- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
teyzoooşşşlaaaarrr biz geldiiikkk
hamileyyyiiiiimmmm
dualarınızı eksik etmeyin nolur rabbim bu sefer kucağıma almayı nasip etsin
rabbim isteyen herkese versin inşallah...
aç gidiyosun sende dimi cnm? dr a sormadım ama aç gitmeye karar verdim ben..evet yaa sürer baya napalım artık.... kız doğru dürüst resmim yok olsun koyarım faceye artık..
evet cnm keslikle aç :)) inşallah ikimizde sorunsuz atlatırız :)) ee artık koy yaaa merak ediyom hamiş halini nasıl güzel yakışmıştır :))
duman senin kızçe nasıl konuşamadık bayadır nasıl tepikliyomu iyice ???
ya benimki daha 3 gr ama benim gobek nedense sisiyorustelik ben su an hicbir sey yiyemiyorum ya asiri tiksinme donemim hersey kokuyor, umarim besleniyordur bebegim
opuyorum hepinizi
yok canım ilk bebeğimdi.hamile old. öğrendikten 1 hafta sonrada babamı kaybetmiştim.ben 3 yıl içinde sırayla anne-abi-baba-evlat acısını da tattım.Allahım son acımı unutturmasın...
kızlar çok garip bir gün yaşıyorum pek bişi okuyamadım ama size haberlerim var;
ben bu ay doktora gitmiştim yumurtan yok demişti sonra kramplar fln adet de olmamıştım. İki gün önce yavruağzı renkte akıntım geldi. Bi test yaptım, çift çizgi o kadar silik ki eşim değildir dedi. Neyse, yine kırmızıları beklemeye başladım çünkü hormon testine gidecektim. Sabah kahverengi akıntılarım oldu. Ben de gözümü karartıp kana gittim.
Sonuç: 112,63 hamileyim
Bir ağlamadır tuttu, bu da gidiyor diye. Derken doktorum beni ara randevuya aldı. Hemen progestan ve coraspine başladı. Bi de folbiol devam. Alttan bakmadı, onun yerine iki günde bir kana gideceğim ve (inşallah) artışı takip edeceğim. Kana hep aynı saatte git dedi. Sonra 1500ü bulunca ultrasona bakılacak...
Kızlarr sabahtan beri bir ağlıyorum bir gülüyorum bir daha ağlıyorum ,dua edin lütfen tutunsun bu sefer
ben bu ay doktora gitmiştim yumurtan yok demişti sonra kramplar fln adet de olmamıştım. İki gün önce yavruağzı renkte akıntım geldi. Bi test yaptım, çift çizgi o kadar silik ki eşim değildir dedi. Neyse, yine kırmızıları beklemeye başladım çünkü hormon testine gidecektim. Sabah kahverengi akıntılarım oldu. Ben de gözümü karartıp kana gittim.
Bir ağlamadır tuttu, bu da gidiyor diye. Derken doktorum beni ara randevuya aldı. Hemen progestan ve coraspine başladı. Bi de folbiol devam. Alttan bakmadı, onun yerine iki günde bir kana gideceğim ve (inşallah) artışı takip edeceğim. Kana hep aynı saatte git dedi. Sonra 1500ü bulunca ultrasona bakılacak...
Kızlarr sabahtan beri bir ağlıyorum bir gülüyorum bir daha ağlıyorum ,dua edin lütfen tutunsun bu sefer
kızlar biz eşimle hastaneye gidicez yarn. zorla istediğim genetik inceleme + pıhtılaşma testlerini yaptrmak içn. randevu erkene alamıyordk ama sağolsun bir arkadş yardmcı oldu.yarn gidip kan vermeden inanmycam gerçi.allahım sorunsuz bir şeklde gidip gelmeyi nasip eder de ben de rahat uyurum inş.şurda son adetime 10 gün falan kaldı allah nasip ederse.o yüzdn bir an önce sonuçlansn bu test mevzusu istiorum. sonucu temiz çıksın diye bile dua edemez oldum inanın. çünkü neyin iyi neyin kötü olduğunu bilemiyoruz. allahım hayırlısını ver diyorum sadce.çok da korkuyorum. yarn inşllh sorunsuz biter..
