dizi izle, film izle,kitap oku..bana söylenenleri sana satayımevet cnm dinlenmek süper,gerçi çok sıkıldım evde yatmaktan ama olsun
dizi izle, film izle,kitap oku..bana söylenenleri sana satayım
3 dizi izliyorum arka arkaya:)) sonra tv sıkıyo pc ye bakıyorum,sonra o da sıkıyo yemek yapıyorum, sonra o da bitiyo ama ben halaaa sıkılıyorummm,araya kitapta sokabilirim haklısın canımm
kızlar kan sonucu bekliyorum gene:18:, sabah uyandığımda ağrım vardı. biliyorum normal ama her şey korkutuyor..İnşallah bir sorun çıkmaz çok moralsiz kalktım bu sabah
kuzum nasılsın,hiç gözükmüyorsun aşılama yaptıracaktın ne oldu
canım benim şimdi topiği açtım sana yazmak için ve diğerlerine :)canım aşılama için daha erken klomen kullandım doğal hamile kalabiliorum şükür ama süreci hızlandırmak adına bu ay klomen kullandım cuma günü çatlatma iğnesi oldum şimdi bekleme evresine geçtik sen nasılsın kuzum
kızlar selam herkese kardelya doğuma az kalmış şükür sağlıcakla gelsin prenses inş
penpetekir dirmit sizede allah yardım etsin kızlar vee sonra dumanım tubişim sıra size gelio
kepp rabbim kucağına almanı nasib etsn herkes iyimi kocaman öptüm ben bomba gibiyim içimde güzel hisler var
dilekkkkkkkkkkk hadi rüyanda gör beniiiiiiiiiiiii
canım benim şimdi topiği açtım sana yazmak için ve diğerlerine :)canım aşılama için daha erken klomen kullandım doğal hamile kalabiliorum şükür ama süreci hızlandırmak adına bu ay klomen kullandım cuma günü çatlatma iğnesi oldum şimdi bekleme evresine geçtik sen nasılsın kuzum
kızlar selam herkese kardelya doğuma az kalmış şükür sağlıcakla gelsin prenses inş
penpetekir dirmit sizede allah yardım etsin kızlar vee sonra dumanım tubişim sıra size gelio
kepp rabbim kucağına almanı nasib etsn herkes iyimi kocaman öptüm ben bomba gibiyim içimde güzel hisler var
valla hep öyle diyolar ama zaten ilk aylarda bebek tosun giib sürekli uyumazmı yaaa:)) neyse yinede vardır bi bildikleri dinlenmek lazım:))ooo dumancim simdi bol bol dinlen uzat bacaklarini
bana hep doguran arkadaslarim diyorlar hamilelikte bol bol dinlen sonra vaktin olmayack diye
demeyen bunu duymayan yoktur herhalde
teşekkür ederizzzz senin içinde öyle olsunkızlar mutlu ,hayırlı ve sağlıklı bir gün olsun hepimiz için
müge bizi bıraktısende gözükmüyorsun canım testlerin sonucu çıktımı
canım ne kanı verdin? karın ağrısı ilk aylarda normal,adet döngüne girmiş olabilirmisin? bişey olmaz korkutma lütfen kendini bak büyüdü bebeğin artık...kızlar kan sonucu bekliyorum gene:18:, sabah uyandığımda ağrım vardı. biliyorum normal ama her şey korkutuyor..İnşallah bir sorun çıkmaz çok moralsiz kalktım bu sabah
canımmm hoşgeldinnn... içindeki güzel hisler neden acabaaa:) inşallah bebiş suan yerini yapıyodur onu hissediyosundurcanım benim şimdi topiği açtım sana yazmak için ve diğerlerine :)canım aşılama için daha erken klomen kullandım doğal hamile kalabiliorum şükür ama süreci hızlandırmak adına bu ay klomen kullandım cuma günü çatlatma iğnesi oldum şimdi bekleme evresine geçtik sen nasılsın kuzum
slm herkese
bugün 3 ay oldu kaybedeli kuzucuklarımı( 3 ay korunma sürem de doldu. gerçi doktorun önerisi ocaktan sonra düşünmem . bende acele etmiyim diyorum şöle nisan-mayıs olsn ama vakitte geçmioo sanki bekleyince Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin bu arada 1.yılımız doldu evleneli yani düğün olalı daha doğrusu üzüntümüz son olur inş ...
valla hep öyle diyolar ama zaten ilk aylarda bebek tosun giib sürekli uyumazmı yaaa:)) neyse yinede vardır bi bildikleri dinlenmek lazım:))
teşekkür ederizzzz senin içinde öyle olsun)
müge bizi bıraktı
canım ne kanı verdin? karın ağrısı ilk aylarda normal,adet döngüne girmiş olabilirmisin? bişey olmaz korkutma lütfen kendini bak büyüdü bebeğin artık...
canımmm hoşgeldinnn... içindeki güzel hisler neden acabaaa:) inşallah bebiş suan yerini yapıyodur onu hissediyosundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?