissetmiştim ilk, benim biraz zor olmuştu galiba:) ama seyirmeyi hissediyosan eğer hareketlerinide erken hissedersin...

evet cnm dinlenmek süper,gerçi çok sıkıldım evde yatmaktan ama olsun

işlh canım sorunsuz atlatırım darısı size olur işlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…