Bebeğin ismini değiştirme 😔

Yirmi sene sonra asel'lerle rana'larla, erkeklerde de eymenlerle dolacak her taraf. Ne güzel isimlerimiz var halbuki...

Zeynep ismini değiştirip Asel koyarsanız ve ileri de kızınız bunu öğrenirse, size niye değiştirdiniz diye sitem edebilir.

İyice emin olmadan kimliği cikarmasaydiniz keşke

Ecrin hele ecinni der gibi bir tını.

Çokmu komik ? Ben o isimşe bebeğime seslenirken tıhaf oluyorum ısınamadığım birşeyler var diyorum niye dalga geçercesine konuşuyosunuz keşke destekleyici cevaplar yazsanızda insan rahatlasa biraz
Asel gerçekten çok kötü bir isim ama.
Oğlumun okulundaki kızların tamamı, lina, derin, asel. Hepsinin önünde ardında isimler de var. Eylül Lina, masal derin, yok Ayşe lena.

Ayrıca asel ne aselsan mi
Aklıma annem geldi
Benim kızımın 2.ismi Asel o da hep dalga geçer Aselsan Elektrik diye
Ama ben koymak zorundaydım rüyama kadar girmişti rüyamda hamileliğimn 9.haftasında kendimi yemyeşil bir orman içinde bal akan bir şelalenin önunde görmüştüm, hocaya sorunca bana kızım olacağını söylemişti
Sonra araştırınca gördüğüm rüyanın anlamının cennette ki bal ırmağı' olduğu kanaatine vardım, ismin anlamı çünkü bu :)
Ve 2.ismini Asel verdim

bunu da neden anlattım bilmem

Bir tanıdığım kizinin ismini tuana koymuş tabi ilk başta anlamadım ben tunahan mi demiştim tabi kadının canı sikilmisti bana ama telaffuzu zor cidden.
Daha ne kombinler var. Oğlum okuldan geliyor Atlas arel şöyle dedi. Ertesi gün geliyor Aren yağız böyle dedi. Artık kafam dumanlandı. Kimin ismi ne unuttum. Zaten illa hepsinde ya eymen ya Yusuf var.

Giderek modernleşmiş 4. İsmi de koysalarmış berkecan falan olurmuş heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…