Acil kız bebek ismi ilanı

Ekleme yapmak istedim. Umay isimler sözlüklerinde cennette kadınları ve çocukları koruyan melek diye geçiyor ama asıl anlamı göktürklerde kadınlrı ve çocukları koruduğuna inanılan tanrıça.

Sözlüklere de güven yok. Her kavramı melek olarak isimlendirip yanlış yönlendirme yapıyorlar. Azra çıkarılmamış inci tanesidir mesela ama hz meryemin sıfatı olarak yazan mal sözlükler mevcut
Ben Tanrıca olarak biliyordum melek anlamini duymamıştım. Ama evet tabi bazı isimlerin bazen çok başka anlamları olabiliyor dikkatli olmak lazım 👍 Azra için bakire kız falan diye anlamıda yazmışlardı ama ne derece doğru bilmiyorum. Kızıma isim bakarken görmüştüm. Çok araştırmak gerek dediğiniz gibi.

İnci, deniz, almila, beril ,hazal, vera , rüya , dua , alin, alina, mavi, kumsal, dolunay, ada, iris, bade, duru, derin, alya, arya,milena, arven,aden , güneş, dünya, doğa,tanem, elis , eliz ,

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Kızımın adı Almira. Aklıma gelenler de Güneş, Doğa, Linda

Güzel bulduğum isimler Derin - Mira - İlge - Ada - Elis - Duru - İnci - Nisan- Alina ❤️❤️

Arkadaşlar 4 gün önce kız bebeğim oldu.
Ama hala isme karar veremedik.
Artık soruna dönüştü
Eşimde bende çok kararsıziz.
Başkalarının önerdiği isimlerde bı türlu içimize sinmiyor..
Çocuk isimsiz kaldı resmen.
Biri böyle güzel bi isim patlatsa kabul edeceğiz ama hiç patlamıyo gibi.
Hep çok konulan isimler gibi.

Sizlerden böyle güzel duyduğunuz aklınızda olan kızım olsa şu ismi koyardım dediğiniz Bir isim önerisi bekliyorum.sonucta birbirimizi tanımıyoruz önerebilirsiniz diye düşünüyorum 🥰 lütfen bekliyorum.
Ben ilay koyacaktım

X