Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

teyzoooşşşlaaaarrr biz geldiiikkk
hamileyyyiiiiimmmm

dualarınızı eksik etmeyin nolur rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip etsin
rabbim isteyen herkese versin inşallah...

cnm kaçırmışım ben galibaaa çok çok sevindimmm Allahım sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin inşallah ...

aç gidiyosun sende dimi cnm? dr a sormadım ama aç gitmeye karar verdim ben..evet yaa sürer baya napalım artık.... kız doğru dürüst resmim yok olsun koyarım faceye artık..

evet cnm keslikle aç :)) inşallah ikimizde sorunsuz atlatırız :)) ee artık koy yaaa merak ediyom hamiş halini nasıl güzel yakışmıştır :))
duman senin kızçe nasıl konuşamadık bayadır nasıl tepikliyomu iyice ???

ya benimki daha 3 gr ama benim gobek nedense sisiyor ustelik ben su an hicbir sey yiyemiyorum ya asiri tiksinme donemim hersey kokuyor, umarim besleniyordur bebegim
opuyorum hepinizi

ya benimki daha 3 gr ama benim gobek nedense sisiyor ustelik ben su an hicbir sey yiyemiyorum ya asiri tiksinme donemim hersey kokuyor, umarim besleniyordur bebegim
opuyorum hepinizi

heheheh ozaman sen 9 aya kadar baya şişersin :)))kuzum belki bişi şişkinlik yapıyodur o dönem bende olmuştu ama gaz sancısından :)) merak etme 3 aya kadar senden besleniyo 3 aydan sonra yediklerine dikkat etmelisin :))

yok canım ilk bebeğimdi.hamile old. öğrendikten 1 hafta sonrada babamı kaybetmiştim.ben 3 yıl içinde sırayla anne-abi-baba-evlat acısını da tattım.Allahım son acımı unutturmasın...

( başın sağolsun allah rahmet eylesin hepsinee. Allah bi daha acı göstermesinn..

kızlar çok garip bir gün yaşıyorum pek bişi okuyamadım ama size haberlerim var;

ben bu ay doktora gitmiştim yumurtan yok demişti sonra kramplar fln adet de olmamıştım. İki gün önce yavruağzı renkte akıntım geldi. Bi test yaptım, çift çizgi o kadar silik ki eşim değildir dedi. Neyse, yine kırmızıları beklemeye başladım çünkü hormon testine gidecektim. Sabah kahverengi akıntılarım oldu. Ben de gözümü karartıp kana gittim.
Sonuç: 112,63 hamileyim
Bir ağlamadır tuttu, bu da gidiyor diye. Derken doktorum beni ara randevuya aldı. Hemen progestan ve coraspine başladı. Bi de folbiol devam. Alttan bakmadı, onun yerine iki günde bir kana gideceğim ve (inşallah) artışı takip edeceğim. Kana hep aynı saatte git dedi. Sonra 1500ü bulunca ultrasona bakılacak...

Kızlarr sabahtan beri bir ağlıyorum bir gülüyorum bir daha ağlıyorum ,dua edin lütfen tutunsun bu sefer

rabbim gönlüne göre versin canım

aaaaaaaaaaa hayırlısı canım, sağlıklı bir hamilelik dönemi olsun inşallah, çok sevindim...

Allahın izniyle güzel olacak tatlım, umarım hayırlısı ne ise o olur...

canım nst ye tatlı bişi yemeden girme, boşa stres yapıo insan. Allahın izniyle az kaldı. Yerim ben onun o saçlarını annesi...

Ağlayarak okudum, Allah sabır versin kardeşim, tez zamanda hayırlısını versin...

canım gözün aydın, Allah 40 haftanızı göstersin sağlıkla inşallah...

canım ben de bi ara uzaklaşmak istemiştim. umarım herşey gönlünce olsun tatlım...

güzel haberler beklioz yarın sizden inşallah. çok kötü değildi ben rahat içmiştim o zımbırtıyı.hadi kolay gelsin.

ben pek giremiom kızlar. çok kasılmam var. pzt. doktordaydık. her şey yolunda. tamamen girmiş doğum yoluna. doktor her an gelebilir dedi. artık baya ritmik kasılmamalrım var. bekliom tosunumu. boy 49cm, kilo 3000gr. nst iyi çıktı, anlamsız sancılar var. pek giremiom merak etmeyin,öptüm hepiniziiiiii....

kızlar biraz iğrenç olacak ama öğlen dr progestan verdi hemen başla dedi.Vajinal kullanacaksın dedi, ama ilacın üstünde oral kullanım içindir yazıyor acaba vajinal kullanım için ayrı bir progestan var mıdır? bir de az önce gördüm kahverengi akıntı ile birlikte ilacın birazı atılmış dışarı,normal mi ki bu?

canım herşeyin iyi gitmesine sevindim aksilik olmassa bende 15 ekim sezeryana giriyom allahım sag saglim kurtarsın işlh hepimizi bebişlerimizide.........GELLELİM SANA KEEPPPPPPPPPPPPPPPPPcanım moralini bozma doktorun dedigini yap allah büyük nasip varsa olur üzülme bak sana süpriz yapmış sen adet beklerken gelmiş hayırlısı canım allaha emanet ol rabbim senide bbebişide korusun akıntı sorun degil benden 4 ay geldi öptm by yemek yapıyom

canım bak kucağına almana çok az kaldı, kolaycacık olur doğumun inşallah. 4ay neler çekmişsindir o akıntıyla kim bilir, sağol duan için. İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız

canım bak kucağına almana çok az kaldı, kolaycacık olur doğumun inşallah. 4ay neler çekmişsindir o akıntıyla kim bilir, sağol duan için. İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız

hayırlı olsun ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.hamilesiniz bizi de duanızda anın lütfen...

cnm valla doğru dürüst fotom yok zaten zorla bikaç tane çektirdim,kociş kızıyo faceye bu hallerimi koymama, malum hepimiz çok çektik nazar değer diye korkuyo,ama ben koyarım uygun bi zamanda artık:) sende yükle yaa ben bikinili gördüm seni bitek:)

opuyorum hepinizi
canım ilk başlarda gazdan dolayı bi şişkinlik oluyo,ama zaten bikaç hafta sonra normal şişmeye başlarsın

inanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaa hamilemiisnnnnnnnnn kız bende öyle okuyorum azcık coşkulu yazar insan şunuu... adetin kaç gün geçti peki? o akıntıdan bişey olmaz taze kan gelmediği sürece merak etme canım..ayyyyyy çok sevindim hadi inşallah herşey yolunda gider değer katlanır canım hamilesin sennn... kız bikaç gün önce yumurtlayamıyorum diyodun yaaaaaaaaaaa:))

Slm kizlarrrr ben geldim iyi haberle insAllah asagi inmis parca vede kuculmus adetle atilmasini bekliycem insAllah
Kanama az az devam ediyor 3-4 haftaya adet olursun gel o zaman kontrol edelim dedi cok sukur Allahim
O adetten sonra korunmayi birak dedi :))))

güzel haberler beklioz yarın sizden inşallah. çok kötü değildi ben rahat içmiştim o zımbırtıyı.hadi kolay gelsin.
sağol canım inş.bide bu sıkıntı yaratmaz.... yanımda limon götürücem unutmazsam :))

gelsin artık gelsin zamanı geldi yavaş yavaş ayy ne güzellll:)
canım progestan hiç kullanmadım valla bilmiyorum nasıl kullanılıyo....

bianda 2 tane bebişimiz gelicek inşallah yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…