canlarım dün doktora gittim .nts ye girdim hergün tatlı yiyodm dün canım istemedi yemedim NTSDEoynarkenki kalp atışları iyi çıkmadı doktorum git tatlı ye gel tekrar bakalım yoksa yazı yazıp seni doguma yollıcam dedi ......... beni sardı bi stres neyse gitim çikolata meyve suyu falan zorla yedim stresden midem bulandı .neyse sonra güzel çıkdı tamam dedi bebegin başı aşagıdaymış dogum pozisyonunu almış dedi .salı günü sigortaya gitcem 15 ekim için gün isticem ver verdi vermesse özelde yapcam dogumu biraz sıkışcaz ama bebegim için deger dün doktor saçlarını gösterdi heryerini gösterdi ama dikkatli bakamadım kalp atışlarındaydı aklım.TUGBA DİRİMİT PENBETEKİR DUMANNNNNNNNNNNNNNN NERDESİN DİLEK PAŞAİYİSİNİZDİR İŞLH İSMİNİ SAYAMADIGIM HERKEZİ ÖPÜYOM...........
ben annemi kaybettikten sonra hep dua ettim Rabbime hakkımda hayırlısıysa sağlıkla hayırlı bir kız evlat nasip etmesini annemin adını koymayı istedim.hamile old. öğrendim 1 hafta sonrada babamı kaybettim.hamile old. öğrendiğim andan itibaren hep kzıım diye sevdim onu.herkes oğlun olacak dedi ben hayır kızım olacak dedim.12.haftada kız old. öğrendim.20.haftada tepiklerini, hissettim.babacıydı babası gelince daha çok tepiklerdi.24.haftada 4 boyutluya girdik işte 16 ağustosta dört boyutluda her şey çok güzeldi.kızım her yerini gösterdi.işediğini bile gördüydük(kesesi boşaldıydı doktor gösterirken)parmaklarını açtı,ayaklarıyla oynadı.videoları var hala onlarla avunuyorum.sonra ramazan bayramı haftasıydı geçen sene hareketleri yavaşladı.sonra bende şişmeler başladı.sonuç preeklampsi.hastanede yatarken hareketleri dahada azaldı.cumartesi akşamıydı o kadar hareket ettiki eşime bu pek hayra alamet değil galiba dedim.pazar sabah doktorum geldi ultrasona girdim poposu dönüktü bize ama kalbi atıyordu.sonra doktor eşime iki ucu b. değnek demiş.bebği alsam niye aldım ya yaşarsa diyorum almasam anne kötüye gidiyor demiş.neyse pazartesi sabah 6.30da kalp atışı vardı.doktor sezaryanlardan sonra çağıracam ultrasonda bakacaz dedi.9 gibi çağıdı indim.önce kalp sesini dinletirdi. bu sefer sadece beni oyalamak için kafa ölçümü yaptı karnıma ultrasonla vurdu ama ben anladım.kızım aynı dünki gibiydi popsu dönük ölmüş annesine.gece 930da doğurdum ama gözleri açıktı kızımın.hayal meyal hatırlıyorum.normal doğurdum doktorum yalandan kesmeyelim seni dedi.bir sorun çıkar diyede yemek su vermedi her an ameliyata girecek gibi.bi yandan magnezyum sulfat verirler.bir yandan yavaş yavaş suni sancı.dil altı veremiyorlar sancım azalır diye.tansiyon oldu 19-11.neyse suyumu filan patlattılar.gece 9.30da doğum yaptım.içimi temizlemek için bişrde bebeği görmek istemeyeyim diye bayılttılar.uyanınca elif duru mu istedim.hayal meyal saçlarını ve açık gözlerini hatırlıyorum.kucağıma alıp 10 dakika eşimle kızımla odada yalnız kalmadığıma o kadar pişmanımki.ertesi gün eşim gömmeye gittiğinde son defa göreyim dedim.ne o izin verdi ne de ablam.çok zor özlüyorum kızımı,hatice ecemi....videolarıyla avunuyorum.ben kızıma birşey almamıştım daha.çok önceden hamile kalmadan filan öle vardı.birde arkadaşım getirmişti vermişti bişeyler.artık bişey olmaz düşüncesiyle bir odada dolapa yerleştirdim 2 gün sonra hastalandım.artık erken hiç bişey yapmam...
