- 7 Aralık 2018
- 6.829
- 17.745
- 248
- 28
Sakınnn değiştirmeyin. Zeynep harika. Asel ne allah aşkına ya Zeynep gibi isim mi var?zeynep
Aynen. Anladım mevzuyu zatenHanımefendi, siz geçiyor mu dediniz bende size ayet ile geldim hala bir şeyler söylüyorsunuz.
Geçiyor kuranda ayette belirtiyor. Anlamı da bu bitti gitti :) daha uzatmaya gerek var mı ?
Benc yok. teşekkürler :)
Ben onu demek istmedim aslında. Yorum sahibi 2 farklı yorum yapıyor once kaynak soruyor, kuran da geçiyor mu diyo :) Kaynak gösteriyorum kuranda geçtiğini söylüyorum daha sonra kuranda geçmesi birşey ifade etmiyor diyor :) E kaynak soruyordun gösteriyorum iştee :)Mesala nebahat geçiyor bizimkilerde isim olarak koyuyor anlamı hayvan sesi
Kuran’da mesela?
Kuran’da geçmesi anlam ifade etmiyor,
Hanımefendi Kuranda bal anlamında geçiyor. Cennetteki ırmağı tanımlamak için kullanılmış tek bir kelime değil asel. İnşallah anladınız. Yani cennetle ya da ırmakla alakası bile yok, Kuran’da geçiyor olsa bile.. dolayısıyla anlamı cennetteki bal ırmağı bu kelimenin demek sadece bir güzelleme. Böyle olup olmadığını merak etmiştim, böyleymiş işteBen onu demek istmedim aslında. Yorum sahibi 2 farklı yorum yapıyor once kaynak soruyor, kuran da geçiyor mu diyo :) Kaynak gösteriyorum kuranda geçtiğini söylüyorum daha sonra kuranda geçmesi birşey ifade etmiyor diyor :) E kaynak soruyordun gösteriyorum iştee :)
Aşağıdaki gibi mesela, bu ne perhiz ne lahana turşusu :)
Hanımefendi son kez açıklıyorum :)Hanımefendi Kuranda bal anlamında geçiyor. Cennetteki ırmağı tanımlamak için kullanılmış tek bir kelime değil asel. İnşallah anladınız
ben değil arkadaşım yeni doğmuş bebeğinin ismini değiştirdi ama bildiğim kadarıyla nüfusa gitti hemen hal etti. bi sormanızda fayda varPeki süreç nasıldı ne kadar sürdü gerekçe olarak ne sundunuz
Annemin kedisinin adi da Kedican'diBizim lisede Oğulcan vardı söylemesi çok zor değil mi
Aşkım kapışmak da var..o da ilgincOğlumun sınıfındaki arkadaşının adi Aşkım Hakan
Aşkım kapışmak da var..o da ilginc
Annemin tanidigi iki yakın arkadaş olan teyzeler vardı birinin adı zeytin diğerinin fındıkdıKüçük nedir yahu hsgsdfdsffds
Döner kadın mıydı belki Döne'dir, nüfus memuru yanlış anlamıştır. Yani o da şahane bir isim değil ama kebaptan iyidir
Ben de bir Elma tanıyorum, ailesi Elmas koymuş adını n. memuru yanlış yazınca Elma olmuş
Şuanki ismi Zeynep
İmdat Zenci var bir deRoket Atar var ne diyorsunuz. Soyadı atar diye isme roket demişler. Haberlere çıkmıştı
İmdat Zenci var bir de
Adamin adi imdat, soyadi zenci
Fındık teyzeAnnemin tanidigi iki yakın arkadaş olan teyzeler vardı birinin adı zeytin diğerinin fındıkdı.
Seni desteklemek anlamak isterdim ama yok yani dokuz ay önce de Asel diye isim vardı neye isinamiyorsuniz anlamadım kiÇokmu komik ? Ben o isimşe bebeğime seslenirken tıhaf oluyorum ısınamadığım birşeyler var diyorum niye dalga geçercesine konuşuyosunuz keşke destekleyici cevaplar yazsanızda insan rahatlasa biraz
TürkiyeKüçük nedir yahu hsgsdfdsffds
Döner kadın mıydı belki Döne'dir, nüfus memuru yanlış anlamıştır. Yani o da şahane bir isim değil ama kebaptan iyidir
Ben de bir Elma tanıyorum, ailesi Elmas koymuş adını n. memuru yanlış yazınca Elma olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?