bizden başka herkes hamile bnce yada benm gözüme hamileler daha cok görünüyo bu ara yoldada hep hamileeler cıkıyo karşıma
inşaallah seninde olur tez vakitte canım üzülme sen herşeyin bir zamanı var ne yapalım ..
bizden başka herkes hamile bnce yada benm gözüme hamileler daha cok görünüyo bu ara yoldada hep hamileeler cıkıyo karşıma
aaa meshur beydağlı :26::26:inşaallah seninde olur tez vakitte canım üzülme sen herşeyin bir zamanı var ne yapalım ..
yeğenlerine oğlum kızım diyo içim parçalanıyovalla benımde esım gıdıp cocukları sevıncee ıcımde bı burukluk oluyor uzuluorum ama napalım kısmet allah bızede nasıp eder ınsallah
kuzum netimiz arızalıydı birde annemle ilgileniyorum ya o yüzden giremedim..cnm sen nerelerdesınnn yaa :26:
aaa meshur beydağlı :26::26:
amin cnm sağol inş tez zamanda versin allahım isteyen herkese
yeğenlerine oğlum kızım diyo içim parçalanıyo
kuzum netimiz arızalıydı birde annemle ilgileniyorum ya o yüzden giremedim..
he o benim
amin canımm...
canım İzmir'de herşey uzakta nasıl arabaya binmeyeceğim bilmiyorum, hep yatıyorum zaten ilaçlar da uyku yapıyor ama bilmiyorum ya iki haftalık fln rapor mu alsam acaba, tutunur mu o zamana?canım benden sana tavsiye yat bol bol ilaçları doktorun nasıl dediyse öyle kullan bende progestan aspirin kullandım sonra iğne falan duydum progestan nın vajinadan kullanıldıgını ama bana agızdan al dedmişdi ama bende günde3 tane içiyodm sen tedbirini al canım takdir allahdan çok arabaya binmesen iyi olur tutunasıya kadar
çok sevindim canım oğluşuna maşallahkızlarrr slmm biz geldikkkk :))
herşey yolunda çok şükür oğluşum 35 cm 970 gram olmuş tam tosuncuk yane :)) şeker yüklememyapıldı korktugum gibi olmadı ordaki hemşire bol bol limon koydu aynı limota gibi içtim hatta lezzetliydi diyebilirm açlık 70 50 gr şeker yüklemelide 134 çıktı yani normal aralıklarda :)) Allaha şükür bunuda atlattık ..
bugün babamızda işten izin almış eminönüne eksiklerimizi tamamlamaya gidiyoruz ve akşamda annemler falan birlikte ikea ya odamızı almaya :))
dumannn seni merak ediyommm sen naptınnn ????
canım yaa, yat dinlen aç tv şöyle keyifli şeyler izleye izleye geçecek bak göreceksinkızlar ben geldim ama haberler çok iyi değil,plesenta içinde kanama alanı varmışrapor vericek bi süre... şiddetli çarpmalarda trafik kazalarında olur böyle ama seninki iğneden de olabilir dedi,tek seçenek iğne kalıyo suan... p.tesi tekrar bakacak tam kızımın başının yanında kanama alanı olmuş şişlik gibi,yavrum kafasını oraya dayamış canım yanıyodu o bölgede meğersem ondanmış..yüzünüde net gördük çok güzel doyamadım bakmaya şeker yüklemem de yapıldı ama suan onu düşüncek diiliz açıkçası sonucu filan beklemedim,netten bakıcam artık.p.tesi tekrar bakıcak duruma sürekli yatacaksın dedi...dua edin bizim için,moralim çok bozuldu
beydağlıı,nerelerdesin canım sen..çok sağol yüzümüz gülmeye başladı çok şükür. Belin nasıl oldu?kızlar çookkk sevindimmRABBİM tamamına erdirsin gözünüzaydınn
kız herkes kırmızı alarmla seni arıyokuzum netimiz arızalıydı birde annemle ilgileniyorum ya o yüzden giremedim..
he o benim
amin canımm...
geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın. Kürtaj sonrası 40 gün içinde adet olunuyor ama bazısı biraz daha geç olabiliyor. Yinede senin epey gecikmiş. Ne kadardı hamileliğin? Bi doktora gitsen iyi olabilir belkiKızlar merhaba, bende iki buçuk ay önce kürtaj oldum. şimdi 2. adetimin olmasını bekliyorum ama bi türlü olmadım. malum düzenim de belli değil. başına böyle bir şey gelen var mı???
geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın. Kürtaj sonrası 40 gün içinde adet olunuyor ama bazısı biraz daha geç olabiliyor. Yinede senin epey gecikmiş. Ne kadardı hamileliğin? Bi doktora gitsen iyi olabilir belki
kızlar ben geldim ama haberler çok iyi değil,plesenta içinde kanama alanı varmışrapor vericek bi süre... şiddetli çarpmalarda trafik kazalarında olur böyle ama seninki iğneden de olabilir dedi,tek seçenek iğne kalıyo suan... p.tesi tekrar bakacak tam kızımın başının yanında kanama alanı olmuş şişlik gibi,yavrum kafasını oraya dayamış canım yanıyodu o bölgede meğersem ondanmış..yüzünüde net gördük çok güzel doyamadım bakmaya şeker yüklemem de yapıldı ama suan onu düşüncek diiliz açıkçası sonucu filan beklemedim,netten bakıcam artık.p.tesi tekrar bakıcak duruma sürekli yatacaksın dedi...dua edin bizim için,moralim çok bozuldu
Bu arada bebeğim 2,5 aylıktı, kalbi durmuştu...
aa pardon canım, ben hiç olmadın sandım. İki üç günlük gecikmeler normal, korunmayı bıraktınız mı?Canım çok teşekkü ederim, Allah kimseye yaşatmasın inşallahben ilk adetimi oldum zaten, şimdi 2. adeti bekliyorum ama olmadım henüz 2 gün gecikti ama, sizin kürtaj sonrası 2. adetiniz ne zaman oldu onu soruyorum :26:
kızlar biraz iğrenç olacak ama öğlen dr progestan verdi hemen başla dedi.Vajinal kullanacaksın dedi, ama ilacın üstünde oral kullanım içindir yazıyor acaba vajinal kullanım için ayrı bir progestan var mıdır? bir de az önce gördüm kahverengi akıntı ile birlikte ilacın birazı atılmış dışarı,normal mi ki bu?
kızlar ben geldim ama haberler çok iyi değil,plesenta içinde kanama alanı varmışrapor vericek bi süre... şiddetli çarpmalarda trafik kazalarında olur böyle ama seninki iğneden de olabilir dedi,tek seçenek iğne kalıyo suan... p.tesi tekrar bakacak tam kızımın başının yanında kanama alanı olmuş şişlik gibi,yavrum kafasını oraya dayamış canım yanıyodu o bölgede meğersem ondanmış..yüzünüde net gördük çok güzel doyamadım bakmaya şeker yüklemem de yapıldı ama suan onu düşüncek diiliz açıkçası sonucu filan beklemedim,netten bakıcam artık.p.tesi tekrar bakıcak duruma sürekli yatacaksın dedi...dua edin bizim için,moralim çok bozuldu
canım İzmir'de herşey uzakta nasıl arabaya binmeyeceğim bilmiyorum, hep yatıyorum zaten ilaçlar da uyku yapıyor ama bilmiyorum ya iki haftalık fln rapor mu alsam acaba, tutunur mu o zamana?
çok sevindim canım oğluşuna maşallahkese için değerin 1500ü bulmasını bekleyeceğiz bakalım iki güne bir ölçüme gideceğim
canım yaa, yat dinlen aç tv şöyle keyifli şeyler izleye izleye geçecek bak göreceksin
beydağlıı,nerelerdesin canım sen..çok sağol yüzümüz gülmeye başladı çok şükür. Belin nasıl oldu?
sağol, bekliyorum bakalım kahverengiler gitti inşallah olmaz bi dahabirazının atılması normal canım, vajinal ya da ağızdan kullanılan aynı hap, ben iki türlü de kullandım, içini rahat tut...
büyük geçmiş olsun tatlım, inşallah gececek kanama, bence sevindirici olan hememn teşhis edilip önlem alınabilir olması olmuş, biraz istirahat inşallah sana da kızına da iyi gelecek...
tubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş, çok sevindim canım sonucuna, bende 198 çıkmıştı, diyetle şimdi mükemmel hale getirdik. cicileri de hayırlı olsun Efe oğlanın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?