Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

bizden başka herkes hamile bnce yada benm gözüme hamileler daha cok görünüyo bu ara yoldada hep hamileeler cıkıyo karşıma

inşaallah seninde olur tez vakitte canım üzülme sen herşeyin bir zamanı var ne yapalım ..

bizden başka herkes hamile bnce yada benm gözüme hamileler daha cok görünüyo bu ara yoldada hep hamileeler cıkıyo karşıma

valla benımde esım gıdıp cocukları sevıncee ıcımde bı burukluk oluyor uzuluorum ama napalım kısmet allah bızede nasıp eder ınsallah

inşaallah seninde olur tez vakitte canım üzülme sen herşeyin bir zamanı var ne yapalım ..
aaa meshur beydağlı :26::26:
amin cnm sağol inş tez zamanda versin allahım isteyen herkese
valla benımde esım gıdıp cocukları sevıncee ıcımde bı burukluk oluyor uzuluorum ama napalım kısmet allah bızede nasıp eder ınsallah
yeğenlerine oğlum kızım diyo içim parçalanıyo

kuzum netimiz arızalıydı birde annemle ilgileniyorum ya o yüzden giremedim..

he o benim
amin canımm...

allah annene acil sıfalar versın ınsallahh hanı bı doktor vardı baskenttıydı sanırımm ona gıtmedınmı halaa?? bebek calısmalarına hala baslamadınızmı :26::26::26:

canım İzmir'de herşey uzakta nasıl arabaya binmeyeceğim bilmiyorum, hep yatıyorum zaten ilaçlar da uyku yapıyor ama bilmiyorum ya iki haftalık fln rapor mu alsam acaba, tutunur mu o zamana?

çok sevindim canım oğluşuna maşallah kese için değerin 1500ü bulmasını bekleyeceğiz bakalım iki güne bir ölçüme gideceğim

canım yaa, yat dinlen aç tv şöyle keyifli şeyler izleye izleye geçecek bak göreceksin

kızlar çookkk sevindimm RABBİM tamamına erdirsin gözünüzaydınn
beydağlıı,nerelerdesin canım sen..çok sağol yüzümüz gülmeye başladı çok şükür. Belin nasıl oldu?

Kızlar merhaba, bende iki buçuk ay önce kürtaj oldum. şimdi 2. adetimin olmasını bekliyorum ama bi türlü olmadım. malum düzenim de belli değil. başına böyle bir şey gelen var mı???

Kızlar merhaba, bende iki buçuk ay önce kürtaj oldum. şimdi 2. adetimin olmasını bekliyorum ama bi türlü olmadım. malum düzenim de belli değil. başına böyle bir şey gelen var mı???
geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın. Kürtaj sonrası 40 gün içinde adet olunuyor ama bazısı biraz daha geç olabiliyor. Yinede senin epey gecikmiş. Ne kadardı hamileliğin? Bi doktora gitsen iyi olabilir belki

Canım çok teşekkü ederim, Allah kimseye yaşatmasın inşallah ben ilk adetimi oldum zaten, şimdi 2. adeti bekliyorum ama olmadım henüz 2 gün gecikti ama, sizin kürtaj sonrası 2. adetiniz ne zaman oldu onu soruyorum :26:

canim benim cok gecmis olsun
insallah cabucak duzelir bu durum

insallah sen de hamile kalirsin en kisa zamanda
bence burda gordugun her bir hamileye sevinmen lazim, cunku sana guzel ornekler olurlar ve sen de hamile klacagini dusunursun boylelikle
onucta hamiel kalana kadar cok sey cektik hepimizi ama cok sukur bebeklerimiz geldi

aa pardon canım, ben hiç olmadın sandım. İki üç günlük gecikmeler normal, korunmayı bıraktınız mı?

birazının atılması normal canım, vajinal ya da ağızdan kullanılan aynı hap, ben iki türlü de kullandım, içini rahat tut...

büyük geçmiş olsun tatlım, inşallah gececek kanama, bence sevindirici olan hememn teşhis edilip önlem alınabilir olması olmuş, biraz istirahat inşallah sana da kızına da iyi gelecek...

tubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş, çok sevindim canım sonucuna, bende 198 çıkmıştı, diyetle şimdi mükemmel hale getirdik. cicileri de hayırlı olsun Efe oğlanın...

evt canım rapor al yat ayanın altınada yastık koy evt biliyorum izmirde hem trafik hem nereye gitsek arabaya biniliyo ilaç benide sersemleştirmişti uyutuyodu .benim inanmıcaksın arabay binince oluyodu doktorum enson mantardır dedi ama dogru ama yanlış bakmadan dedi ama arabay binince mantar ne oluyoduda kanama oluyodu bilemicem ama tesadüftü belki hep oldu kahve renginde akıntıydı hayırlısı olsun be kuzum

sağol, bekliyorum bakalım kahverengiler gitti inşallah olmaz bi daha

canım üzülme senin savaşçı kızın bunuda yencek işlh allahımın izniyle ama sende yat doktoru dinle işlh herşey iyi olcak üzülme kızınıda üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…