ben annemi kaybettikten sonra hep dua ettim Rabbime hakkımda hayırlısıysa sağlıkla hayırlı bir kız evlat nasip etmesini annemin adını koymayı istedim.hamile old. öğrendim 1 hafta sonrada babamı kaybettim.hamile old. öğrendiğim andan itibaren hep kzıım diye sevdim onu.herkes oğlun olacak dedi ben hayır kızım olacak dedim.12.haftada kız old. öğrendim.20.haftada tepiklerini, hissettim.babacıydı babası gelince daha çok tepiklerdi.24.haftada 4 boyutluya girdik işte 16 ağustosta dört boyutluda her şey çok güzeldi.kızım her yerini gösterdi.işediğini bile gördüydük(kesesi boşaldıydı doktor gösterirken)parmaklarını açtı,ayaklarıyla oynadı.videoları var hala onlarla avunuyorum.sonra ramazan bayramı haftasıydı geçen sene hareketleri yavaşladı.sonra bende şişmeler başladı.sonuç preeklampsi.hastanede yatarken hareketleri dahada azaldı.cumartesi akşamıydı o kadar hareket ettiki eşime bu pek hayra alamet değil galiba dedim.pazar sabah doktorum geldi ultrasona girdim poposu dönüktü bize ama kalbi atıyordu.sonra doktor eşime iki ucu b. değnek demiş.bebği alsam niye aldım ya yaşarsa diyorum almasam anne kötüye gidiyor demiş.neyse pazartesi sabah 6.30da kalp atışı vardı.doktor sezaryanlardan sonra çağıracam ultrasonda bakacaz dedi.9 gibi çağıdı indim.önce kalp sesini dinletirdi. bu sefer sadece beni oyalamak için kafa ölçümü yaptı karnıma ultrasonla vurdu ama ben anladım.kızım aynı dünki gibiydi popsu dönük ölmüş annesine.gece 930da doğurdum ama gözleri açıktı kızımın.hayal meyal hatırlıyorum.normal doğurdum doktorum yalandan kesmeyelim seni dedi.bir sorun çıkar diyede yemek su vermedi her an ameliyata girecek gibi.bi yandan magnezyum sulfat verirler.bir yandan yavaş yavaş suni sancı.dil altı veremiyorlar sancım azalır diye.tansiyon oldu 19-11.neyse suyumu filan patlattılar.gece 9.30da doğum yaptım.içimi temizlemek için bişrde bebeği görmek istemeyeyim diye bayılttılar.uyanınca elif duru mu istedim.hayal meyal saçlarını ve açık gözlerini hatırlıyorum.kucağıma alıp 10 dakika eşimle kızımla odada yalnız kalmadığıma o kadar pişmanımki.ertesi gün eşim gömmeye gittiğinde son defa göreyim dedim.ne o izin verdi ne de ablam.çok zor özlüyorum kızımı,hatice ecemi....videolarıyla avunuyorum.ben kızıma birşey almamıştım daha.çok önceden hamile kalmadan filan öle vardı.birde arkadaşım getirmişti vermişti bişeyler.artık bişey olmaz düşüncesiyle bir odada dolapa yerleştirdim 2 gün sonra hastalandım.artık erken hiç bişey yapmam...
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.evlatla hastalıkla sınamasın.
kızımı 12 eylül 2011 de hem doğurdum hem kaybettim.doktorum bana 1 yıl bekleyelim dedi.çünkü bende artık kızımın hatırAsı tansiyon hastalığı var.tansiyon kaLIcı kaldı artı birde 2 ay önce kan pıhtılaşması hastalığı çıktı.hamilelik için uğraşıyorum.2 aydır ama terslikler oldu.kist gibi bişeyler çıktı.bakalım Allah sağlıkla sağlıklıca sağ salim ne zaman sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.
canım allah sabır versn. allahım bundan sonra gönlüne göre versn inşllh hayrlı zamanda...
canım olsun doktorunu degiştir ne olcak bitaneyle kalma seni memnun etmiyosa yeterli degildir boşuna vakit harcama ben sprali çıkartıgımda bana folik asit verilmişdi .yaşadıklarıma gelince canım yazılmış önüne geçemiyon rabbim beterinden saklasın bu arada 9 yaşında dünya tatlısı kızım var o beni çok ayakta tuttu ilk zamanlar bebegim öldkten sonra kk ya girmeye başladım okuya okuya buldm kimi hikayeler benimkinin aynı dedim agladım kızım yanıma gelip anne piskolojin bozulcak diyodu tabi başkasından duymuşduda bana bakışlarında üzüldügünü fark ediyodum .bu günüme çok şükür işlh hepinize rabbim hayırlısını versin
ne güzel bir evladın varmış.allahım ona ve karnındakine uzun hayrlı ömürler yazsın canım. o kadr hastane doktor gezip yaşadıklarımı taa en başından anlattım ki canım inan hiç istemiorum şimdilk. zatn yarına pıhtılaşma ve genetik içn kan vermeye gidicez allahtan bişe çıkmazsa.ona göre sonra bakarm olmazsa başka bi doktor bilemiorum hayrlısı her zaman..