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.evlatla hastalıkla sınamasın.
kızımı 12 eylül 2011 de hem doğurdum hem kaybettim.doktorum bana 1 yıl bekleyelim dedi.çünkü bende artık kızımın hatırAsı tansiyon hastalığı var.tansiyon kaLIcı kaldı artı birde 2 ay önce kan pıhtılaşması hastalığı çıktı.hamilelik için uğraşıyorum.2 aydır ama terslikler oldu.kist gibi bişeyler çıktı.bakalım Allah sağlıkla sağlıklıca sağ salim ne zaman sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.
ben pek giremiom kızlar. çok kasılmam var. pzt. doktordaydık. her şey yolunda. tamamen girmiş doğum yoluna. doktor her an gelebilir dedi. artık baya ritmik kasılmamalrım var. bekliom tosunumu. boy 49cm, kilo 3000gr. nst iyi çıktı, anlamsız sancılar var. pek giremiom merak etmeyin,öptüm hepiniziiiiii....
canım bak kucağına almana çok az kaldı, kolaycacık olur doğumun inşallah. 4ay neler çekmişsindir o akıntıyla kim bilir, sağol duan için. İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırızcanım herşeyin iyi gitmesine sevindim aksilik olmassa bende 15 ekim sezeryana giriyom allahım sag saglim kurtarsın işlh hepimizi bebişlerimizide.........GELLELİM SANA KEEPPPPPPPPPPPPPPPPPcanım moralini bozma doktorun dedigini yap allah büyük nasip varsa olur üzülme bak sana süpriz yapmış sen adet beklerken gelmiş hayırlısı canım allaha emanet ol rabbim senide bbebişide korusun akıntı sorun degil benden 4 ay geldi öptm by yemek yapıyom
canım bak kucağına almana çok az kaldı, kolaycacık olur doğumun inşallah. 4ay neler çekmişsindir o akıntıyla kim bilir, sağol duan için. İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız
anmaz mıyım canım, her biriniz dualarımdasınız..Allah bilir ne halde olurdum burası olmasaydı. İnşallah hepimiz yavrularımızı kucaklarız sağlıklahayırlı olsun ALLAH sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.hamilesiniz bizi de duanızda anın lütfen...
cnm valla doğru dürüst fotom yok zaten zorla bikaç tane çektirdim,kociş kızıyo faceye bu hallerimi koymama, malum hepimiz çok çektik nazar değer diye korkuyo,ama ben koyarım uygun bi zamanda artık:) sende yükle yaa ben bikinili gördüm seni bitek:)evet cnm keslikle aç :)) inşallah ikimizde sorunsuz atlatırız :)) ee artık koy yaaa merak ediyom hamiş halini nasıl güzel yakışmıştır :))
duman senin kızçe nasıl konuşamadık bayadır nasıl tepikliyomu iyice ???
canım ilk başlarda gazdan dolayı bi şişkinlik oluyo,ama zaten bikaç hafta sonra normal şişmeye başlarsınya benimki daha 3 gr ama benim gobek nedense sisiyorustelik ben su an hicbir sey yiyemiyorum ya asiri tiksinme donemim hersey kokuyor, umarim besleniyordur bebegim
opuyorum hepinizi
sağol canım inş.bide bu sıkıntı yaratmaz.... yanımda limon götürücem unutmazsam :))güzel haberler beklioz yarın sizden inşallah. çok kötü değildi ben rahat içmiştim o zımbırtıyı.hadi kolay gelsin.
gelsin artık gelsin zamanı geldi yavaş yavaş ayy ne güzellll:)ben pek giremiom kızlar. çok kasılmam var. pzt. doktordaydık. her şey yolunda. tamamen girmiş doğum yoluna. doktor her an gelebilir dedi. artık baya ritmik kasılmamalrım var. bekliom tosunumu. boy 49cm, kilo 3000gr. nst iyi çıktı, anlamsız sancılar var. pek giremiom merak etmeyin,öptüm hepiniziiiiii....
canım progestan hiç kullanmadım valla bilmiyorum nasıl kullanılıyo....kızlar biraz iğrenç olacak ama öğlen dr progestan verdi hemen başla dedi.Vajinal kullanacaksın dedi, ama ilacın üstünde oral kullanım içindir yazıyor acaba vajinal kullanım için ayrı bir progestan var mıdır? bir de az önce gördüm kahverengi akıntı ile birlikte ilacın birazı atılmış dışarı,normal mi ki bu?
canım herşeyin iyi gitmesine sevindim aksilik olmassa bende 15 ekim sezeryana giriyom allahım sag saglim kurtarsın işlh hepimizi bebişlerimizide.........GELLELİM SANA KEEPPPPPPPPPPPPPPPPPcanım moralini bozma doktorun dedigini yap allah büyük nasip varsa olur üzülme bak sana süpriz yapmış sen adet beklerken gelmiş hayırlısı canım allaha emanet ol rabbim senide bbebişide korusun akıntı sorun degil benden 4 ay geldi öptm by yemek yapıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?