Bebeğimmm :(

Geçmiş olsun. büyük tehlikeyi atlatmış bebeğiniz. Toparlayın kendinizi. Olumsuz düşünmeyin bebeklerde beyin ve diğer organların gelişimi doğumdan sonra da devam eder . Bu yuzden daha guzel iyilesirler. Şu an zaten iyi demiş doktor hiçbir problem olmadan tamamen atlatır inşallah. Bebek anne karnında zaten nefes almaz kordon ihtiyaçlarını görür. Suda doğan bebeklerde bir süre nefes almazlar hemen sorun cikmaz yanı. Yarım saat sürmüş diyorsunuz ama yine de hasar olacak diye düşünmeyin. Nefes alıyor ve besleniyor sanırım bu çok iyi. Logusalik zaten dert bir de bebeğinizin durumu eklenince yanınızda kim sorun çıkarırsa evden dışarı koyun. İzin vermeyin psikolojinizin bozulmasına.

Canim cok gecmis olsun rabbim sifa versin sana ve eşine bağışlasın benim bebeklerinde kuvoz de kaldi 8 gun hala nefes alirken degisik ses cikiyo kac doktora goturdum iyi dediler suyun kesik kesik üzme kendini o süt antibiyotik bebeğininde cok ihtiyacı var sifa olur insallah

Ben aslında bu refleksi çok önemsememiştim. Kolik sancıdan dolayı acile gittiğimizde (daha çok akşamları oluyor) sıçramaları olunca acil doktoru west sendromu olabileceğini söyleyerek görünmemizi istedi.
Muayenede herhangi bir olumsuzluk görmedi doktorumuz. Ama içimiz rahat etsin diye de eeg çektirdik.
Benim de aslında abim kas hastalığından vefat etti. Onu sormayı unuttum.
Çekilen eeg standart mı acaba.

Allah şifa versin.. İnşaallah sağlığına bir an önce kavurşur..

Geçmiş olsun ve başınız sağolsun. Evet standart başına fişler takıyorlar ve derin uykuya geçtiği zaman çekmeye başlıyorlar her şey orda ortaya çıkıyor metale etmeyin bence bişey çıkmayacak.Çünkü benim kızım da idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordu ve antibiyotik kullanıyorduk tam o zaman yapmaya başladı ve iyileştiğinde bir daha yapmadı. Doktorun da söylediği sanırım idrarını yaparkenki yanma hissi bilmediği bir acı veya ağrıdan dolayı korkup sıçrıyor ve ağlıyordu sizinki de böyle bişey bence

Çok geçmiş olsun canım. Allah bagislamis yavrunu. Kötü şeyler düşünüp yipratma kendini. Bebeğinin senin sütüne çok ihtiyacı var. Bu günleri biran önce atlatirsiniz inşallah.

Merak etme benim büyük kızım defalarca oksijeniz kalmıştı ilki dogumdan yarım saat sonraları iki yaşına kadar defalarca sürekli asprasyon işlemleri oksijen küvez ne ararsan evt iki yaşına kadar bütün hastahaneleri gezdik küçücük kafasına ultrasonla bakıldı emara ilaçlı filmlere girdi egg si hatalı çekildi doğru zannettiğimizde dünyam başıma yıkılmıştı çünkü epilepsi demişlerdi çok şükür nörolog yeniden çektirdi ve ayrıntılı izleme aldı senden benden iyi bu kız dedi şimdi 12 yaşında Allah'ima bin şükür sıhhati yerinde herhangi bir durum yok inşaallah sende müjdeli haberini alacaksın dua edicem çok çok hemde

Benim kucuk oglum kaka yapmisti karnimdayken ve dogdugunda nefes almiyormus, nabzi da cok yavasmis. 3 gun yogunbakimda kaldi, simdi 21 aylik ve buyuk oglumdan daha onde gelisimi.

Korkularinizi cok iyi anliyorum ama umarim sizinki de hizlica toparlar ve bir sorun olmaz

O doktora ne oldu
Nolur "hala Doğum yaptırıyor" deme

Allah bebeğini sana bağışlasın
Sağlıkla büyüt inşallah

Neden böyle olmuş doktor hatası mı var miladında doğmuş ciğer leri gelişmiştir sezeryan ustalık gerektiriyor sanırım bir durumu hızlı yapmalılarmış yoksa bebek ciğerlerindeki suyu atamayıp morarırmış. Bu arada erken doğum yaptım kuvezedeki bebeklerin durumunu biliyor ve seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumu yaşadım bebeğimde ya Özür kalırsa oksijensiz kaldıysa diye 1 yıl depresyondaydım her hareketini inceliyordum ama hepsi geçti oğlum 6 yaşında cin gibi

öyle bi anlatmışsın ki sonunu kötü okucam diye çok korktum. Rabbim şifasını versin. sağlıklı mutlu büyüsün inşallah

Öyle üzülerek okudum ki bebeğine birşey oldu diyeceksin diye.Şükür ki yaşıyor bebeğin.Allah şifa versin en acilinden.Allah size bağışlasın yavrunuzu

Ayni seyi bir arkadasim yasadi 2 sene tıp fak.ne kontrollere gidip geldi 3 yasinda simdi hicbir seyi yok..Surekli korkutuyorlardi hastanede kontrollerde gayet de cin gibi cocuk .siz de takilmayin ve olumlu dusunun..

oyy kuzum bnm inan gözlerim dolu dolu okudum
rabbim inşallah tez zamanda şifa versin minigine
inşallah bebeğin için sadaka vericem içimden geldi
evine gelince kokla o minik yanaklarindan

Benim oğlum 35+3 de doğdu solunum sıkıntısı oda yaşadı 5 gün küvozde kaldı 40 gün hiç ağlamadı çok korkmuştum bende şuan çok şükür gayet iyi 40 gün sonra sesi çıkmaya başlayınca bol bol ağlatmıştım :) rabbim şifalarını versin sağlıcakla büyüsün kuzularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…