Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ben de okudum onu, gerçekten etkili şu ana kadar. Arada diyorum acaba öncekinde kullansaydım kurtarabilir miydim ama sonra önüme bakıyorum. İnşallah bu tutunsun diyorum

bencede önüne bak canım onların rıskı yokmuş onlar bizim güzel meleklerimiz unutmıcaz onları tabiki unutulmaz bi sızı içimizde hep olcak ama böyle olması gerekiyomuş sen yat işlh tutunsun bebişin TUGBAAAAAAAAAAA sevindim hadi bakalım bunuda atlattın tugba sende bi ara iğne kullanmışmıydın devam ediyonmu aklıma geldi .......... BEYDAGLIM gözükdün nasılsın canım belin nasıl oldu ...............

sorma kuzum ya hem annem le ilgileniyorum hem benim belim birde nette arızalıydı giremedim..ama ne güzel sizlerin sürpriziyle karşılaştım..

kız herkes kırmızı alarmla seni arıyo

allah annene acil sıfalar versın ınsallahh hanı bı doktor vardı baskenttıydı sanırımm ona gıtmedınmı halaa?? bebek calısmalarına hala baslamadınızmı :26::26::26:

amin canım sağol...yok kuzum ya daha gitmedim hem başkentte değil unıversal deydi ...hala korunuyoruz...sen gittinmi ebru tarıma..

hmm anladım cnmm ben bu cuma gıdıcem hayırlısylaa :26::26::26:

sağol canım evet gözüktüm sonunda belim hala ağrıyor amaaa hemde kalçama ve bacağıma vuruyor ağrısı

gecmıs olsun cnmm

ahh cnm alalh yardımcınız olsun bişey olmaz inş bebeciğine zor ama stres yapmadan sakince dinlen kalkma hiç tmm mı:26::26:

canim benim cok gecmis olsun
insallah cabucak duzelir bu durum

canım üzülme senin savaşçı kızın bunuda yencek işlh allahımın izniyle ama sende yat doktoru dinle işlh herşey iyi olcak üzülme kızınıda üzme
çok sağolun kızlar inşallah dinlenince geçer aksini düşünemiyorum,bu kadar dayandık bundan sonrasıda güzel olacak inşallah..

şeker sonucuma netten baktım 133 çıkmış,tuğba senin de aynı gibi dimi o zaman bende sevinebilirim demekki orda sıkıntı yok çok şükür...

iyim cnm psikolojikmidir bilmem,bi ara kasıklarım patlayacak gibi ağrıdı ama uzattım ayaklarımı şimdi daha iyim çok şükür.seninlede konuşamadık nasılsın ne zamandır yoktun,annen nsl?

sevindim iyi olmana annendemisin sen....

evet canım bu ara yoktum annemle daha fazla ilgileniyorum annem aynı ama psikolojiside gittikçe kötü oluyor bir gün gitmesem çocuklar gibi ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım,çok yaşadıklarımdan dolayı çok yoruldum hem ruhen hem bedenen ama ne yapalım mecburum..

cnm cok uzuldum yazdıklarını goruncee annenın rahatsızlıgı nedır özel olmassa ??? allah annelerımızı basımızdan eksık etmesınn saglık versınn ömürr boyuu

canım yaa o da durumunun farkında Allah şifasını versin tek kalmaktan korkuyo demekki sen çok güçlüsün çok büyük dertlerle sınanıyosun inşallah sonunda yüzün güler her konuda... hiç hareket edemiyomu annen suan

ben evimdeyim cnm,annem yeğenime bakıyo yeğenim oyun oynamak istiyo sürekli benle rahat dinlenemem orda diye eve geçtim burda takılırım artık...

canım çok çok geçmiş olsun.inşallah yatıp dinlenince bir probleminz kalmaz.moralini yüksek tut iyi şeyler düşün karamsar olma lütfen.bak doktorunda olumsuz konuşmamş zatn.allahım senn ve bebeğinin yardımcısı olsun inş..

inşaallah seninde olur tez vakitte canım üzülme sen herşeyin bir zamanı var ne yapalım ..

topikte biri ayağını sürüdü herlde:) maşallah cidden herkes hamile :) inşallah sırada bekleyen bizler de yakın zamnda hayrlı haber verirz.beydağlı dediğin gbi herşeyn bir zamnı var. sana da geçmiş olsun bu arada canım belin hala kötü sanırm.allahım annene de şifa versn..

