- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 598
- 33
Kaynamış soğumuş su olsunBende pamuk kullanmak istiyorum
Özellikle ilk 6 ay
İlla ki sıcak mı olması suyunu
Benim ki Haziran bebesi olacak
Çeşme suyundan akan sıcaklıkta yani oda sıcaklığında su olsa yetmez mi
Bn 1 koli 12li 6 lı 2 tanede BİM’den pamuk bitirdim
Koca 1 koli pamuk da aldım zaten
E bebekteki büyük olandan
Dostum sen delirmişsin. Ben de dün yikarken az koluma çevirdim sampuanlı kolumu emcüklüyoduBanyo suyunu bile kettle da kaynatıp kullanıyorum
Oturmaya başlayınca o banyo suyunu alıp içiyorlarDostum sen delirmişsin. Ben de dün yikarken az koluma çevirdim sampuanlı kolumu emcüklüyodu
Içerler beklerimOturmaya başlayınca o banyo suyunu alıp içiyorlar
Bunları bırakmam benimde yakındır oturmaya başlayınca sokarım direk fıskıyenin altinaDostum sen delirmişsin. Ben de dün yikarken az koluma çevirdim sampuanlı kolumu emcüklüyodu
Bende kullandım bir dönem evet güzel kullanılabilir ama baby me nin pamuğu daha güzel yumuşak geliyor bana ama ipekte kullanilmayacak gibi degilBu arada pamuk alacaklar bi şekilde indirim yakalarsa ipek’in bebek pamuğu e bebek’inkinden çok çok daha güzel. Bi keresinde Hepsiburadada daha ucuza bulup almıştım.
Bana da ipek’inki daha yumuşak geldiBende kullandım bir dönem evet güzel kullanılabilir ama baby me nin pamuğu daha güzel yumuşak geliyor bana ama ipekte kullanilmayacak gibi degil
Süper başka marka denemek istiyordum pamuktaBu arada pamuk alacaklar bi şekilde indirim yakalarsa ipek’in bebek pamuğu e bebek’inkinden çok çok daha güzel. Bi keresinde Hepsiburadada daha ucuza bulup almıştım.
Bnm en son aldığım koli de öyle nokta yok ilk aldığımda vardıBana da ipek’inki daha yumuşak geldibabyme ninkilerde sert noktasal şeyler oluyordu.
Hepsinde yoktu ama bazılarında oluyordu. Özellikle burun temizlerken dikkatimi çekmişti benim de.Bnm en son aldığım koli de öyle nokta yok ilk aldığımda vardı
Süt ürünlerine alerjisi var. Meğer böreğimin üstüne unutup tereyağı sürmüşlerAşılardan sonra olabilirmiş böyle seyler, bizde olmadi hiç ama hastalık falan değildir bence
Bence nokta iyi ya daha işlemsiz demek. Sonucta pamuk pürüzsüz bi şey değil kiBnm en son aldığım koli de öyle nokta yok ilk aldığımda vardı
E ben de öyle yapıyorum öyle olması gerekmiyor muBanyo suyunu bile kettle da kaynatıp kullanıyorum
Herkes çok övdü pamuk kullanasım geldi tekrarBanyo suyunu kaynatıp kullanmak gerekiyor tabi ki ama kaç ay öyle yapmak gerekiyor unuttum bilmiyorum, ben 3 ay sonra bıraktım zaten filede zaptedemez olduk artık beraber duş alıyorum
6 aydır alt değiştirmede pamuk kullanıyorum, çok memnunum bebeğim sıkıntılıydı hiç de zorlanmadım daha da devam edeceğimonda da kaynamış ılık su kullanmak gerekiyor, pamukları temizlerken ıslatıyoruz önceden suya ıslatıp bekletmek zararlı, küf mantarı üremesi olabiliyor ona dikkat edin Pamuk şu anda İpek kullanıyorum ama e bebeğin pamuğuna geri döneceğim ipeğinkiler çok ince bence, elimde parçalanıyor çoğu zaman
Islak mendil de pamukluHerkes çok övdü pamuk kullanasım geldi tekrar
Bi kere pamuğun ağzını büz çöz bana daralma gelir zatenIslak mendil de pamukluSaf su + pamuk diyor yalan mı
Bu saatten sonra geçti artık. Pişik olmamışız daha ne yani
Ve tabi ki pişik olmadık daha da uğraşamam ayIslak mendil de pamukluSaf su + pamuk diyor yalan mı
Bu saatten sonra geçti artık. Pişik olmamışız daha ne yani
Ay bir de deli gibi toz bırakıyor. Havada pamuk parçaları uçuşuyorBi kere pamuğun ağzını büz çöz bana daralma gelir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?