- 23 Ağustos 2012
- 50.294
- En iyi cevaplar
- 1
- 233.711
- 898
Abdulbaki muzaffer karaosmanlıgil
Huh
Aşk aleyna veda muck
ROket atar
Döndü döner
Calori hesaplaması yapmam lazım
Ciddi enerji tüketilir bu isimlerle
Asel’den bin kat daha güzel bir isim.Şuanki ismi Zeynep
Ay çok severim ne güzelde ismi varŞuanki ismi Zeynep
Bır de mila20 yıl sonra ortalık Asel, Lina teyze falan dolacak maalesef
Zeynep’ten döne döne Asel’e mi dönmek istiyosunuz? Zevksiz misin kardeşim, bebeni mi sevmiyosun?Şuanki ismi Zeynep
Zeynebi bırakıp Asel mi koyacaksınız? Çok güzel bir atasözü var ama mübarek gün uygun Olmaz. YazmiyimŞuanki ismi Zeynep
Tekerleme gibi. Oğlumun yirmi kişilik sınıfında tek ismi olan tek çocuk kendisi2. İsim çok saçma geliyor bana. Her Taraf 2 isimli çocuk dolu. Ağır ağır uzun uzun isimler
İyice emin olmadan kimliği cikarmasaydiniz keşkeMerhabalar. 1 aylık bebeğim var ismine doğuma kadar karar veremeyip doğum sonrası hadi artık karar verelim dedik ve bi isim seçtik tam olarak işte bu dediğim bi isim değildi ama zaten işte bu dediğim bi isimde yoktu aklımda neyse eşim gitti kimliği çıkarttı o günden beri isme ısınamıyorum ara ara ısınıyorum ama sonra boğuyo gibi oluyo beni. Mahkemeye gidip değiştirelim diyorum eşim isim değiştirilmez oyuncakmı bu diyoama ben sanki Asel ismini istiyorum artık o daha sıcak geliyo. Aranızda hiç bebek ismi değiştiren varmı süreç nasıl oluyo zor mu
Ecrin hele ecinni der gibi bir tını.Ben bu durumda çocuğa üzüldüm.3 tane isim birde soyadi okul zamanı yada resmi işlerde çok zorlanır.
Bir sınava girecek çocuk isim kodlamaklami uğraşacak sınav stresi ile mi uğraşacak olan çocuklara oluyor.
20 yıl sonra toplumun yarısı asel,ecrin gibi isimler olacak.
Basit ve telaffuzu kolay isimler koymuş olsalar bu kadar zorluk cekmezler yeni moda isimleri ben bile söylerken zorlanıyorum yanlış söyleyince kızıyorlar
Asel gerçekten çok kötü bir isim ama.Çokmu komik ? Ben o isimşe bebeğime seslenirken tıhaf oluyorum ısınamadığım birşeyler var diyorum niye dalga geçercesine konuşuyosunuz keşke destekleyici cevaplar yazsanızda insan rahatlasa biraz
Bir tanıdığım kizinin ismini tuana koymuş tabi ilk başta anlamadım ben tunahan mi demiştimEcrin hele ecinni der gibi bir tını.
Aklıma annem geldiAyrıca asel ne aselsan mi
Daha ne kombinler var. Oğlum okuldan geliyor Atlas arel şöyle dedi. Ertesi gün geliyor Aren yağız böyle dedi. Artık kafam dumanlandı. Kimin ismi ne unuttum. Zaten illa hepsinde ya eymen ya Yusuf var.Bir tanıdığım kizinin ismini tuana koymuş tabi ilk başta anlamadım ben tunahan mi demiştimtabi kadının canı sikilmisti bana ama telaffuzu zor cidden.
Giderek modernleşmişYa inş başka kimsenin çocuğunun adı değildir kırıcı olmak istemem ama bi arkadaşımın ablası eşinin zoruyla çocuğun adını Feyzullah Alparslan Aras koydu ksjsjsjsıa saçma sapan bi isim oldu çocuk da 2 yaşlarında şu an bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?