Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

3 dizi izliyorum arka arkaya:)) sonra tv sıkıyo pc ye bakıyorum,sonra o da sıkıyo yemek yapıyorum, sonra o da bitiyo ama ben halaaa sıkılıyorummm,araya kitapta sokabilirim haklısın canımm

ooo dumancim simdi bol bol dinlen uzat bacaklarini
bana hep doguran arkadaslarim diyorlar hamilelikte bol bol dinlen sonra vaktin olmayack diye
demeyen bunu duymayan yoktur herhalde

kardelyaa Allah yardımcın olsun bi avazda derler ya gerçi normal doğum için denir sanırım o :) sağlıkla nasip olsnn inşş kucağına almakkk

kızlar mutlu ,hayırlı ve sağlıklı bir gün olsun hepimiz için

mesaj yazmıştım sana ama galiba görmedin....ALLAH sağsalim kurtarsın canım çok az kaldı prensesin gelmesine

kuzum nasılsın,hiç gözükmüyorsun aşılama yaptıracaktın ne oldu

kızlar kan sonucu bekliyorum gene:18:, sabah uyandığımda ağrım vardı. biliyorum normal ama her şey korkutuyor..İnşallah bir sorun çıkmaz çok moralsiz kalktım bu sabah

kızlar kan sonucu bekliyorum gene:18:, sabah uyandığımda ağrım vardı. biliyorum normal ama her şey korkutuyor..İnşallah bir sorun çıkmaz çok moralsiz kalktım bu sabah

inşaallah çıkmaz canım için rahat olsun hamileliğin başlarındaki karın ağrısı normaldir..

kuzum nasılsın,hiç gözükmüyorsun aşılama yaptıracaktın ne oldu

canım benim şimdi topiği açtım sana yazmak için ve diğerlerine :)canım aşılama için daha erken klomen kullandım doğal hamile kalabiliorum şükür ama süreci hızlandırmak adına bu ay klomen kullandım cuma günü çatlatma iğnesi oldum şimdi bekleme evresine geçtik sen nasılsın kuzum
kızlar selam herkese kardelya doğuma az kalmış şükür sağlıcakla gelsin prenses inş
penpetekir dirmit sizede allah yardım etsin kızlar vee sonra dumanım tubişim sıra size gelio
kepp rabbim kucağına almanı nasib etsn herkes iyimi kocaman öptüm ben bomba gibiyim içimde güzel hisler var
dilekkkkkkkkkkk hadi rüyanda gör beniiiiiiiiiiiii

kuzumm hadi bakalım güzel haberlerini bekliyouz ne zmana yapcan test ???

slm herkese

bugün 3 ay oldu kaybedeli kuzucuklarımı ( 3 ay korunma sürem de doldu. gerçi doktorun önerisi ocaktan sonra düşünmem . bende acele etmiyim diyorum şöle nisan-mayıs olsn ama vakitte geçmioo sanki bekleyince Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin bu arada 1.yılımız doldu evleneli yani düğün olalı daha doğrusu üzüntümüz son olur inş ...

tablonu takip ediyorum nazlim catladigini gordum
bekleme surecin sana bebisini getirsin
guzel haber bekliyorum senden

ooo dumancim simdi bol bol dinlen uzat bacaklarini
bana hep doguran arkadaslarim diyorlar hamilelikte bol bol dinlen sonra vaktin olmayack diye
demeyen bunu duymayan yoktur herhalde
valla hep öyle diyolar ama zaten ilk aylarda bebek tosun giib sürekli uyumazmı yaaa:)) neyse yinede vardır bi bildikleri dinlenmek lazım:))

kızlar mutlu ,hayırlı ve sağlıklı bir gün olsun hepimiz için
teşekkür ederizzzz senin içinde öyle olsun)

sende gözükmüyorsun canım testlerin sonucu çıktımı
müge bizi bıraktı

canım ne kanı verdin? karın ağrısı ilk aylarda normal,adet döngüne girmiş olabilirmisin? bişey olmaz korkutma lütfen kendini bak büyüdü bebeğin artık...
canımmm hoşgeldinnn... içindeki güzel hisler neden acabaaa:) inşallah bebiş suan yerini yapıyodur onu hissediyosundur

cnm kendini ne zaman hazır hissediyosan o zaman düşün.... ama iyileşmende çok yardımcı oluyo yeni bi bebek fikri arayıda çok açma derim yinede

canım benim çok sevindim,böyle güzel şeyler hissetmene..seni çok özlemişim yaseminim,kız benim aklımda aşılama kalmış afedersin kuzum yanlış yazmışım..
hayırlı haberler alırsın inşaallah...bende seni görmek istiyorum rüyamda...

müge bizi bıraktımı neden yaaa ne olduki ay haberim yok yaa....

sen nasılsın bidenem

tubişim inşallah kuzummm bende heycanla sizin haberlerinizi bekliorum canım iğneden 15 gün sora dedi doktor 20 ekim büyük gün:)
every dün düşünce çatlamadımmı acaba diyip üzüldüm bugün yeniden yükseldi cumartesi 14.gün doktorum çatlamaya başlamış demişti kesin çatlamışım dimi:)bi düzene girsin bakalım tablo tam ölçemedim bu ay gribim diye takipte olduunu biliorum sende benim takibimdesin:)
dumann yormuyon dimi kız kendini valla enişteye ispiyonlarım ona göre :)kuzum hislerim beni yanıltmaz inş bu ay bi umut var içimde
dileğim kuzummm bende özlüyom sizi kafa leyla olunca pek giresim gelmio anacıın nasıl ellerinden öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…