Bebeğimmm :(

Güzel anne İnşallah bebeğin çok sağlıklı olur. Öyle sağlıklı olur ki seni o gün üzen kayınvalidenin burnundan getirir yaramazlıkları ile Allah yardımcın olsun. Düzelir inşallah her şey

Cok gecmıs olsun kucuck bebege hortummu canm ben hastanede biraz daha kalmaso taraftarıyım. Arkadasta 1 yıl evlı kaldı cok streslı bır evlıkık yasadı sezaryen dogum yaptı bebekte sennkı gıbı oksijensız kalma gibi bi durum olmus onuda kısa surede taburcu ettıler. Fakat cocuk 3 gun sonra anne bbanın ortasında yatıyormus sabah uyandıklarında cocugun solıgu kesılmıs buz gıbı mosmormuş. Bebek 2sının arasında vefatr etmıs. Herkes cougun uzerınemı yattınz dıyor ama yok emzırmedım bıle tıkanır mokamırn diye sabah uyandık sok gecırdık dıyodu. Kalsın hastamede biraz daha, norolojıuıde bıyandan arastırın cıkar cıkmaz hemenn gosterın

Oyy kuzum kurban olduğum Allahim inş tez vakitte şifa verir daha da iyi olur. Sende sıkma canını çok güçlü bir bebişin var daha şimdiden hayatta kalmak için savaşmış yenmiş minik kuzu. Maşallah sağlıklı uzun bir ömrü olur inş. kahramanin. Sende en az bebeğin kadar güçlü dur canim kucağında sağlıkla çıkın hastaneden

Rabbim acil şifalar versin inşallah tez zamanda sağlıcakla kucağına alırsın...

Allah bagislasin, okurken cok korktum. Gereken her seyi yapacahiniza eminim. Umarim hic bir sikintisi olmadan sizinle kavusur.

Benim bebeğim erken doğduğu için küvezde kalmıştı.
Normal sıkıntısız bir bebeğe göre farklıydı.
Bebeğimin normal bir bebek gibi ağlaması,
4.aydan sonra başladı.
Tabiki içinize sinmiyorsa başka doktora götürün.

Bunun dışında size verebileceğim tavsiye,
Evinize döndüğünüzde bol bol göğsünüze alın bebeğinizi.
Sıkıntı,üzüntü bunlardan çok çok uzakta durun ki,bebeğiniz de etkileniyor malum.
Çok iyi düşünün günlerinizi çok huzurlu geçirmeye bakın. Bol bol emzirin. Düşünmemeye çalışın.
Ve tabiki,bir doktora daha gösterin ki belki böylece içiniz daha çok rahat eder. Soru işareti kalmamış olur.

Bol sütlü,sağlıklı huzurlu günleriniz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…