O kadar ay neden düşünmediniz.. kimliği bile ciikmis değiştirelim diyorsunuz. Göbek adını Asel koyun olsun bitsinMerhabalar. 1 aylık bebeğim var ismine doğuma kadar karar veremeyip doğum sonrası hadi artık karar verelim dedik ve bi isim seçtik tam olarak işte bu dediğim bi isim değildi ama zaten işte bu dediğim bi isimde yoktu aklımda neyse eşim gitti kimliği çıkarttı o günden beri isme ısınamıyorum ara ara ısınıyorum ama sonra boğuyo gibi oluyo beni. Mahkemeye gidip değiştirelim diyorum eşim isim değiştirilmez oyuncakmı bu diyoama ben sanki Asel ismini istiyorum artık o daha sıcak geliyo. Aranızda hiç bebek ismi değiştiren varmı süreç nasıl oluyo zor mu
Arttırıyorum Patik ,Telli sıkı dur ŞişeSatılmış, yeter diye isimlerde kulak aşinalığı olduğu için ilk tuaf gelmiyor ama kotu isimler...
Bir arkadaşın eltisinin ismi....sıkı durun...ismi Tamam...Tamam ismi hangi mantıkla konulmuş hala çözemedim
5 kızdan altisinin ismi Ecrin .Erkekler EymenBen de bir kere markete girmiştim, genc bir kadın 3-4 yaslarında cocugunu cagırıyor : "Abdülhamiiitt"
cok zorlama isimler var, Oğan diye isim var çevremde, Ecrin var. anlam önemli tamam ama biraz da söylenişi kolay isimler olmalı
Bir öğrencinin ismi Zoğrap dıBen de bir kere markete girmiştim, genc bir kadın 3-4 yaslarında cocugunu cagırıyor : "Abdülhamiiitt"
cok zorlama isimler var, Oğan diye isim var çevremde, Ecrin var. anlam önemli tamam ama biraz da söylenişi kolay isimler olmalı
Asel isminden geçilmiyor diyorlar da Türkiye de en çok konulan kız isimlerinin başında Zeynep geliyor.Ama Asel mi Zeynep mi derseniz bence Zeynep.Evet komik. Zeynep gibi bir ismi varken Asel olsun diye isim değişikliği ile uğraşmayı göze almanız komik. Saçma olan bir şeyi neden destekleyeyim?
Eymen ismi dolsun her taraf.Buğu dan iyidirYirmi sene sonra asel'lerle rana'larla, erkeklerde de eymenlerle dolacak her taraf. Ne güzel isimlerimiz var halbuki...
Zeynep ismini değiştirip Asel koyarsanız ve ileri de kızınız bunu öğrenirse, size niye değiştirdiniz diye sitem edebilir.
Ermeni ismi değil miBir öğrencinin ismi Zoğrap dı
Asel çok kötü bi isim yaa şimdiki ne bilmiyorum ama değiştirmeyin benceMerhabalar. 1 aylık bebeğim var ismine doğuma kadar karar veremeyip doğum sonrası hadi artık karar verelim dedik ve bi isim seçtik tam olarak işte bu dediğim bi isim değildi ama zaten işte bu dediğim bi isimde yoktu aklımda neyse eşim gitti kimliği çıkarttı o günden beri isme ısınamıyorum ara ara ısınıyorum ama sonra boğuyo gibi oluyo beni. Mahkemeye gidip değiştirelim diyorum eşim isim değiştirilmez oyuncakmı bu diyoama ben sanki Asel ismini istiyorum artık o daha sıcak geliyo. Aranızda hiç bebek ismi değiştiren varmı süreç nasıl oluyo zor mu
Ahhahahsh töbe yarabb netflix dizi ismi gibisjsjajajİmdat Zenci var bir de
Adamin adi imdat, soyadi zenci
Dogru anlamışsınız.kizinin adı zeynep .koymayi dusundugu isim AselBen yeni koymak istediği isim asel diye anlamıştım aslında
Hiçbir fikrim yokErmeni ismi değil mi
Bilmiyorum ya, Eymen meymen bana çok tuhaf geliyor. Sırf arapça olacak, Kuran'da gececek diye bana tuhaf gelen bir ton isim duyuyorum. Eymen de bunlardan biri. Ben iki çocuğuma da Türkçe isim koydum. Aklım ermiyor bazı şeylere : ) aslında eriyor da, neyse.Eymen ismi dolsun her taraf.Buğu dan iyidir
Aynen en gıcık olduğum şeylerden biri Arapça isimler şu memlekette. Kuranda geçiyor diye her türlü yedirmişler bize isimlerini. Şimdi linç etmeyin ama en basit örneği ne biliyor musunuz? Elif. Evet Elif kulağa hoş geliyor ama anlamı Arapçada A. Saçma değil mi? Bir Türk’ün çocuğuna ilk yapacağı akıllı şey Türk ismi koymaktır nokta.Ay nebileyim nolursa olsun çocugum olsa Türkçe isim tercih ederdim ben güzel isimler var.
Herkes hadi artık isim bulun diye konuşup durdu öyle bekletmediler işte. Şuanki aklım olsa kimseyi dinlemez 3-5 gün daha beklicem derdim. İsmin bığmasıds şöyle herzaman değil ama arada zeynrp falan diye sevince yada biri zeynep napıyo falan dediğinde böyle kalbim sıkışıyo sanki başkasının çocuğuna sesleniliyo gibi oluyorum benimseyemiyorum uzak geliyoCinsiyet öğrendikten sonra nasıl karar veremediniz yani çocuk oyuncağı değil ki bu koydukran sonra yok olmadı değiştirelim diyorsunuz hadi bu olsun bari diyerek konmaz ki zaten seçenekler belliymiş düşünüp içinize sinene karar verseydiniz ismin nesi boğuyor sizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?