Bebeğin ismini değiştirme 😔

O zaman bizim şehirde geleneksel isimlere kimse yüz vermiyor. Mesela 2 farklı şehirde birbirini tanımayan iki arkadaşım var ikisi de pera koydular. Çocuklarımızın döneminde Ayşe ve Zeynep kalmayacak bence

2021de en çok koyulan isimdi yanlış hatırlamıyorsam

Pervin ismi hosuma gidiyor ama aklima hep pervane geliyor. Pervane diye dalga geçilir

Bal değil demedim ki :)
Siz kaynak gösterin cennetteki bal ırmağı olduğuna dair kuran da geçiyor mu dediniz. Bende size kaynak ile geldim :)
Yani evet bal ' Cennette ki bal ırmağı :)
Cennetteki bal ırmağının adı asel değil. Bu tamlamada geçen bal kelimesi asel. Yani anlamı cennetteki bal ırmağı değil. Her şeye Kuran’da geçiyor diyorlar ya Kuran’da yalancı da geçiyor mesela. Asel de o şekilde sadece bir kelime. Kuran’da geçmesi anlam ifade etmiyor, bunu dile getirmeye gerek bile yok

Zeyno müthiş shshd

Yaa eski isimleri seviyorum ben, Arapça veya Türkçe bir geçmişi olan isimleri. Yeni isimlere bir türlü ısınamadım Linda, Luna, Arya bilmem ne
Bende çok severim eski isimleri, Zeynep yaklaşık 15 yıllık bir hayalin mutlu son ile bitişidir benim için
Kızım 8 aylık Zeynep dediğimizde genelde bakmaz ama kızzz zeynooooo diye seslendiğimizde hemen bakıp oynamaya başlar demek ki o da sevmiş
Ama aşinalığı olsun diye Asel'i de çokça söylüyoruz ileride hangisini isterse onu tercih eder, ya da etmez. Karar onun.
Ama yorumumda da belirttim. Asel ismi için Zeynep isminden vazgecmem :) yanlış bir karar olur bence .

Hanımefendi, siz geçiyor mu dediniz bende size ayet ile geldim hala bir şeyler söylüyorsunuz.
Geçiyor kuranda ayette belirtiyor. Anlamı da bu bitti gitti :) daha uzatmaya gerek var mı ?
Benc yok. teşekkürler :)

Zeynep çok güzel isimmm . Sülalede olduğu için koyamadım

Mesala nebahat geçiyor bizimkilerde isim olarak koyuyor anlamı hayvan sesi
Güncel
Bu isimde olan bir arkadaşım ismini bu yüzden değiştirdi
Şimdi inceledim anlamı bu olduğa dair bir açıklama bulamadım
Bu konuda bilgisi olan yeşillendirsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…