Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım allah sabır versn. allahım bundan sonra gönlüne göre versn inşllh hayrlı zamanda...

ne güzel bir evladın varmış.allahım ona ve karnındakine uzun hayrlı ömürler yazsın canım. o kadr hastane doktor gezip yaşadıklarımı taa en başından anlattım ki canım inan hiç istemiorum şimdilk. zatn yarına pıhtılaşma ve genetik içn kan vermeye gidicez allahtan bişe çıkmazsa.ona göre sonra bakarm olmazsa başka bi doktor bilemiorum hayrlısı her zaman..

kızlar biz eşimle hastaneye gidicez yarn. zorla istediğim genetik inceleme + pıhtılaşma testlerini yaptrmak içn. randevu erkene alamıyordk ama sağolsun bir arkadş yardmcı oldu.yarn gidip kan vermeden inanmycam gerçi.allahım sorunsuz bir şeklde gidip gelmeyi nasip eder de ben de rahat uyurum inş.şurda son adetime 10 gün falan kaldı allah nasip ederse.o yüzdn bir an önce sonuçlansn bu test mevzusu istiorum. sonucu temiz çıksın diye bile dua edemez oldum inanın. çünkü neyin iyi neyin kötü olduğunu bilemiyoruz. allahım hayırlısını ver diyorum sadce.çok da korkuyorum. yarn inşllh sorunsuz biter..

daha bir ayi gecmis
kimisi normal dngusunde goruyor kimisi 35, 40 gun sonra
yakinda gelmesi lazim

insallah hepsi tertemiz cikar canim
kafaniz rahatlar ve yolundadir hersey
iyi haberlerini bekliyoruz

canlarım dün doktora gittim .nts ye girdim hergün tatlı yiyodm dün canım istemedi yemedim NTSDEoynarkenki kalp atışları iyi çıkmadı doktorum git tatlı ye gel tekrar bakalım yoksa yazı yazıp seni doguma yollıcam dedi ......... beni sardı bi stres neyse gitim çikolata meyve suyu falan zorla yedim stresden midem bulandı .neyse sonra güzel çıkdı tamam dedi bebegin başı aşagıdaymış dogum pozisyonunu almış dedi .salı günü sigortaya gitcem 15 ekim için gün isticem ver verdi vermesse özelde yapcam dogumu biraz sıkışcaz ama bebegim için deger dün doktor saçlarını gösterdi heryerini gösterdi ama dikkatli bakamadım kalp atışlarındaydı aklım.TUGBA DİRİMİT PENBETEKİR DUMANNNNNNNNNNNNNNN NERDESİN DİLEK PAŞAİYİSİNİZDİR İŞLH İSMİNİ SAYAMADIGIM HERKEZİ ÖPÜYOM...........

süpper herşeyin yolunda olmasına çok sevindim cnm ayy ne güzel az kaldı doğuma :)))
benimde herşey yolunda Alaha şükür cumartesi şeker yüklemem var onun sıkıntısı sardı beni umarım kolay atlatırım :)) bu arada 90 lı günlerede sonunda düştüm çok mutluyum Allahım bide hayırlısı ile kucağıma almayı nasip ederse tamamdır :))

çok çok geçmiş olsun başın sağolsun çok üzüldüm okurken içim acıdı kendi acılarımı tekrar hissettim senin adına da Allah hayırlısıyla nasip etsinn tekrar başka çocugun varmı ? sanırım olayın üzerinden 1 sene geçti.. Allah başka acı göstermesin hiç kimseye en acısını yaşadık tekrar görmeyelim Allah sağlıkla huzurla mutlulukla nasip etsinn inşşş

kardelya çok az kalmış Allah huzurla sağlıkla nasip etsin stres yapma hiç ttabi insanın elinde değil önceden acı tecrübeler olunca hep tedirgin olur insan bakalım biz nasıl olucaz o günleri görürsek tekrar tabi hayırlısı bakalımmm.... bu arada sormuşmuydum önceden ilk kaybından ne kdr sonra tekrar hamile kaldın ? 84 gün geçti bnm dah beklemeyi düşünüyorum ocaktan sonra düşünyrm doktorun önerisiyle ben ama bakalım nasipp kısmet dua edermisnz bana da hamilelerin duası kbl olur ..

