ne coşkusu canım ya, dün haberi aldım dondum kaldım ağladım, eşime söyledim "hayırlı olsun" dedi, sanki arkadaşının eşinin haberi gibi, sonra eve geldi o da ağladı,içime atmıştım sen üzülmeyesin diye dedi. Bütün akşam ağladık öyle, sabah biraz biraz yüzümüz gülmeye başladı. Daha yeni yeni şoku atlatıyoruz yani.
Kızlar progestan ağızdan ama aynı hap vajinal de kullanılabiliyormuş. Dünden beri 3 tane kullandım daha ve kahverengi akıntılar kesildi
şimdi su gibi oluyor ara ara, çoğunlukla yatıyorum, herşey yasak. Gitmeseymişim bu da gidiyormuş valla(Allah'ım sen koru). Artık coraspine mi progestan mı hangisi yaradıysa biri yaradı galiba. Sadece iş yerindekilere söyledik, mecbur kaldık çünkü benim bu hafta şehirdışına çıkmam gerekiyordu. aileler fln biraz geç öğrenecekler, perişan oldular aslında söylemek istiyorum ama korkuyorum..belki bayramda dayanamam söylerim.
kardelyacığım çok çektin ama bak az kaldı, kurtuluyorsunuz canım benim, kavuşacaksın bebişine
kiloalar da emzirirken kolay gidiyormuş, sen bilirsin zaten bunu hemencecik incelirsin doğumdan sonra
gurbetgüzeli, haberlerine çok sevindim bekletmez inşallah bebişin seni tez zamanda aileyi istediğin gibi 6lı paket yaparsın