FermixKızlar hayırlı iftarlar. Bana kan damlası önerisinde bulunabilir misiniz içeriği temiz olan. Bugün sağlık ocağından verelim dediler ama kullanmayın diyorlar genelde onu
Kan damlası dediğin demir ilacı olan dimi? Eğer öyleyse sideferden memnunum ben epeyKızlar hayırlı iftarlar. Bana kan damlası önerisinde bulunabilir misiniz içeriği temiz olan. Bugün sağlık ocağından verelim dediler ama kullanmayın diyorlar genelde onu
Hamilelikte kullanmamış mıydın? Bio oil filan deneyebilirsinKızlar karındaki kırmızı çatlaklar için bir öneriniz olur mu?
Ben gebelik boyunca bio oil ve lierac kullandim, gec dogum yaptim ve 40+1de catlak olusmaya basladiKızlar karındaki kırmızı çatlaklar için bir öneriniz olur mu?
Kizim bunu yenidoganken hic sevmemisti, biz de eyvah demistikArkadaşlar imkanınız varsa 4moms ana kucağı alın. Müthiş bir şey.Benim kardeşimin vardı. Bana vermemişti kayınvalidesi almış. Kayınbiraderine de lazım olurmuş ilerde. Kızı bugün bindirdik. Bayıldı. 5 farklı modu var. Böyle yaylanarak sallıyor. Ses seçenekleri de var. Benim evde manuel var. Bu otomatik. Koy çocuğu, ne işin varsa yap.
Bence bebeğin yapısına bağlı gerekirse alınmalı, benim oğlum mesela cok kucakçı asla durmaz bunda anca uyuyacağı zaman belkiArkadaşlar imkanınız varsa 4moms ana kucağı alın. Müthiş bir şey.Benim kardeşimin vardı. Bana vermemişti kayınvalidesi almış. Kayınbiraderine de lazım olurmuş ilerde. Kızı bugün bindirdik. Bayıldı. 5 farklı modu var. Böyle yaylanarak sallıyor. Ses seçenekleri de var. Benim evde manuel var. Bu otomatik. Koy çocuğu, ne işin varsa yap.
Babybjörn bebeğin kendi ağırlığıyla hareket ediyor demişlerdi. Ben bebeklerin çok keyif alacağını sanmetmiyorum.Kizim bunu yenidoganken hic sevmemisti, biz de eyvah demistikama ikinci ayindan sonra sevmeye basladi, artik uzerinde uyuyor en azindan ama asla uyanikken birakip da is guc yaptiracak goz yok
Benim de aklim Babybjörn'de kaldi valla, kuzen 4moms i vermemis olsa, onu tercih ederdim
Burcucum benim kızda 1 sn kendi başına kalmaz ama bu 4moms değişik sallıyor. Yaylanarak. Müzik sesleri de var. Kendi başına oyalandı dün. Deneme şansınız varsa, deneyin.Bence bebeğin yapısına bağlı gerekirse alınmalı, benim oğlum mesela cok kucakçı asla durmaz bunda anca uyuyacağı zaman belki
Hım belki müzik sesleri ilgisini çekmiştir, kac ay kullanılıyor ki buBurcucum benim kızda 1 sn kendi başına kalmaz ama bu 4moms değişik sallıyor. Yaylanarak. Müzik sesleri de var. Kendi başına oyalandı dün. Deneme şansınız varsa, deneyin.
6 ay 10-11 kg yazıyor.Hım belki müzik sesleri ilgisini çekmiştir, kac ay kullanılıyor ki bu
Contractubex için doktorlar sabah akşam en az 6 ay kullanın diyor dikiş izlerindeBen gebelik boyunca bio oil ve lierac kullandim, gec dogum yaptim ve 40+1de catlak olusmaya basladizamaninda dogursam demekki sifir catlakla tamamlayacaktim
O kirmizi catlaklara bio oil ve contractubex suruyorum ama henuz bir iyilesme olmadi. Bio oil daha cok önlemek icin. Contractubex de var olani yok etmek icin ama daha cok dikis izleri icin kullaniliyor, catlaga da iyi geldigini yazan vardi, ben ondan esinlendim ama henuz fayda goremedim malesefvarsa onerisi olan ben de takipteyim..
Gunde iki kez kullaniyorum ama henuz bir gelisme olmadi bende deContractubex için doktorlar sabah akşam en az 6 ay kullanın diyor dikiş izlerinde
Çok sabır gerektiren bir krem ve %20 ile %60 arasında bir sonuç getiriyor deniyor
Benim teyzem dikiş için kullandı
Fakat hiçbir işe yaramadı
Belki çatlakta daha olumlu sonuç veriyordur
Az kalmış kuzuContractubex için doktorlar sabah akşam en az 6 ay kullanın diyor dikiş izlerinde
Çok sabır gerektiren bir krem ve %20 ile %60 arasında bir sonuç getiriyor deniyor
Benim teyzem dikiş için kullandı
Fakat hiçbir işe yaramadı
Belki çatlakta daha olumlu sonuç veriyordur
Kullanmıştım şişe şişe biooil bitirdim ama sanırım genetik olarak çatladim annemdede vardıHamilelikte kullanmamış mıydın? Bio oil filan deneyebilirsin
Evet çok az kaldıAz kalmış kuzu
9 kg diye biliyorum 4momsı. 6 ay belki anca olur6 ay 10-11 kg yazıyor.
Ben bilseydim bu kadar işe yarayacağını alırdım. Benim kız mümkün değil bu saatlerde kendiliğinden uyusun. Sitesinden 25 pound yazıyor. O da 10-11 kg tekabül ediyor.9 kg diye biliyorum 4momsı. 6 ay belki anca olur
Kısa süreli bir ürün diye almadık biz. Babybjörn daha uzun vadeli ama fazla sarsılır gibi geldi istemedik kaldı öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?