işlh canım rabbim herkezin kucana nasip etsin işlh şeker yüklemesinide dert etme dert edersen yoksa bile yükselir

cnm benim dogum sezeryanlı oldugu için bekledim normal olsaydı beklemezdim sezeryandan 5 ay sonra hamile kaldım o haftasına düştü 6 haftalıkdı düşükdende2 ay sonra bu hamileliğim gerçekleşdi yani sezeryandan 8 ay sonraydı bu hamileliğim oldu çok şükür sorun olmadı 2 kere dikişlerim egrıdı 4 aya kadar hafif kanamam vardı oda mantarmış bu kadar başka sorun olmadı

korkunun ecele faydası yok o bebek doğacakkk:)) az kaldı canım hadi doğurda rahatla bi bebiş daha gelsin sırada bize gelsin yavaş yavaş ama dimeee..
tubişşş benimde c.tesi şeker yüklemem var,inşallah ikimizinde sonucu güzel çıkar:18::18:

evt canım ben dogurayım sıra size gelsin .........işlh bakalım artık salı gününü iple çekiyom iş cidiye biniyo artık ama heycanlı bi hayatım oldu biliyonmu

ayyyy hadi bakalım inşallahh ikimizinde güzel çıkar sonuçları :)) ayy ben buara çok hamurişi tükettim hatta 4 kilo almışım toplamda 7 olmuş korkmaya başladım (
ben randevum 8,30 da sabah sen kaçta gidicen ???

Son düzenleme:
evt canım ben dogurayım sıra size gelsin .........işlh bakalım artık salı gününü iple çekiyom iş cidiye biniyo artık ama heycanlı bi hayatım oldu biliyonmu
dimi renk gelir insanın hayatına hergün hastane :))
benim randevu 9.40 da canım napıcaksam aç aç o saate kadar
kız bende 5 kilo aldım ama sadece göbek büyüdü diğer yerlerimde bi genişleme olmadı henüz...

heheh dışardan bakınca bendede öle duruyo ama tartı öle demiyo :))) amann herşey yolunda olsunda gerisi hiçç önemli diil :)) ayy geçmiş senin yaaa bide o suyu içip 1 saat daha bekliceksin senin 2 ci kan vermen 11 i bulur Allah kolaylık versin ben 10 da falan en geç veririm inşallah ...
dumann faceye resim koysanayaaa merak ediyom son halinii :))

....................................................

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa tebrik ederimmmmmmmmmmmmm saglikla dogurmani dilerim canim gozun aydin

allah analı babalı büyütsün işşallah canım benim 40 hafta görmen dilegiyle

canım hayırlı olsun çok sevindim allah sana sorunsuz bir hamilelik yaşatsın inşallah hayırlı sağlıklı bir bebek doğurursun.

tebrik ederimm nurgu Allah hayırlısıyla nasip etsinn inşş sağlıkla mutlulukla kucağına alırsınn .AMİNNNNN İNŞALLAHHH CNM

aaaaaaaaaaaaaaa hayrlı olsun canım yaaaaaa:):):):):) çooooooooook sevindim yaaa. ben bu topikten birini hamile duyunca hep böle deli gbi sevincem sanırım yaa.:):)

nurgül ben de nerede bu kız diyordum, çok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınayy ne iyi geldi bu haber vallahi moral lazımdı devamı da gelir inşallah ayağını sürü canım

canım çoooook sevindim gözün aydın,topik sana uğurlu geldi bak uzun sürmedi yeni bebişin gelmesi inşallah bu kez kucağına almayı nasip eder Allah.....

kızlar allah razı olsun hepinizden pc donup duruyor hepinizinkini alıntı yapamadım kusura bakmayın:)

rabbim şimdi olmayan butun arkadaşlara nasip etsin inşallah bi an önce

canım sevindm ya.bi an bi problem yazcaksn die korktm ama neyse ki bebiş iyiymiş.inşallah doğumu da sağlıklı sıhhatli bir şeklde tamamlarsnz.allahım ne heyecan yaa :)

aç gidiyosun sende dimi cnm? dr a sormadım ama aç gitmeye karar verdim ben..evet yaa sürer baya napalım artık.... kız doğru dürüst resmim yok olsun koyarım faceye artık..

yok canım ilk bebeğimdi.hamile old. öğrendikten 1 hafta sonrada babamı kaybetmiştim.ben 3 yıl içinde sırayla anne-abi-baba-evlat acısını da tattım.Allahım son acımı unutturmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…