Kızlar merhaba, bende iki buçuk ay önce kürtaj oldum. şimdi 2. adetimin olmasını bekliyorum ama bi türlü olmadım. malum düzenim de belli değil. başına böyle bir şey gelen var mı???

canım geçmiş olsn.bikaç gün gecikme normaldr ya.3 aya kadr düzene giriyorml sanırım. endişe etme ama yine de doktora git yani.ben her adetimden sonra ölesine kontrole gidiyorum valla.öyle bi gözüm korktu ki..

cnm cok uzuldum yazdıklarını goruncee annenın rahatsızlıgı nedır özel olmassa ??? allah annelerımızı basımızdan eksık etmesınn saglık versınn ömürr boyuu
amin canım amin ....annem felçlik geçirdi canım şimdi sol tarafı felçli,o kadar hareketli biriydiki her işini kendisi yapardı şimdi durumunu kabullenmesi çok zor ben bile kabullenemedim..2 yıl oldu..onun iyileşmesi hayatta en çok istediğim şey...önceleri yatalak tı şimdi çok şükürki kalkabiliyor destekle ama her işini göremiyor maalesef..
ayen seni diğer topikte görmedim ben bugün:26:
ahh dumancım artık gücümün tükendiğini hissediyorum ama,neyse..annem çok şükürki hareket ediyor kuzum annem hiç bişey hissetmeden yatalak halindeyken bile ben onun elini ayağını hep oynattım sürekli hareket ettirdim...annem parmağını kıpırdattığında dünyalar benim olmuştu sanki,şimdiki haline binlerce şükürler olsun o zamana göre,ama biz olmazsak hiç bir işini yapamaz canım..
anladım canım insan kendi evinde daha rahat ediyor ama ,sen dikkatli ol ne olur...

sağol canım amin inşaallah...
bu topikteki herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur inşaallah..

beydağlı, hayırlı bir evlatsın annelerin hakkı ödenmez ama sen o bel ağrılarınla annene yardıma koşuyorsun. İnşallah iyiye gider annen,tez zamanda şifa bulur,sen de tabi

Son düzenleme:
beydağlı, hayırlı bir evlatsın annelerin hakkı ödenmez ama sen o bel ağrılarınla annene yardıma koşuyorsun. İnşallah iyiye gider annen,tez zamanda şifa bulur,sen de tabi

amin canım benim inşaallah ne güzel annemin böyle dua almasına çok seviniyorum RABBİM kabul etsin inşaallah..bizler ne yapsak annelerimizin hakkını ödeyemeyiz zaten..

sen nasılsın ?? doktora gittinmi cnım...

beydagli çok geçmi$ olsunn anacigina
tesadufen gordum yazini
ben annemi 5 yil once kaybettim, dr lar feçli oldugunu soylemi$lerdi hastanedeyken
ke$ke oda olsaydida yatalak olsaydi ben baksaydim omur boyu (

annene acil $ifalar sanada herseyin gonlunce olmasini diliyorum
Alalh yardilmciniz olsun ..

sağol canım,amin...

sanada RABBİM sabır versin,ALLAH kimsenin anasını ,babasını başından eksik etmesin..canım çok üzüldüm,başın sağolsun..

senin desteğinle bu günleri görmüşsünüz inşallah çok daha iyiye gider canım, neler çektiğini bilmiyorum,eminim yaşamayan da bilemez...Allah sana sabır annene şifa versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…